E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρούλα Βροχοπούλου: «Έναν φτωχό Αλβανό βρήκα, τον αγάπησα και τον πήρα»

Mίλησε για τον έpωτά της με τον Φραν ο οποίος κατέληξε άδοξα

Δημοσίευση 24/6/2019 | 12:05

Ρούλα Βροχοπούλου: «Έναν φτωχό Αλβανό βρήκα, τον αγάπησα και τον πήρα»

Tη Ρούλα Βροχοπούλου την είχαμε γνωρίσει μέσα από το ριάλιτι «The Wall». Η μεσήλικη κυρία είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ κυρίως γιατί είχε εpωτευτεί ένα άνδρα 26 χρόνια μικρότερό της, τον Φραν από την Αλβανία. Τα χρόνια πέρασαν και η Ρούλα Βροχοπούλου χάθηκε από τη δημοσιότητα. Το «Happy Day» τη συνάντησε και η ίδια μίλησε για τον έpωτά της με τον Φραν ο οποίος κατέληξε άδοξα.

«Όταν όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σου, κάπου τρελαίνεσαι. Νόμιζα ότι δημοσιοποιώντας το πρόβλημά μου θα με συμπονέσουν, θα με λυπηθούν, θα επιτύχω τον σκοπό μου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έγινε ένας γάμος μόνο για τα οικονομικά συμφέροντα. Ήταν λάθος όλο αυτό. Αν δεν είχα παιδί δεν θα ήταν κακό να παντρευτώ, αλλά με ένα παιδί να παντρευτώ ένα άλλο παιδί, γιατί ο γιος μου ήταν 17 και ο Φραν 26. Τι πήγα και έκανα στα 56 μου; Κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος με τον Φραν, όταν μου πήρε ένα σεβαστό ποσό χρημάτων και έφυγε, όταν άρχισα να υποθηκεύω ακίνητη περιουσία, διαμερίσματα, την πολυκατοικία μου, καταστήματα, όταν έφυγε και δεν με λυπήθηκε καθόλου.

Ξέρω ότι ο Φραν ζει καλά, έχει κάνει οικογένεια, έχει πάρει μια υπέροχη μικρότερή του κοπέλα, έχει κάνει τρία παιδάκια. Έχει ένα κατάστημα με αλουμίνια και κάνει κατασκευές. Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία, αλλά έχω μπει στο Facebook με άλλο όνομα και βλέπω τα πάντα. Εκείνος έκανε αποδοχή γιατί έβαλα κοπέλα ωραιοτάτη.

Δοξάζω τον Θεό που δεν έχασα το παιδί μου. Του είπα ότι η μαμά τρελάθηκε, έπαθε κατάθλιψη, έπαθε γεροντοέρωτα. Δεν βρήκα κανέναν εκατομμυριούχο, έναν φτωχό Αλβανό βρήκα, τον αγάπησα τον πήρα. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν ρωτάει η καρδιά.

Μετά το παιχνίδι είχα πάει στην Κύπρο, τραγούδησα καραόκε και πήρα 15,000 ευρώ. Στο Αγρίνιο, σε ένα μπαρ, μου έδωσαν 4,000 ευρώ για να λέω καλησπέρα, καλωσήρθατε», αποκάλυψε η Ρούλα Βροχοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Tabloid 24.08.2025
Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 24.08.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Αλλαγή φυσιογνωμίας για την εκπομπή του Θανάση Πάτρα

Media Χτες
Επίσης, οι αλλαγές στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και πότε βγαίνει στον αέρα

Παντρεύεται η Στέλλα Πάσσαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η έκπληξη από τον σύντροφό της μέσα σε θερινό σινεμά - Το λαμπερό μονόπετρο που της χάρισε

Τραγωδία στο Emily in Paris: Θάνατος στα γυρίσματα του νέου κύκλου

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τα ιταλικά media, τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Ακόμη μία αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής της

Media Χτες
`Ήταν πολύ όμορφα αλλά όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν`

Φώτης Σπύρος: Από πολύ μικρός ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, όπως ήμουν κι εγώ

Tabloid Χτες
Μόνο κακοποιητική συμπεριφορά έχω ζήσει από τον πατέρα μου, δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί ότι ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο

Tabloid Χτες
Αγαπημένο μέρος, έγραψε η τραγουδίστρια για το νησί των Κυκλάδων