E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Μπήκε στο σπίτι της και είδε να βιάζουν την 10χρονη κόρη της

Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι

Δημοσίευση 26/2/2019 | 09:40

Ρόδος: Μπήκε στο σπίτι της και είδε να βιάζουν την 10χρονη κόρη της

Για τον βιασμό μίας 10χρονης θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω, ένας 25χρονος και μια 42χρονη οι οποίοι είχαν συλληφθεί μετά από «έφοδο» των αστυνομικών στο τσαντίρι τους, όπου κρατούσαν την ανήλικη! Το περιστατικό είχε εκτυλιχθεί στον καταυλισμό των Ρομά πριν από τέσσερα χρόνια και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε το βράδυ των Χριστουγέννων, η 45χρονη μητέρα της 10χρονης.

Ειδικότερα, περίπου στις 19.30 στις 25 Δεκεμβρίου 2015, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έλαβαν σήμα από το Κέντρο Άμεσης Δράσης, για επεισόδιο που γινόταν έξω από τον καταυλισμό των Ρομά στο Καρακόνερο. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν εκεί, πολίτες ανέφεραν ότι είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ τσιγγάνων, όμως κανένας από αυτούς δεν βρίσκονταν πλέον εκεί.

Μισή ώρα αργότερα και ενώ οι αστυνομικοί ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν από τον καταυλισμό, τους πλησίασε η 45χρονη και τους δήλωσε ότι η ανήλικη κόρη της, βιάστηκε και κρατείται παρά τη θέλησή της σε παράπηγμα του καταυλισμού. Άμεσα οι αστυνομικοί πήγαν στο παράπηγμα όπου κρατούνταν η 10χρονη κοπέλα και η 45χρονη μπήκε μέσα και την πήρε μαζί της.

Ακολούθως παρουσία και εισαγγελικού λειτουργού οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο τσαντίρι και συνέλαβαν τον –τότε- 15χρονο που φέρεται να ήταν αυτός που εισήλθε σε εξώγαμη συνουσία με την ανήλικη καθώς και τον 25χρονο και την 42χρονη, στους οποίους ανήκει το παράπηγμα.

Οι δύο τελευταίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, φέρονται να ήταν παρόντες στην πράξη, ενώ μετά το βιασμό και οι τρεις φέρονται να έδωσαν ποσότητα αλκοόλ στην ανήλικη με αποτέλεσμα να μεθύσει. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και αφού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Τι υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες όπως αυτές τους αποδίδονται και ειδικότερα ο 15χρονος ισχυρίστηκε πως είχε σχέση με την ανήλικη κοπέλα, την οποία και αποφάσισαν να ολοκληρώσουν.

Σε ό,τι αφορά τον 25χρονο και την 42χρονη, στο τσαντίρι των οποίων και έγινε η ερωτική πράξη δήλωσαν πως δεν γνώριζαν το παραμικρό, ούτε και αντιλήφθηκαν κάτι καθώς ασχολούνταν με άλλα πράγματα και πως απλώς κάποια στιγμή είδαν την ανήλικη να χορεύει και να είναι σε ευδιάθετη κατάσταση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια φέρεται να δήλωσε πως η κόρη της ουδέποτε είχε σχέση με τον 15χρονο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα αποφασίστηκε ο 15χρονος να επιτηρείται από επιμελητή ανηλίκων, ενώ οι άλλοι δύο ενήλικες εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Κόσμος Χτες
Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος

Ο ηγέτης της γαλλικής ακροδεξιάς Ζορντάν Μπαρντελά και η Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία‑Καρολίνα είναι ζευγάρι;

Κόσμος Χτες
«Το ειδύλλιο που κανείς δεν περίμενε» και φωτογραφίες τους που τους δείχνουν μαζί παρουσιάζει γαλλικό περιοδικό

Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Κόσμος Χτες
Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία

Πάτρα: Φωτιά σε πολυκατοικία ‑ Επιχείρηση απεγκλωβισμού σε εξέλιξη

Ελλάδα Χτες
Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε φλεγόμενο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα

Γερμανία: Επίθεση σε ισραηλινό εστιατόριο στο Μόναχο ‑ Αντισημιτικά κίνητρα εξετάζουν οι αρχές

Κόσμος Χτες
Δεν υπήρξαν τραυματισμοί αλλά προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές

Ο Μαροκινός που έγινε «είδωλο» στην Κίνα ‑ «Την έσωσε και έφυγε σιωπηλά»

Κόσμος Χτες
Η ηρωική πράξη του κέρδισε τον θαυμασμό και η ταυτότητά του δεν άργησε να αποκαλυφθεί

Συνομιλίες ΗΠΑ ‑ Ιράν: Όλα κρέμονται σε μια κλωστή ‑ Το σχέδιο των δέκα σημείων και οι παρουσίες

Κόσμος Χτες
Ιράν: «Το σχέδιο 10 σημείων της Τεχεράνης θα αποτελέσει τη βάση για τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ»

Η νέα λειτουργία του WhatsApp ‑ Τι αλλάζει και πότε

Tech + Science Χτες
Η νέα λειτουργία του WhatsApp θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες, αλλά αρχικά θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό χρηστών