ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέραμα: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από δεξαμενή καυσίμου σε διυλιστήριο

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 26/1/2019 | 08:29
Πέραμα: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από δεξαμενή καυσίμου σε διυλιστήριο

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας ο οποίος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε δεξαμενή περισυλλογής καυσίμου σε διυλιστήριο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο Πέραμα. Τα αίτια του θανάτου του του 52χρονου παραμένουν αδιευκρίνιστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, επρόκειτο για εργαζόμενο ιδιωτικής εταιρείας που είχε τελειώσει την εργασία του και επέστρεψε στο σημείο για να πάρει κάποια κλειδιά που είχε ξεχάσει. Εντοπίστηκε στη δεξαμενή από τον υπεύθυνο ασφαλείας της βάρδιας, ο οποίος ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία.

Εκτιμάται πως ο θάνατος του 52χρονου άνδρα δεν αποκλείεται να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ