E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

The Day After Doomsday

Δημοσίευση 20/12/2012 | 10:31

The Day After Doomsday

Αν δεν πιστεύετε στο τέλος του κόσμου, δώστε και εσείς το θετικό σας μήνυμα στο The Day After Doomsday.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες για την επαλήθευση της προφητείας για την καταστροφή του κόσμου στις 21/12/12, τόσο αρχίζει να αυξάνεται και ο προβληματισμός του κόσμου. Σε αυτή την καταστροφολογία οι Eternal Optimists και οι The Comeback αποφάσισαν να τοποθετηθούν θετικά και να αμφισβητήσουν δημιουργικά την προφητεία για το τέλος του κόσμου. Θα χρειαστούμε όμως και τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό φωτογραφίας μέσω του Ιnstagram που ετοιμάσαμε.

Θέλουμε να αποτυπώσουμε όλα τα όμορφα και θετικά πράγματα που υπάρχουν γύρω μας και μετά την αντίστροφη μέτρηση των Μάγια όλα όσα θα μας έλειπαν πολύ ίσως τώρα να τα δούμε ξανά με πιο προσεκτική ματιά. Έχετε μερικές μέρες να σκεφτείτε την πιο απαραίτητη και υπέροχη στιγμή που κάνει την καθημερινότητά σας μοναδική. Βγάλτε όλοι σας τις αγαπημένες σας φωτογραφίες αμέσως μετά το τέλος της προφητείας και ανεβάστε τις στο Ιnstagram με το hashtag #thedayafterdoomsday και δώστε και εσείς το θετικό σας μήνυμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.thedayafterdoomsday.com, όπου και θα μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές και να κάνετε share τις πιο αγαπημένες σας και φυσικά, να συμμετέχετε στον διαγωνισμό μας και να κερδίσετε cool δώρα: Μία πολύ Loom και πολύ κόκκινη φωτογραφική μηχανή Holga CFN 120 και τρία ημερολόγια για το 2013, σχεδιασμένα από τους Comeback.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Οφλάιν είναι το νέο σημείο συνάντησης στο Περιστέρι

Wellness Προχτές
Ένα gathering space που γεννήθηκε από την ανάγκη για επανασύνδεση και πραγματικές στιγμές, συστήνοντάς μας μια νέα, πιο συνειδητή καθημερινότητα

Όταν θες supermarket, με super τιμές, η λύση είναι Wolt!

Better life Προχτές
Η νέα καμπάνια της Wolt υπενθυμίζει στους χρήστες ότι τα ψώνια του σούπερ μάρκετ μπορούν να γίνουν πιο γρήγορα, εύκολα και οικονομικά από ποτέ - με λίγα μόνο κλικ!

Η Mastercard μετατρέπει κάθε αγορά στα Lamda Malls σε ευκαιρία για δώρα!

Better life Προχτές
Δωροεπιταγές έως 500€ περιμένουν τους κατόχους καρτών Mastercard στα The Mall Athens, Golden Hall και Mediterranean Cosmos

Η V4L κυκλοφορεί το “FLEGETAI” για το απόλυτο hot baddie summer!

Better life 27.10.2025
Το FLEGETAI, γεννήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, μέσα στη ζέστη της Αθήνας και την αίσθηση ότι κάθε βλέμμα στον δρόμο μπορεί να σε `αφοπλίσει`!

6 απλοί τρόποι να θωρακίσετε την ψηφιακή σας ζωή με ασφάλεια

Tech 20.10.2025
Η ασφάλεια των χρηστών στο διαδίκτυο είναι προτεραιότητα εδώ και χρόνια

To αυθεντικό non‑alcoholic aperitivo Crodino γιορτάζει 60 χρόνια

Better life 20.10.2025
O Όμιλος Campari, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών

Ουγγρο‑Ελληνική εκδήλωση Γαστρονομίας & Επιχειρηματικότητας στην Αθήνα

Better life 17.10.2025
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2025, στις 13:45, στο Athens Marriott Hotel (Aegean Sea Ballroom, Λ. Συγγρού 385, 17564 Αθήνα)