E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλλιθέα: Tην σκότωσε, κλείδωσε και έφυγε

Νεκρή 29χρονη, μητέρα δυο παιδιών

Δημοσίευση 15/5/2019 | 08:43

Καλλιθέα: Tην σκότωσε, κλείδωσε και έφυγε

Σοκαρισμένοι από την είδηση πως η 29χρονη Γεωργιανή, μητέρα δυο μικρών παιδιών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της είναι οι κάτοικοι στην οδό Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε από τη θεία της, το βράδυ της Τρίτης (15.05.2019) και όλα δείχνουν πως έχει πέσει θύμα δολοφονίας.

Σε αυτό το συμπέρασμα οδήγησε, από την πρώτη στιγμή, το γεγονός πως στο λαιμό της βρέθηκαν εκχυμώσεις που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό. Οι γείτονές της μιλούν για συνεχείς καυγάδες, ακόμη και πως άκουγαν τα παιδιά της να ουρλιάζουν κατά τη διάρκειά τους. Κανείς, όμως, δε έκανε τίποτα…

Τα ίχνη της αγνοούνταν εδώ και μέρες. Οι συγγενείς της την αναζητούσαν από την περασμένη Κυριακή αλλά δεν μπορούσαν να τη βρουν στο τηλέφωνο. Καθώς οι μέρες περνούσαν, μια θεία της αποφάσισε, αργά το απόγευμα της Τρίτης, να πάει στο σπίτι της στην Καλλιθέα για να δει τι συμβαίνει. Όταν η ανιψιά της δεν της απάντησε, απευθύνθηκε σε κλειδαρά και με τη βοήθειά του άνοιξε την κλειδωμένη πόρτα του σπιτιού.

Μόλις βρήκε την 29χρονη νεκρή, αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Όταν έφτασαν στο σπίτι στην Καλλιθέα οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι αν και το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού δεν ήταν αναστατωμένο, δεν συνέβαινε το ίδιο και με το υπνοδωμάτιο της 29χρονης. Το γεγονός πως η κρεβατοκάμαρα ήταν ανάστατη οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το θύμα πάλεψε με τον δράστη.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι της 29χρονης, κλείδωσε την πόρτα, είτε με κλειδί είτε με αντικλείδι.
Οι αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την άτυχη 29χρονη, μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Το ένα παιδί πάει στην έκτη δημοτικού και το άλλο στην πρώτη. Ήδη, κατάθεση στην αστυνομία έχει δώσει ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που όμως, όπως είπε, δεν γνώριζε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τις αρχές.

Ο καυγάς και οι μαρτυρίες των γειτόνων
Οι γείτονες της 29χρονης στην Καλλιθέα έχουν σοκαριστεί από τις εξελίξεις. Έμαθαν το τραγικό νέο από την τηλεόραση και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Ένας από τους κατοίκους της περιοχής, μιλώντας στο newsit.gr τόνισε πως την περασμένη Παρασκευή, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι κάτοικοι, είχαν ακούσει τον καυγά που είχε η 29χρονη με έναν άνδρα, ίσως τον σύντροφό της, όπως είπε.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος άνδρας, άκουγαν σπασίματα και μια καταστηματάρχης είπε «παιδιά, σκοτώνονται». Ο ίδιος άνθρωπος μίλησε για ενδοοικογενειακή βία. Την ώρα του καυγά, σύμφωνα πάντα με τους γείτονες, τα παιδιά της 29χρονης δεν ήταν στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σισμανόγλειο: «Κάπνιζα και πήρε φωτιά», είπε ο συλληφθείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι έχει φέρει στο φως έως τώρα η έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

Παιδί που είχε κηρυχθεί νεκρό βρέθηκε ζωντανό στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι υποστηρίζει η αστυνομία για το συμβάν

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια, Μπόνι Τάιλερ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έφυγε στα 75 της χρόνια

Σοβαρές καταγγελίες στον Ασπρόπυργο: «Ξέφραγο αμπέλι, κανένα μέτρο ασφαλείας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Μπορεί να γίνει ένα μεγάλης έκτασης βιομηχανικό ατύχημα στην περιοχή και να θρηνήσουμε θύματα»

Σαντορίνη: Τελεσίγραφο ξενοδόχων στην Trivago ‑ «Πληρώστε καμπάνια προβολής ή πάμε δικαστικά»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Trivago θα πρέπει να προχωρήσει με δικά της έξοδα σε μία ακριβή διαφημιστική καμπάνια για το νησί

Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη σε ηλικία 68 ετών

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ποια ήταν η Πάολα Ρεβενιώτη

Ιός Δυτικού Νείλου: Πού εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα του 2026 και τι προειδοποιεί ο ΕΟΔΥ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της φετινής περιόδου και καλεί τους πολίτες να τηρούν άμεσα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

Τόκιο: Συνελήφθη γυναίκα που έραψε τα χείλια της συγκατοίκου της

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το θύμα ζήτησε βοήθεια με σημείωμα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη που κρατούσε δύο ανήλικα παιδιά σε «τρώγλη» με ακαθαρσίες ζώων

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το περιστατικό ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από επώνυμες καταγγελίες που κινητοποίησαν τις αρχές

11 τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, οι 3 διασωληνωμένοι

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ανησυχία για φορτηγό με δεξαμενή προπανίου που είναι μέσα στην επιχείρηση

Διασωληνωμένος νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά στη Σκάλα Περαίας

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Στο σημείο που βούτηξε τα νερά είναι αρκετά ρηχά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Η Γερουσιαστής από την Παραγουάη έβρισε τον Εμπαπέ: «Ο πουτ...ς γιος δεν έδωσε το χέρι στον τερματοφύλακά μας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Ένας Γάλλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Η Γαλλία είναι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ, ο Ρενέ Ντεκάρτ, ο Μοντεσκιέ, ο Βίκτορ Ουγκό, η Σιμόν Ντε Μποβουάρ» είπε στη Γερουσία η Σελέστε Αμαρίγια