E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γονείς κρατούσαν την 14χρονη κόρη τους σε κλουβί σκύλου

Tην άφησαν να λιμοκτονήσει

Δημοσίευση 6/3/2019 | 14:53

Γονείς κρατούσαν την 14χρονη κόρη τους σε κλουβί σκύλου

Η Άμπι Μπράουν, ερευνητής της υπόθεσης, ανέφερε στο δικαστήριο του Έφινγκχαμ πως η μικρή Μέρι κρατείτο κλειδωμένη στο σπιτάκι του σκύλου πολλές φορές και για περισσότερες από 24 ώρες.
Πατέρας και μητριά κακοποιούσαν επί σειρά ετών την 14χρονη κόρη τους, στη συνέχεια τη σκότωσαν και έθαψαν το νεκρό σώμα της στην αυλή του σπιτιού. Όσο ήταν ζωντανή η νεαρή ζούσε περιορισμένη μέσα στο κλουβί του σκύλου, σύμφωνα με πόρισμα δικαστηρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Μέρι Κρόκερ ήταν δεμένη και κλειδωμένη σε ένα πολύ μικρό χώρο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, που το σώμα της παραμορφώθηκε, αφού έπρεπε να καμπουριάζει για να χωρέσει στο κλουβί.

Την ανάγκαζαν μάλιστα να κάνεις όλες τις εργασίες του σπιτιού και συχνά δεν της έδιναν ούτε φαγητό, ενώ τα μέλη της οικογένειας καθοδηγούμενα από τον πατέρα και την μητριά της νεαρής την χτυπούσαν με σειρά προτεραιότητας, όπως αποκάλυψε το δικαστήριο της Τζόρτζια.

Όταν τελικά απεβίωσε, έσκαψαν έναν λάκκο στην αυλή και την έθαψαν μέσα. Οι αρχές βρήκαν σοκαρισμένες και τα απομεινάρια του μεγαλύτερου αδελφού της, Έλγουιν Κρόκερ Τζούνιορ, θαμμένα ακριβώς δίπλα.

Οι γονείς των δύο θυμάτων, Έλγουιν και Κάντις Κρόκερ, καθώς και άλλα τρία ενήλικα μέλη της οικογένειας κατηγορούνται πλέον για φόνο και για βάναυση μεταχείριση των τέκνων σε μια υπόθεση, η οποία φαίνεται να έχει σοκάρει όλη την Αμερική σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση παιδιών.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, φαίνεται ότι και ο ο αδελφός της Μέρι είχε πέσει θύμα της κτηνώδους βαρβαρότητας των δύο γονέων και πιστεύεται ότι απεβίωσε το 2016.

Η Άμπι Μπράουν, ερευνητής της υπόθεσης, ανέφερε στο δικαστήριο του Έφινγκχαμ πως η μικρή Μέρι κρατείτο κλειδωμένη στο σπιτάκι του σκύλου πολλές φορές και για περισσότερες από 24 ώρες.

Την χτυπούσαν μάλιστα με αντικείμενα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, μεταξύ αυτών και τηγάνια και της έδιναν σπανίως λιτά γεύματα ίσα για να την κρατάνε ζωντανή, τα οποία πότιζαν με έντονες ουσίες, όπως ρύζι με ξύδι. Πλενόταν μόνον, εάν ο πατέρας της την έβγαζε από το κλουβί και την έσερνε μέχρι το μπάνιο.

Μετά από ένα σημείο οι αρθρώσεις της μικρής είχαν καταστραφεί τόσο πολύ από την κακομεταχείριση που τέντωσαν και την έδεσαν με ταινία σε μία σκάλα για να διαπιστώσουν, αν έτσι θα θα θεραπευτούν οι κακώσεις, αποκάλυψε η Μπράουν.

Στο κινητό του πατέρα της βρέθηκε μια γυμνή της φωτογραφία, τραβηγμένη σύντομα μετά το θάνατό της, μαζί με άλλα μηνύματα που εκείνος αντάλλαζε με την μητριά, στα οποία περηφανεύονταν για το πως τυραννούσαν τα παιδιά τους.

Μεταξύ άλλων αποδεικτικών στοιχείων που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας, καταλυτικό ρόλο την υπόθεση έχει παίξει και η αποκάλυψη του 11χρονου αδελφού των θυμάτων, Τζέιμς, ο οποίο ισχυρίστηκε ότι τον ανάγκαζαν και αυτόν να χτυπά τα αδέλφια του με διάφορα αντικείμενα.

Όπως αποκαλύπτουν οι αρχές τα παιδιά εκπαιδεύονταν κατ’ οίκον και έτσι δεν υπήρχε κανένας σχεδόν τρόπος για να μαρτυρήσουν όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Η υπόθεση ήλθε στο φως πολύ καιρό μετά, όταν μια συγγενής πληροφορήθηκε για το θάνατο της Μέρι και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ξέθαψε τα πτώμα από τον κήπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Κόσμος Χτες
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Κόσμος Χτες
Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Κόσμος Χτες
Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία

Ελλάδα Χτες
Η δίκη ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης μετά από πολλές αναβολές

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Κόσμος Χτες
Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ελλάδα Χτες
Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Χαλκίδα: Ανήλικος οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με 13χρονο που οδηγούσε πατίνι

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε πιο σοβαρά ενώ ο 13χρονος, έλαβε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Κόσμος Χτες
Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Ελλάδα Χτες
Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Ρωσία: «Γαλλία και Βρετανία θέλουν να δώσουν μυστικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία» – Απειλές Πούτιν για αντίποινα

Κόσμος Χτες
Η έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών «άνοιξε» μια επικίνδυνη κουβέντα στην επέτειο συμπλήρωσης 4 ετών από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία