E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε μήνυση για bullying στον προϊστάμενο του επειδή... αεριζόταν συνέχεια

Ζητά αποζημίωση 1,28 εκατομμυρίων δολαρίων

Δημοσίευση 26/3/2019 | 19:21

Έκανε μήνυση για bullying στον προϊστάμενο του επειδή... αεριζόταν συνέχεια

Μια μήνυση για bullying στον εργασιακό χώρο κάθε άλλο παρά σπάνια είναι, δυστυχώς. Αλλά όταν αυτό γίνεται επειδή ο προϊστάμενος... αερίζεται διαρκώς, τότε σίγουρα η υπόθεση γίνεται ιδιαίτερα ασυνήθιστη.

Κι όμως, ο Ντέιβιντ Χιγκστ πήγε στα δικαστήρια της Αυστραλίας τον πρώην προϊστάμενό του, Γκρεγκ Σορτ, κατηγορώντας τον ότι «σήκωνε τα οπίσθιά του και αεριζόταν» μπροστά του έως και έξι φορές την ημέρα! Ο Χιγκστ τον κατηγορεί για bullying και ζητά αποζημίωση ύψους 1,28 εκατ. δολαρίων από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτόρια έκρινε ότι αυτή η- αηδιαστική αναμφίβολα- συνήθεια του προϊσταμένου δεν συνιστά bullying. Ομως, ο Χιγκστ δεν το βάζει κάτω και έκανε έφεση. Ο 56χρονος υποστηρίζει ότι η πρακτική του Σορτ του προκάλεσε «σοβαρό στρες».

«Καθόμουν γυρισμένος προς τον τοίχο και έμπαινε στο δωμάτιο, που ήταν μικρό και χωρίς παράθυρα. Αεριζόταν πίσω μου και έφευγε. Το έκανε 5-6 φορές την ημέρα», δήλωσε ο Χιγκστ. Στην ακροαματική διαδικασία ο «κατηγορούμενος» είχε υποστηρίξει ότι δεν θυμόταν να έκανε κάτι τέτοιο κοντά στον 56χρονο, αλλά παραδέχθηκε ότι «ίσως το έκανα 1-2 φορές». Τόνισε όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν το έκανε με πρόθεση να τον αναστατώσει ή να τον ενοχλήσει.

Πάντως, ο 56χρονος ισχυρίζεται ότι ο προϊστάμενός του τα έκανε όλα αυτά για να τον ξεφορτωθεί. Το δικαστήριο θα αποφασίσει για την υπόθεση την Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου