E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι δηλώσεις που έβαλαν φωτιά στο MasterChef και το ξέσπασμα της Γιάννας

Πολλά νεύρα...

Δημοσίευση 22/2/2019 | 08:45

Οι δηλώσεις που έβαλαν φωτιά στο MasterChef και το ξέσπασμα της Γιάννας

Εντάσεις και νεύρα επικρατούν στην κόκκινη ομάδα του MasterChef 3, μετά την ήττα της στην εξωτερική ομαδική δοκιμασία. Στην αξιολόγηση, ενώπιον των κριτών, ένας από τους διαγωνιζόμενους, ο Χαράλαμπος, έβαλε με τις δηλώσεις του φωτιά, προκαλώντας τις αντιδράσεις πρώτα της αρχηγού Γιάννας αλλά και άλλων συμπαικτών του.

Ο Χαράλαμπος είπε πως δεν επελέγη με μαγειρικά κριτήρια και δεν θεωρεί πως είναι αδύναμος μαγειρικά ενώ η Γιάννα είχε εκνευριστεί γιατί δεν τη συμβουλεύτηκε καμία φορά, στη διάρκεια της δοκιμασίας. «Είχαμε τη δοκιμασία, υποτίθεται πως ήμουν αρχηγός, σκ@τ@ στα μούτρα μου, δεν έπρεπε να με ρωτήσει εμένα, υποτίθεται πως έχεις αρχηγό στην ομάδα σου...»


«Αν τον επέλεξα προς το τέλος ίσως έγινε επειδή δεν ταιριάζουν οι γεύσεις μας στην κουζίνα, δεν ταιριάζουμε μαγειρικά» πρόσθεσε.

«Εγώ σε αυτό είμαι αντίθετος. Είναι καθαρά προσωπικά, έτσι το νιώθω κι έτσι πιστεύω ότι είναι, άσχετα τι λέει η Γιάννα. Ήρθα στο MasterChef για να μάθω να μαγειρεύω κι όχι για να κάνω φιλίες» απάντησε ο Χαράλαμπος.

«Με τι ψυχολογία να πάνε τα άλλα παιδιά;» διερωτήθηκε στην κάμερα η Γιάννα, για το πώς επηρέασε τους υπόλοιπους παίκτες η προηγούμενη δήλωση του Χαράλαμπου, πως στην κόκκινη ομάδα, αν υπάρχουν δύο καλοί μάγειρες, είναι ο ίδιος και ο Σταμάτης. «Ή θα του τραβήξεις κανένα κατακέφαλο ή θα τον γράψεις... μπιπ και θα δουλέψεις».

«Τι λες ρε φίλε; Πας καλά; Όταν λες πως είσαι ο καλύτερος πρέπει να έχεις και τα τέτοια να το υποστηρίζεις» σχολίασε και η Μαρία.

Όταν οι κριτές ρώτησαν αν κάποιος παίκτης θα ήθελε να είναι στην άλλη ομάδα από αυτή που επελέγη, ο μόνος που σήκωσε το χέρι του ήταν ο Χαράλαμπος, με τον Σταμάτη να ψιθυρίζει «δεν βάζεις μυαλό εσύ...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου