ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά το γύρισε στα Cohiba

Συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 9/2/2019 | 20:51
Επίθεση Καμμένου σε Τσίπρα: Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά το γύρισε στα Cohiba

Εντείνεται ο πόλεμος μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα με τον πρώτο να λέει σε συνέντευξή που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα: «Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά. «Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά» δηλώνει ο κ. Καμμένος.

Και συνεχίζει στον ίδιο τόνο: «Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba» αναφέρει. Και προσθέτει: «Ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία αναφέρει δε, ότι «μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ