ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μην πεθάνεις αγάπη μου»: 22χρονη αγκαλιάζει τον αιμόφυρτο φίλο της που μόλις μαχαίρωσε

Προσοχή σκληρές εικόνες

 
Δημοσίευση 14/3/2019 | 09:47
«Μην πεθάνεις αγάπη μου»: 22χρονη αγκαλιάζει τον αιμόφυρτο φίλο της που μόλις μαχαίρωσε

Ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες δείχνει μια νεαρή γυναίκα να κρατά τρυφερά στον δρόμο τον τραυματισμένο φίλο της, και να τον παρακαλάει να μην πεθάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν μία περίπτωση ληστείας ή επίθεσης από κάποιο τρίτο πρόσωπο, η συντριβή της νεαρής που, μετανιωμένη, κλαίει και οδύρεται ζητώντας συγγνώμη, υποδηλώνει μια διαφορετική ιστορία.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, λίγες στιγμές πριν από την συγκεκριμένη συγκινητική σκηνή, η 22χρονη Sonia Amayrani Nunez Aguila είχε μαχαιρώσει τον φίλο της, τον νεαρό Erick Omar.

Όπως αποκάλυψαν σε τοπικά μέσα αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι καυγάδιζε έξω από το ξενοδοχείο Λα Κασκάντα στο Μεξικό, όταν ξαφνικά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου και η νεαρή γυναίκα μαχαίρωσε τον εραστή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο, ενώ κρατά στην αγκαλιά της τον 29χρονο άνδρα που φέρει μια βαθιά μαχαιριά στο στομάχι, η Σόνια ακούγεται να λέει, πιθανώς στο άτομο που τραβάει με την κάμερα: «Με χτύπησε, προσπάθησε να με σκοτώσει». Έπειτα η 22χρονη στρέφεται στον αιμόφυρτο φίλο της και του λέει «πες τους την αλήθεια».

Κάποια στιγμή, η απελπισμένη γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: «Συγχώρεσέ με, αγάπη μου! Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις!».

Από τη μεριά του, ο τραυματισμένος άνδρας ακούγεται να λέει στους περαστικούς ότι η φίλη του προσπάθησε να τον σκοτώσει, ενώ ταυτόχρονα καλεί σε βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θα σε σκοτώσω. σε αγαπώ. Δεν θα στο έκανα ποτέ αυτό, αλλά δεν έχεις ιδέα τι μου έκανες εσύ», απαντάει η γυναίκα.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ, το ασθενοφόρο έφτασε λίγη ώρα αργότερα και παρέλαβε τον 29χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όσο για την 22χρονη, έχει τεθεί υπό κράτηση ενώ οι Αρχές διερευνούν την υπόθεση.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ