E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω

«Ζευγάρι-κλειδί» αναζητούν οι αρχές

Δημοσίευση 7/4/2019 | 12:48

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω

Δύο άτομα, που πιθανώς ανήκαν στο στενό κύκλο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω και το πρώτο μέλημά τους μετά τη είδηση του θανάτου της, ήταν να κλείσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, πρόκειται για τη Δ., νεαρής ηλικίας, με έμφαση στις «πνευματικές αναζητήσεις», και τον 30χρονο Χ., που συνδέεται με το εξωτερικό μέσω γνωριμιών, ταξιδιών και εκδηλώσεων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας διαβεβαιώνει πως τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν να καταθέσουν και σημειώνει: «Το περίεργο με τα πρόσωπα αυτά είναι ότι έκλεισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Όλοι θα καταθέσουν. Η ασφάλεια είναι αποφασισμένη να διερευνήσει κάθε στοιχείο και κάθε δυνατή μαρτυρία».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οικογένεια της φοιτήτριας ανακάλυψε τις προηγούμενες ημέρες φωτογραφίες της σε ηλεκτρονικές σελίδες προβολής σατανιστικών τελετών και πιστεύουν ότι μια μελαχρινή κοπέλα που φαίνεται στο ηλεκτρονικό υλικό έχει άμεση σχέση με τη Δήμητρα Α, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται ακόμα και για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλες έρευνες στην υπόθεση διενεργεί και ο πατέρας της 22χρονης, ο οποίος προσπαθεί να ξετυλίξει το νήμα της τραγικής απώλειας της κόρης του και αναμένεται να δώσει νέα στοιχεία στην Ελληνική Αστυνομία. «Δεν κάνω πίσω, θα βρω την αλήθεια και θα την αποκαλύψω για να σωθούν και άλλα παιδιά. Ο θάνατος της κόρης μου δεν ήταν αυτοκτονία. Αυτοί που ευθύνονται θα πληρώσουν. Υπάρχουν και άλλα θύματα που οι περιπτώσεις τους έχουν εμφανιστεί ως αυτοκτονίες» δήλωσε ο ίδιος, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα ντοκουμέντα που θα παραδώσει ο πατέρας, περιλαμβάνεται υλικό από τον προηγούμενο σκληρό δίσκο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που είχε στην κατοχή της η 22χρονη, αλλά και ένα στικάκι από κάμερα οικίας που βρίσκεται απέναντι από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η οποία έχει καταγράψει κινήσεις και πρόσωπα που εισέρχονταν στο διαμέρισμα.

Η οικογένεια δεν μπορεί πιστέψει ότι η κόρη τους που τους είχε επισκεφτεί τις ημέρες της αργίας της Καθαράς Δευτέρας και ήταν χαρούμενη, χωρίς να τους αναφέρει κανένα πρόβλημα, λίγες μέρες μετά αυτοκτόνησε και μάλιστα με έναν τρόπο τόσο παράξενο που μόνο του ένα κορίτσι είναι δύσκολο να καταφέρει χωρίς τη βοήθεια τρίτου προσώπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Κόσμος Χτες
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Κόσμος Χτες
Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Κόσμος Χτες
Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία

Ελλάδα Χτες
Η δίκη ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης μετά από πολλές αναβολές

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Κόσμος Χτες
Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ελλάδα Χτες
Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Χαλκίδα: Ανήλικος οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με 13χρονο που οδηγούσε πατίνι

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε πιο σοβαρά ενώ ο 13χρονος, έλαβε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Κόσμος Χτες
Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Ελλάδα Χτες
Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Ρωσία: «Γαλλία και Βρετανία θέλουν να δώσουν μυστικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία» – Απειλές Πούτιν για αντίποινα

Κόσμος Χτες
Η έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών «άνοιξε» μια επικίνδυνη κουβέντα στην επέτειο συμπλήρωσης 4 ετών από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία