E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το θάνατο της Αρετής

Οι σατανιστικές τελετές και τα ευρήματα που δίνουν μια τρομακτική εξέλιξη στο έγκλημα

Δημοσίευση 29/3/2019 | 08:43

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το θάνατο της Αρετής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός που έλαβε την μήνυση από τους τραγικούς γονείς, έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει πλέον την υπόθεση και να πάρει το φάκελο θανάτου της 22χρονης από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω που το χειρίζονταν μέχρι τώρα.

Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, από μια συμφοιτήτριά της στην σχολή Ψυχολογίας που φοιτούσε και είχε ανησυχήσει από την απουσία της.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, αλλά και ο ιατροδικαστής που έσπευσαν στο σημείο, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε με μια σακούλα δεμένη στο κεφάλι και το πρόσωπό της, ενώ δίπλα της υπήρχε μια αμπούλα, κατά πάσα πιθανότητα με αέριο γέλιου (…), ενώ είχε ένα σωληνάκι στο στόμα της, που κατέληγε σε αυτό το φιαλίδιο.

Ο δε ιατροδικαστής που πραγματοποίησε νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης νεαρής δεν διαπίστωσε ίχνη που να προδίδουν εγκληματική ενέργεια και για το λόγο αυτό παρήγγειλε ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για περαιτέρω συμπεράσματα.

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής Σωτ. Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία, διεπίστωσε ότι η κοπέλα είχε “μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου”, προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας, και τόνισε ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα, αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το σπίτι της 24χρονης ήταν κανονικά κλειδωμένο και τακτοποιημένο, ενώ δίπλα της βρέθηκε ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας της. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σκοτεινά σημεία στην υπόθεση, που αν μη τι άλλο κάνουν τους γονείς της να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ουσιαστικά το παιδί τους οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, μέσω κυκλωμάτων σατανιστών που έψαχναν να θυσιάσουν ένα θύμα, στο βωμό του Σατανά και μάλιστα στην μεγάλη γιορτή του “κερασφόρου”, την εαρινή ισημερία.

Τα σκοτεινά σημεία
Ένα από τα πλέον σκοτεινά σημεία της υπόθεσης είναι το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης Αρετής από την Βαρβάσαινα, το οποίο στην κυριολεξία ήταν κενό. Δηλαδή, είχαν σβηστεί επαφές, μηνύματα, διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας, ακόμα και το ιστορικό των περιηγήσεων στο διαδίκτυο.

Επιπλέον από μια αναδίφηση που έκαναν οι γονείς της άτυχης κοπέλας στο προφίλ της στο Facebook, διαπίστωσαν πως τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν βρεθεί νεκρή η 22χρονη είχε κλείσει το προφίλ της.

Οι γονείς της πιστεύουν πως μετά το θάνατο της κόρης τους κάποιος καθάρισε το διαμέρισμα και παράλληλα έσβησε όλα τα διαδικτυακά αποτυπώματα, που ήταν δυνατόν να ενοχοποιήσουν τους σατανιστικούς κύκλους, με τους οποίους είχε μπλέξει το παιδί τους.

Ωστόσο αυτό που έκανε αρνητική εντύπωση στους γονείς της είναι οι εικόνες της κόρης τους που βρήκαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχόμενου και απεικονίζεται το παιδί τους σε παράξενα σημεία, περίεργα ντυμένη, σαν να παίρνει μέρος σε σατανιστική τελετή. Το γεγονός αυτό θορύβησε τους τραγικούς γονείς, οι οποίοι συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο Εισαγγελικό λειτουργό, παράλληλα με την μήνυση που κατέθεσαν.

Για το λόγο αυτό και επειδή ο έμπειρος εισαγγελέας “βλέπει” πως κάτι περίεργο συμβαίνει, διέταξε να παραλάβει την υπόθεση και να την διερευνήσει ενδελεχώς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί νέα ιατροδικαστική έρευνα από πραγματογνώμονα που θα διορίσει η οικογένεια της άτυχης κοπέλας και η Εισαγγελία Αθηνών.

Οι δικηγόροι της οικογένειας της 22χρονης Αρετής, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, θα ζητήσουν γραφολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο γραφικός χαρακτήρας στο επίμαχο σημείωμα είναι της νεαρής.

Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε στην εφ. “Πατρίς” ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από τα social media, διότι δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές συσκευές της Αρετής.


“Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από λάπτοπ, ipad και άλλες συσκευές. Έχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών”, επισήμανε στην εφημερίδα ο κ. Τζαβάρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν