Ανανέωση υπόσχεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ
Πρεμιέρα απόψε Δευτέρα 08 Μαρτίου με τεχνολογικές καινοτομίες.
Δημοσίευση 8/3/2010 | 00:00


Στην ανανέωση του δελτίου ειδήσεων προχωράει ο ΣΚΑΙ από σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου, βάζοντας περισσότερη τεχνολογία και σε αυτή την εκπομπή κατά τα πρότυπα των νέων πρωινών ενημερωτικών εκπομπών του. Με το σλόγκαν «ΣΚΑΙ: οι Ειδήσεις που εμπιστεύεσαι. Δείτε την τηλεόραση του αύριο, σήμερα» , το ανανεωμένο δελτίο του καναλιού του Φαλήρου θα περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις από όλα τα σημεία του ρεπορτάζ καθώς και ζωντανές συνδέσεις μέσω διαδικτύου με τη χρήση ρομποτικών καμερών.
Σημειώνουμε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός διαθέτει κάμερες high definition και ψηφιακά links ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες το δελτίο ειδήσεων θα προβάλλεται μέσα από ένα υπερσύγχρονο στούντιο τεχνολογίας (Barco) με προσομοίωση δυναμικών γραφικών παραστάσεων.
Το δελτίο θα συνεχίσει να παρουσιάζει η Σία Κοσιώνη, ενώ οι σχολιασμοί των θεμάτων θα γίνονται από τους δημοσιογράφους του «ομίλου» κ.κ. Αλέξη Παπαχελά, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ¶ρη Πορτοσάλτε, Κατερίνα Ακριβοπούλου, Τάσο Τέλλογλου, Έλλη Τριανταφύλλου και Ηλία Σιακαντάρη.






