E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η παίκτρια του Master Chef που ξύπνησε νευριασμένη και απειλεί

Τα έχει πάρει άγρια με τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής και τα λέει έξω από τα δόντια

Δημοσίευση 20/2/2019 | 09:43

Η παίκτρια του Master Chef που ξύπνησε νευριασμένη και απειλεί

Το Master Chef έχει πάρει για τα καλά φωτιά και τόσο οι παίκτες όσο και οι κριτές με αιχμηρές ατάκες ανεβάζουν στα ύψη την θερμοκρασία. Η παίκτρια που ακούει στο όνομα Άλκηστις Αλεξάκη φαίνεται πως δεν τις άρεσαν καθόλου τα σχόλια του Σωτήρη Κοντιζά για το πιάτο της και του απάντησε (όχι μπροστά του βέβαια) «να παρακαλάι που δεν του έριξα μπουνιά».

Πιο συγκεκριμένα η Άλκηστις Αλεξάκη είχε γίνει έξαλλη με τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος είχε πει για το πιάτο της: «Ελλιπές πιάτο και πάρα πολύ περίεργη στάση. Στάση δική σου. Περίεργος τόνος και με ένα θράσος, όχι από το καλό. Όχι θάρρος, αλλά θράσος, σαν να μην έχεις πειστεί για κάτι. Δεν είναι παιδική χαρά εδώ, είναι μια κουζίνα».

Η παίκτρια φανερά ενοχλημένη από τα όσα άκουσε, δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής: «Οργή και θυμό. Αυτά είναι τα δύο συναισθήματα που νιώθω. Αφού δεν του έριξα μπουνιά… να παρακαλάει. Δεν πρόκειται να κατεβάσω το κεφάλι μου ούτε στο Θεό τον ίδιο».

Στο χθεσινό επεισόδιο η Άλκηστις Αλεξάκη μιλώντας με τις συμπαίκτριες της και αναφερόμενη στα σχόλια που δέχτηκε, άφησε να φανεί πως τα νεύρα δεν της είχαν περάσει λέγοντας: «Με εμένα τρίτωσε οπότε εντάξει. Εσύ όταν έχεις νεύρα χαμογελάς; Δεν έχω για την αποχώρηση νευρά έχω για τους κριτές. Εγώ είμαι καθαρή και ξέρω πως είμαι και τι είμαι και απλά θα τους εξηγήσω πως έχει ο χαρακτήρας μου. Δεν μου αρέσει να γυρίζει να μου λέει κάποιος πως έχω θράσος. Εγώ εκεί θα κάθομαι και θα μου λέει “Το άσπρο είναι μαύρο” και θα λέω μάλιστα σεφ. Έχω ξυπνήσει νευριασμένη και θα πάω άλλη μία φορά να τους αποδείξω πως το θράσος μου είναι καθαρά μαγειρική τέχνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid 02.01.2026
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid 02.01.2026
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz 02.01.2026
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid 02.01.2026
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Celebrity Stories 02.01.2026
Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Tabloid 02.01.2026
Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους