ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ο εισαγγελέας πρότεινε μετατροπή των κατηγοριών του Κορκονέα

Σε ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο

 
Δημοσίευση 25/2/2019 | 20:01
Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ο εισαγγελέας πρότεινε μετατροπή των κατηγοριών του Κορκονέα

Tην μετατροπή της κατηγορίας που βαρύνει τον Επαμεινώνδα Κορκονέα από ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και την αθώωση του Βασίλη Σαραλιώτη, πρότεινε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Λαμίας που εκδικάζει την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδικασία ξεκίνησε με διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τον Βασίλη Σαραλιώτη και στη συνέχεια άρχισε η αγόρευση του εισαγγελέα που μεταξύ των άλλων είπε πως ο κατηγορούμενος Επαεινώνδας Κορκονέας δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και πυροβόλησε βρισκόμενος σε κατάσταση θυμού.

«Αποδεικνύεται πως δεν υπήρχε άμεσος δόλος να σκοτώσει τα άτομα που ήταν απέναντί του» επεσήμανε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε πως ο Γρηγορόπουλος ήταν ο άτυχος της στιγμής.

«Οι υπόλογοι εξακολουθούν να μη λένε την αλήθεια και προσπαθούν να συγκαλύψουν την πραγματικότητα» είπε μεταξύ των άλλων ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Νίκος Κωνσταντόπουλος χαρακτηρίζοντας αντιφατική την πρόταση του εισαγγελέα.

Από την άλλη πλευρά ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα Βαγγέλης Ανδρούλας τόνισε πως η πρόταση του εισαγγελέα έδωσε απαντήσεις σε ζητήματα που απασχόλησαν το δικαστήριο όλο αυτό το διάστημα. Το δικαστήριο συνεδριάζει εκ νέου στις 14 Μαρτίου.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ