E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι τρεις που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη

Φίλη της Τοπαλούδη αναγνώρισε τους τρεις που καταγγέλθηκαν για τον βιασμό

Δημοσίευση 1/3/2019 | 09:50

Οι τρεις που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη

Η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών Ελλήνων, που καταγγέλθηκαν για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2017, ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Μια 21χρονη φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την επίμαχη ημέρα, αναγνώρισε ειδικότερα τους τρεις νέους από φωτογραφίες τους ως τα άτομα εκείνα με τα οποία συνδιασκέδαζαν και στη συνέχεια την οδήγησαν στην οικία της πριν μεταβούν με τη φερόμενη ως θύμα και αγρίως δολοφονηθείσα ένα χρόνο μετά από έναν 21χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονο Αλβανό, στην οικία της στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Πρόκειται συγκεκριμένα για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

Πέραν των όσων αποκάλυψε η «δημοκρατική» χθες για τα όσα προέκυψαν από καταθέσεις στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας και για την υπόθεση αυτή, πρόσθετα στοιχεία υφίστανται και εισέφεραν κι άλλοι μάρτυρες.

Πιο συγκεκριμένα μια 24χρονη φίλη της Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων για την υπό διερεύνηση υπόθεση ότι μία φορά της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στη Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που τη μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι τη είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Επιπλέον μια 22χρονη φίλη της, φοιτήτρια, που κατέθεσε μόλις πρόσφατα στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι έτερη φίλη τους της είχε πει ότι η Τοπαλούδη μαζί με την 21χρονη, που εξετάστηκε πρώτη καθώς ήταν το άτομο που διασκέδαζε μαζί της, είχαν γνωρίσει κάτι νέους με τους οποίους έφυγαν από νυχτερινό κέντρο, άφησαν την τελευταία στην οικία της και ακολούθως μετέβησαν στο σπίτι της Ελένης για καφέ. Για το τι είχε συμβεί δεν της ανέφερε λεπτομέρειες αλλά στην πορεία η Τοπαλούδη έλεγε ότι πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει. Η μάρτυς αυτή διατείνεται ότι η Τοπαλούδη δεν ανέφερε τίποτε για βιασμό ούτε κι αν έχει δει το βίντεο αυτό.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, κ. Κούλα Αρμουτίδου – Τοπαλούδη σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το έτος 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες έφτασαν και σε εκείνη.

Επεσήμανε ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

Πιθανολόγησε επίσης ότι τα τρία άτομα αυτά γνώριζαν εκείνους που δολοφόνησαν την Ελένη.

Τις ίδιες υποψίες εξέφρασε και ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης τονίζοντας ότι οι 3 νέοι κατάγονται από κοντινό χωριό με αυτό των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της.

Οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές θα κληθούν για εξηγήσεις ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την προσεχή εβδομάδα. Ως συνήγορος υπεράσπισής τους παρίσταται ο δικηγόρος κ. Βασίλης Καβουριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο