E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Οι ψυχρές σχέσεις με την αδελφή της και τη Ζένια Μπονάτσου

«Εγώ δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει»

Δημοσίευση 8/5/2019 | 10:19

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Οι ψυχρές σχέσεις με την αδελφή της και τη Ζένια Μπονάτσου

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε στην εκπομπή της τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το λόγο που δεν έχει καλές σχέσεις με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, αλλά και την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου.

«Με την Μάρθα δεν τα βρίσκουμε, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Είμαστε και τελείως αντίθετες, άσπρο η Μάρθα, μαύρο εγώ. Δεν με στεναχωρεί αυτό. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, νοιάστηκαν για μένα, είναι δίπλα μου, ενώ η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Αυτό δεν άλλαξε ούτε με τον θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση γιατί μεγάλωσαν αλλού.

Η Ζένια βγήκε και μίλησε και είπε ότι δεν μιλάει με τον πατέρα μου, ότι δεν έχουν σχέσεις με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επιλέξανε να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Τον στηρίζω γιατί με έχει στηρίξει κι αυτός. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει, εκεί που με έχουν μεγαλώσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, ο πατέρας μου με έχει μεγαλώσει, δεν θα τον άφηνα ποτέ μόνο του. Οπότε, από τη στιγμή που επιλέξανε να μην μιλάνε με τον πατέρα μου, εγώ δεν μπορώ να επιλέξω αυτόν τον δρόμο. Ρώτησέ την ποιος είναι ο λόγος», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Tabloid Χτες
Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Tabloid Χτες
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες