E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εντυπωσιακή η πορεία το Φεβρουάριο για το «Ράδιο Αρβύλα»

Η φρεσκάδα στο τηλεοπτικό τοπίο φέρνει και νούμερα τηλεθέασης.

Δημοσίευση 12/3/2010 | 00:00

Εντυπωσιακή η πορεία το Φεβρουάριο για το «Ράδιο Αρβύλα»
Radio Arvyla

Εντυπωσιακή η πορεία το Φεβρουάριο για το «Ράδιο Αρβύλα».

Η φοβερή παρέα της Θεσσαλονίκης που κάθε βράδυ μας στέλνει για ύπνο χαμογελαστούς, έχει καταφέρει να κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους με τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια της. Το «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη και του Γιάννη Σερβετά, με «συνεργούς» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κούση, έγινε από την πρώτη στιγμή μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια. Όμως τους τελευταίους μήνες η έμπνευση του Γιάννη Λάτσιου να «μετακομίσει» την εκπομπή στο prime time, έχει εξελιχθεί σε φαινόμενο που άλλαξε τις συνήθειες των τηλεθεατών!

Η «μετακόμιση» αμφισβητήθηκε καθώς ήταν η πρώτη φορά που στο μια ζωντανή καθημερινή εκπομπή εισέβαλλε στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του prime time, το οποίο φιλοξενεί κατΆ εξοχήν ακριβοπληρωμένες σειρές και shows. Το «Ράδιο Αρβύλα» όμως κατάφερε να είναι πρώτο στη ζώνη του τόσο στο σύνολο των τηλεθεατών, με ποσοστά που κυμαίνονται από 20 έως 28%, όσο και  στο κοινό 15-44 ετών με ποσοστά από 28% έως 38%.

Το Φεβρουάριο οι μετρήσεις της AGB Nielsen, έδειξαν ότι το «Ράδιο Αρβύλα» αύξησε ακόμη περισσότερο τα ποσοστά του σε όλα τα κοινά σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα με μέσο μερίδιο 32,6% στο κοινό 15-44 και ιδιαίτερη απήχηση στους νεαρούς τηλεθεατές 15-24 ετών, με ποσοστά που ξεπερνούν το 40%. Περιττό να πούμε με τέτοια νούμερα το «Ράδιο Αρβύλα» βρίσκεται μπροστά από τον ανταγωνισμό στη ζώνη του.

Όμως δεν χρειάζεται να δούμε τους αριθμούς για να καταλάβουμε ότι το εναλλακτικό talk show που διαχειρίζεται την επικαιρότητα με άποψη, χιούμορ, σάτιρα και αμεσότητα σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ατάκες που γίνονται μόδα σε σχολεία και παρέες αλλά και ενόχληση στους αποδέκτες της κριτικής που ανταπαντούν με  μηνύσεις και κλήσεις στο ΕΣΡ. Όμως εμείς προτιμούμε αυτή την κριτική με γνήσιο χιούμορ από τις χοντράδες και τους εξυπνακισμούς άλλων εκπομπών.

Αξίζει  σημειώσουμε ότι ένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικό (και πρωτότυπο) σημάδι της επιτυχίας είναι η διάθεση στο κοινό του Αρβύλα Player που διατίθεται δωρεάν και περιλαμβάνει τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες που χρησιμοποιούνται στην εκπομπή. Κατεβάστε τον εδώ: http://www.jazler.com/ArvylaPlayerSETUP.exe

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz Χτες
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid Χτες
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories Χτες
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Προχτές
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας