E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκελετός σε δύσβατη περιοχή άνηκε στον τελωνειακό που έψαχναν εδώ κι ένα χρόνο

Ο σκελετός του βρέθηκε σε μακρινή απόσταση από τα Σπάτα σε δύσβατη περιοχή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/5/2019 | 09:41

Σκελετός σε δύσβατη περιοχή άνηκε στον τελωνειακό που έψαχναν εδώ κι ένα χρόνο

Ο σκελετός του Θανάση Πέτσα 66 χρόνων, εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή σχεδόν ένα χρόνο μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του. Χρειάστηκε εξέταση DNA για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του πτώματος και πλέον οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο Πέτσας ήταν προϊστάμενος για χρόνια του δικαστικού τμήματος του τελωνείου Λαυρίου και πήγαινε συχνά στα δικαστήρια σαν μάρτυρας κατηγορίας σε δύσκολες υποθέσεις. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είχε αναβληθεί ένα ανάλογο δικαστήριο. Αγνοείτο από την Παρασκευή 16 Μαρτίου του 2018, από το σπίτι του στα Σπάτα.

Στο στούντιο της εκπομπής «Τούνελ» είχε βρεθεί λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση του, ο στενός φίλος και δικηγόρος του Γιάννης Γιαννάκης. Ο ίδιος είχε πει τότε: «Δεν θα έστηνε ποτέ από μόνος του μια εξαφάνιση. Ο Θανάσης ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός, γαλαντόμος και διάφανος στην κοινωνική του ζωή. Γνωρίζω πως δεν ενημέρωνε την οικογένεια του σχετικά με τα επαγγελματικά του».

Ανέφερε ακόμα πως ο Πέτσας δεν είχε πει σε κανέναν πως δέχτηκε απειλές, ούτε έδειχνε να φοβάται. Σύμφωνα με τους φίλους που ήταν μαζί του το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ο Πέτσας γύρω στις εννέα και μισή με δέκα το βράδυ, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Από τα συμφραζόμενα οι φίλοι του κατάλαβαν πως μιλούσε με κάποιον άνδρα και του είπε «θα τα πούμε αύριο στις έξι και μισή».

Από το σπίτι του που δεν παρουσίαζε σημάδια αναστάτωσης, έλειπαν τα κλειδιά του, το πορτοφόλι με την ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ή οικονομικά. Για την εξαφάνιση του είχε σημάνει Silver Alert.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 18.11.2025
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος 18.11.2025
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος 18.11.2025
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα 18.11.2025
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα 18.11.2025
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science 18.11.2025
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα 18.11.2025
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό

Γιάννης Πλούταρχος: Ποινή 18 μηνών με αναστολή στην εμμονική του θαυμάστρια

Ελλάδα 18.11.2025
Είχε πάει προ ημερών στην πρεμιέρα του!