E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρός κηπουρός παίρνει εκδίκηση από τον τάφο

Άφησε πίσω αντικείμενα παγιδευμένα με βόμβες - Ήδη ένας γιατρός έχασε την ζωή του

Δημοσίευση 6/3/2019 | 21:40

Νεκρός κηπουρός παίρνει εκδίκηση από τον τάφο

Ενας άνδρας σκοτώθηκε και δύο γυναίκες τραυματίστηκαν στη Γερμανία, εξαιτίας των παγιδευμένων με βόμβες αντικειμένων που άφησε πίσω του ένας κηπουρός που έχει πεθάνει και φαίνεται πως παίρνει εκδίκηση από τον τάφο.

Ενας 64χρονος Γερμανός γιατρός σκοτώθηκε από έκρηξη στην είσοδο του ιατρείου του, το πρωί της Παρασκευής. Η αστυνομία πιστεύει ότι η βόμβα ήταν σε πακέτο που σήκωσε το θύμα. Επίσης, δύο γυναίκες- μητέρα και κόρη πιθανότατα- τραυματίστηκαν όταν ένα παγιδευμένο με βόμβα καυσόξυλο εξερράγη στη σόμπα τους, την Κυριακή.

Η γερμανική αστυνομία έχει ήδη προειδοποιήσει τους πολίτες που είχαν κάποια διαφορά ή καβγά με τον 59χρονο Μπέρνχαρντ Γκράουμαν να είναι σε επιφυλακή και αν επικοινωνήσουν με τις αρχές. «Οι ερευνητές εκτιμούν ότι έβαλε έναν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του ιατρείου. Πιθανότατα, ο γιατρός σήκωσε τον μηχανισμό, που ήταν καλυμμένος, από το πάτωμα. Αυτό προκάλεσε την έκρηξη», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Γκράουμαν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην πόλη Μέλινγκεν, στη δυτική Γερμανία, το βράδυ της Παρασκευής. Η νεκροψία θα δείξει αν αυτοκτόνησε με δηλητήριο. Ο γιατρός σκοτώθηκε στο κοντινό χωριό Ενκενμπαχ- Αλσενμπορν, ενώ οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν στο Οτενμπεργκ, λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι του Γκράουμαν.

Και τα τρία θύματα γνώριζαν τον κηπουρό, αλλά είχαν τσακωθεί μαζί του. «Ο Γκράουμαν δεν είχε καλή σχέση με αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε η αστυνομία. «Και στις δύο περιπτώσεις είχαν υπάρξει συγκρούσεις. Η αστυνομία δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα ο Γκράουμαν να έκανε προετοιμασίες για να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων ανθρώπων, πριν από τον θάνατό του. Καλούμε τους ανθρώπους που είχαν προβληματική προσωπική ή επαγγελματική σχέση μαζί του να επικοινωνήσουν με την αστυνομία επειγόντως», αναφέρει ακόμη η ίδια ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Ελλάδα 11.04.2026
Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Κόσμος Χτες
Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος

Ο ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς Ζορντάν Μπαρντελά και η Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία‑Καρολίνα είναι ζευγάρι;

Κόσμος Χτες
«Το ειδύλλιο που κανείς δεν περίμενε» και φωτογραφίες τους που τους δείχνουν μαζί παρουσιάζει γαλλικό περιοδικό

Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Κόσμος Χτες
Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία