ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα κάψω τη γειτονιά και θα σκοτώσω ανθρώπους»

Σκότωσε δύο άντρες και έβαλε φωτιά στο σπίτι του

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ 
Δημοσίευση 26/12/2012 | 09:13
«Θα κάψω τη γειτονιά και θα σκοτώσω ανθρώπους»

Χειρόγραφο σημείωμα είχε αφήσει ο William Spengler, ο άνθρωπος που παρέσυρε δυο πυροσβέστες στο θάνατο τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σημείωμα που άφησε έγραφε: "Θέλω να κάψω όλη τη γειτονιά και να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο: να σκοτώσω ανθρώπους". Ο 62χρονος πρώην κατάδικος (για το φόνο της γιαγιάς του) πήρε τρία όπλα και έβαλε φωτιά στο σπίτι του, στήνοντας παγίδα στους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας του Webster, Gerald Pickering, στο σπίτι του βρέθηκε ένα απανθρακωμένο πτώμα, πολύ πιθανόν της αδερφής του. ¶λλωστε, όπως ανέφεραν οι γείτονες, τα δυο αδέρφια είχαν πολύ κακές σχέσεις.

Μετά το αιματηρό επεισόδιο ο δράστης αυτοκτόνησε, βλέποντας τα σπίτια της γειτονιάς του να καίγονται.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ