Μια 33χρονη απόφοιτος του σχολείου Νομικής από το Λονδίνο αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της λιανική εταιρεία με vintage ρούχα στο διαδίκτυο, αφού όπως λέει προσπάθησε να βρει δουλειά όμως δεν τη δέχονταν επειδή ήταν πολύ όμορφη.
Η Ρωσίδα η Irina Kova ισχυρίζεται ότι η ομορφιά της έχει κάνει πολύ δύσκολο για εκείνη να δουλέψει στο Λονδίνο, καθώς οι γυναίκες απλά δεν την εμπιστεύονται ή την βλέπουν ανταγωνιστικά και οι άνδρες δεν την παίρνουν στα σοβαρά.
Η ομορφιά της την επηρεάζει αρνητικά
Η Kova πιστεύει ότι η καλή της εμφάνιση κατέστρεψε την καριέρα της και έκανε δύσκολη την προσπάθεια να βρει μια σοβαρή δουλειά παρά το γεγονός ότι είχε πτυχίο Νομικής και ένα εντυπωσιακό βιογραφικό σημείωμα.
Η Irina είπε στην εφημερίδα The Sun ότι η ομορφιά της την επηρεάζει αρνητικά τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης όσο και μετά στη δουλειά της. Για να βελτιώσει τις πιθανότητές της να βρει δουλειά, την συμβούλευσαν να βάψει τα μαλλιά της πιο σκούρα για να φαίνεται πιο σοβαρή!
Αλλά ακόμα κι αν περάσει τις συνεντεύξεις, οι άντρες δεν φαίνεται να την παίρνουν σοβαρά και στο τέλος χάνει τη θέση. Εσάς πώς σας φαίνεται;
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer
Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα