E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νότης Σφακιανάκης ‑ Πάολα: Ο μεγάλος καβγάς και η αιτία της αποχώρησης από το σχήμα!

Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση

Δημοσίευση 11/3/2019 | 10:10

Νότης Σφακιανάκης ‑ Πάολα: Ο μεγάλος καβγάς και η αιτία της αποχώρησης από το σχήμα!

Χαμό έχει προκαλέσει η είδηση πως η Πάολα αποχωρεί από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, δυο μόλις εβδομάδες πριν το τέλος των επιτυχημένων εμφανίσεων τους.

Η Πάολα έκανε γνωστή την είδηση της αποχώρησής της, γράφοντας στο Instagram: «Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του... Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!».

Όσο για το τι οδήγησε την Πάολα να αποχωρήσει από το σχήμα; Όπως είπε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, είναι γνωστό πως στο καμαρίνι της Πάολας μόλις τελειώνει το πρόγραμμα στήνεται πάντα ένα μεγάλο πάρτι που κάποιες φορές κρατάει μέχρι το μεσημέρι!

Το καμαρίνι της Πάολας είναι ωστόσο δίπλα σε αυτό του Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής πολλές φορές κοιμόταν στο καμαρίνι του και δεν γύριζε στο σπίτι του. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε στείλει μάλιστα συνεργάτες του, ζητώντας από την Πάολα να σταματήσει η μουσική γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Την τρίτη φορά που έγινε αυτό πήγε η ίδια η Πάολα στον Νότη Σφακιανάκη και τον ρώτησε γιατί δεν πηγαίνει ο ίδιος να της το πει και ότι θα έπρεπε να το συζητήσουν.

«Εκεί ακολούθησε μια σύγκρουση ανάμεσά τους. Μπορώ να σας πω ότι ακούστηκαν χυδαία πράγματα σε όλο το μαγαζί. Ο Νότης Σφακιανάκης έβριζε χυδαία την Πάολα και εκείνη απάντησε. Έτσι χθες η Πάολα δεν συνέχισε τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη. Βγήκε με το ζόρι την Παρασκευή η Πάολα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid Χτες
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media Χτες
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της