E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκάρει ο αδελφοκτόνος: Σκότωσε την 53χρονη δασκάλα και πήγε για ψαράκι

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 52χρονο αδελφοκτόνο

Δημοσίευση 8/5/2019 | 08:52

Σοκάρει ο αδελφοκτόνος: Σκότωσε την 53χρονη δασκάλα και πήγε για ψαράκι

Για… ψάρι και μπουζουκάκι στην Πειραϊκή, πήγε μετά την δολοφονία της δασκάλας στο Παλαιό Φάληρο, ο 52χρονος αδελφοκτόνος που συνελήφθη το απόγευμα τις Δευτέρας (06.05.2019) στην Καλλιθέα την στιγμή που προσπαθούσε να μπει το σπίτι του.

Την αποκάλυψη έκανε ο συνήγορος της συντρόφου του το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (02.05.2019).

Την σκότωσε και… πήγε για ψάρι
Μάλιστα και σύμφωνα με τον κ. Σταύρο Γεωργίου, η σύντροφος του κατηγορούμενου, την ημέρα της δολοφονίας ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο του, το οποίο όμως είχε σταθμεύσει μερικά στενά πιο πέρα από το σπίτι της αδελφής του, λέγοντας στην φίλη του να τον περιμένει στο όχημα, καθώς πάει σε μια δουλειά και θα επιστρέψει.

Η ανυποψίαστη γυναίκα, η οποία μάλιστα λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή, δεν αντελήφθη το παραμικρό όταν επέστρεψε ο 52χρονος στο όχημα του καθώς ήταν ευδιάθετος και για το λόγο αυτό πήγαν στην Πειραϊκή να φάνε ψάρι, ακούγοντας μάλιστα μπουζουκάκι από έναν οργανοπαίκτη που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην ψαροταβέρνα.

Αρνείται τον φόνο!
Όσον αφορά στον 52χρονο, από την περασμένη Πέμπτη που φέρεται από την Αστυνομία να διέπραξε το έγκλημα, κρύβονταν στο σπίτι ενός φίλου του στο Κάλαμο Αττικής και μάλιστα κοντά στο πατρικό της συντρόφου του με την οποία είχε καθημερινή επαφή.

Ο ίδιος στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το έγκλημα, δηλώνει παντελή άγνοια και οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών είναι: “ δεν είδα, δεν ξέρω, δεν άκουσα, αλήθεια μου λέτε πως σκότωσα την αδελφή μου;”.

Παράλληλα θα εξεταστεί και από ειδικό ψυχίατρο – ψυχολόγο, καθώς φέρεται κατά το παρελθόν να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα έντονα.

Τον «καίνε» οι μαρτυρίες
Όσον αφορά στην εμπλοκή του στο στυγερό έγκλημα, Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έχουν στα χέρια τους μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων από το Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι είδαν ολόκληρο το σκηνικό του άγριου μαχαιρώματος της 53χρονης δασκάλας και μάλιστα στην μέση του δρόμου και έχουν δώσει περιγραφές του δράστη ενώ ένας από αυτούς, όταν ο δολοφόνος απομακρύνθηκε από το σημείο τον ακολούθησε διακριτικά και τον είδε έξω από ένα αυτοκίνητο να διπλώνει ένα σουγιά που κρατούσε στα χέρια του, να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να απομακρύνεται από το σημείο.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και όταν πια τον έδωσε στους Αστυνομικούς, από τα τερματικά τις Τροχαίας διαπιστώθηκε πως ο συγκεκριμένος αριθμός «βγαίνει» στο όνομα του αδελφού της άτυχης δασκάλας.

Είχε καταγγείλει απειλές κατά της ζωής της
Η άτυχη 53χρονη είχε καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Π. Φαλήρου πολλές φορές τον αδελφό της για απειλές και βίαιη συμπεριφορά απέναντι της, ενώ λίγες ημέρες πριν την στυγερή της δολοφονία είχε ήδη υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα στην Δικαιοσύνη προκειμένου να επιβληθούν στον αδελφό της ασφαλιστικά μέτρα, καθώς δεν άντεχε άλλο να ζει κάτω από το καθεστώς του φόβου.

Οι διαφορές που είχαν τα δυο αδέλφια, φαίνεται πως ήταν οικονομικές και προσωπικές, καθώς ο 52χρονος ποτέ δεν άντεξε το γεγονός ότι η αδελφή του είχε εγκαταλείψει το πατρικό τους στην Καλλιθέα όπου και διέμεναν και είχε μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο