E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θύμα βιασμού και η σύζυγος του άνδρα που εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιου - Νέα στοιχεία για την ιστορία φρίκης

Δημοσίευση 17/5/2019 | 08:51

Θύμα βιασμού και η σύζυγος του άνδρα που εξέδιδε την κόρη του στη Λαμία

Θύμα βιασμού φέρεται να είχε πέσει και η σύζυγος του άνδρα που εξέδιδε την κόρη του, που είχε νοητική στέρηση, στη Λαμία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ένας από τους γιους της οικογένειας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα είχε βιαστεί, αλλά ο πατέρας τους δεν το κατήγγειλε.

Ο βιασμός της έγινε γνωστός στις Αρχές από το ίδιο της το παιδί. Ο νεαρός περιέγραψε πώς το έμαθε αλλά και ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του.

«Με παίρνει τηλέφωνο (η μητέρα μου). Ανέβαινε στο σπίτι κλαίγοντας και μου το είπε. "Πάμε στην ασφάλεια τώρα" της είπα. "Όχι δεν είμαι καλά" μου είπε και έκλαιγε. Το είπα στον πατέρα μου. Τι έκανε; Τίποτα. Τον έδιωξε από τον στάβλο» είπε ο ένας από τους τέσσερις γιους της οικογένειας, προσθέτοντας πως θα προσπαθήσουν -αν μπορέσουν- να πείσουν τη μητέρα τους να δώσει κατάθεση.

Ο άνδρας που φέρεται να βίασε τη μητέρα είναι σύμφωνα με τον γιο της ένας Αλβανός, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Δεν τον έχουν πιάσει ακόμα. Ξέρω πού είναι. Δε με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει πού είναι τον έχεις δει; Τον έχετε δει σαν οικογένεια; Μπορεί κάποια στιγμή να πάει στο σπίτι, να λείπουμε όλοι, να είναι μόνη της και να πάει αυτός εκεί. Που το ξέρω εγώ ότι δεν θα γίνει αυτό το πράγμα;» αναρωτιέται, χωρίς να κρύβει ότι φοβάται για τη μητέρα του.

Ο πατέρας βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τρίπολης. Η οικογένεια στη Λαμία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Χθες βρέθηκαν μετά από χρόνια όλοι μαζί. Πρώτο μέλημα των τεσσάρων αγοριών είναι να μεταφερθεί η 18χρονη, που πάσχει από βαριά νοητική υστέρηση, σε ασφαλές περιβάλλον σε κάποιο ίδρυμα.

Αποπειράθηκε να βιάσει τη μητέρα ο γείτονας
Η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι ο γείτονας αποπειράθηκε να βιάσει και την ίδια. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να ασελγούσε στην κόρη της εν γνώσει του πατέρα.

«Μια βραδιά με έστειλε ο σύζυγος να πάρω κάτι, αυτός ήταν πιωμένος και πήγε να με βιάσει» δήλωσε.

Τα αγόρια της οικογένειας έχουν ξεγράψει τον 53χρονο. Δε θέλουν καν να τον αποκαλούν πατέρα.

«Να αισθανθώ τι; Αν αισθανθώ κάτι θα είναι η βία και όλο αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια Και δεν γουστάρω. Εμένα το μόνο πρόβλημά μου είναι η αδερφή μου, γιατί δεν μπορεί να ζήσει σε αυτό το περιβάλλον που ζήσαμε και εμείς. Είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Το αν έχω φάει ξύλο και τι έχει γίνει στο παρελθόν πλέον τα έχω διαγράψει» λέει ο γιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν