E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θύμα χάκερ έπεσε η Βάσω Λασκαράκη

Ζητούσαν χρήματα για λογαριασμό της

Δημοσίευση 25/3/2019 | 20:44

Θύμα χάκερ έπεσε η Βάσω Λασκαράκη

Το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστό πως επιτήδειοι χάκαραν τους προσωπικούς λογαριασμούς της Βάσως Λασκαράκη στο Facebook και το Instagram. Η ηθοποιός, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη, έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την απάτη που στήθηκε εις βάρος της. Συγκεκριμένα, μέσω ενός InstaStory, τους εξήγησε πως άγνωστοι παραβίασαν τα προφίλ της στα social media και μάλιστα έστελναν μηνύματα ζητώντας χρήματα.

«Ιός στο Facebook. Δεν έχω στείλει μήνυμα σε κανέναν. Είναι ιός και ζητάνε λεφτά. Μην ανοίγετε και μην απαντάτε αν δείτε περίεργο μήνυμα από δικό μου προφίλ είτε στο Instagram και στο Facebook», έγραψε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Σοι σου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι κάνει σήμερα η καλλονή των 70s, Jaclyn Smith

Tabloid 18.11.2025
Παραμένει τόσο ωραία όσο τότε!

Δε θα πιστέψεις ποια θρυλική σταρ των ’80s εντοπίστηκε αγνώριστη στο L.A. – Τη θυμάσαι;

Tabloid 18.11.2025
Η σταρ των ’80s που μεγάλωσε… αλλά παραμένει ICON!

41χρονος χούλιγκαν ζει από τα λεφτά που κέρδισε στο Euromillions

Παράξενα Χτες
Συμφωνεί ότι δεν τα αξίζει, αλλά «η ζωή δεν είναι δίκαιη»

Γιατί τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον δεν έλαβαν ποτέ την κληρονομιά των 85 εκατ. δολαρίων

Tabloid Χτες
Η Πάρις Τζάκσον υφίσταται νομικό πλήγμα στη μάχη για την περιουσία του πατέρα της

Επική ατάκα της Ντακότα Τζόνσον προς Λάνθιμο: «Ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί πέρα από την Έμα Στόουν»

Celebrity Stories Χτες
Η ηθοποιός πρότεινε με έναν ιδιαίτερα «παιχνιδιάρικο» τρόπο να ενταχθεί στο καστ του επόμενου πρότζεκτ του Έλληνα σκηνοθέτη

O Yungblud σταματά την περιοδεία του λόγω προβλημάτων υγείας: «Αυτή τη φορά πρέπει να το πάρω στα σοβαρά»

Tabloid Χτες
Κάποιες εξετάσεις που έκανε έδειξαν ανησυχητικά σημάδια