Δύο Ιταλίδες «τρόλαραν» τον ακροδεξιό Σαλβίνι: Φιλήθηκαν ενώ έβγαζαν σέλφι μαζί του
Ο επικεφαλής της Λέγκας του Βορρά σάστισε όταν το κατάλαβε
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/4/2019 | 12:39

Δύο νεαρά κορίτσια αποφάσισαν να «τρολάρουν» τον ακροδεξιό ιταλό υπουργό Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, μετά την χθεσινή του ομιλία στην Σικελία. Τον πλησίασαν, του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και μόλις αυτός πόζαρε γελαστός δίπλα τους, εκείνες φιλήθηκαν στο στόμα!
Ο Σαλβίνι βρισκόταν στην Καλτανισέτα της Σικελίας για να πάρει μέρος σε προεκλογική ομιλία του υποψηφίου της Λέγκας του Βορρά για την δημαρχία της πόλης, Οσκαρ Αιέλο. Τα δύο κορίτσια, η Γκάια και η Ματίλντε, που είναι φοιτήτριες, ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για όσα είπε περί οικογενειακών αξιών τον περασμένο Μάρτιο σε ομιλία του στην Βερόνα.
Η φωτογραφία με τον γελαστό Σαλβίνι και τα κορίτσια που φιλιούνται ανέβηκε στο Instagram της Γκάια και έγινε viral όταν την ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook ο ιταλός ακτιβιστής Μάρκο Φουρφάρο, γράφοντας «Η αγάπη νικά το μίσος με 3-0. Υπέρτατο τρολάρισμα του Σαλβίνι. Τα σπάτε Γκάια και Ματίλντε»!
Αμέσως μετά το πρώτο «κλικ» τα κορίτσια επιχείρησαν και δεύτερο, αλλά εκτός από τον «στραβωμένο» Σαλβίνι, φαίνεται και ένα «χέρι» προφανώς άντρα της ασφάλειάς του, που επιχειρεί να τις χωρίσει!
#GaiaeMatilde
— Lia✨ (@malecblood) April 26, 2019
Grazie Gaia e Matilde 💕🌈 pic.twitter.com/2uBT0dGqgR
A #Caltanissetta due ragazze, Gaia e Matilde, hanno chiesto a #Salvini di fare un selfie. Subito prima di scattare le due si sono baciate
— Mattia Insolia (@_MattiaInsolia) April 26, 2019
Ragazze, siete fantastiche e avete tutta la mia stima e gratitudine!
In un'#Italia che si imbastardisce siete delle vere eroine.#26aprile pic.twitter.com/XgeVjFFrzN