E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η κοπέλα του Σάλα καταγγέλει τη «μαφία του ποδοσφαίρου» για το ατύχημα

Tι έγραψε το μοντέλο από τη Γαλλία στο Twitter

Δημοσίευση 23/1/2019 | 13:30

Η κοπέλα του Σάλα καταγγέλει τη «μαφία του ποδοσφαίρου» για το ατύχημα

Η πρώην κοπέλα του Εμιλιάνο Σάλα, του Αργεντινού ποδοσφαιριστή η τύχη του οποίου αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε χάθηκε από τα ραντάρ, πόσταρε μία αινιγματική ανάρτηση στο Twitter όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση.

To Piper Malibu που μετέφερε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από τη Νάντη στο Κάρντιφ έδωσε το τελευταίο του σήμα πάνω από το Στενό της Μάγχης το βράδυ της Δευτέρας. Έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη του και οι αγωνιώδες προσπάθειες των Αρχών να μάθουν τι συνέβη στο εξαθέσιο αεροσκάφος, όπου επέβαινε μόνο ο Σάλα και ο πιλότος, έχουν αποβεί μέχρι στιγμής άκαρπες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών του Γκέρνσι, ορισμένα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στο νερό δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι άνηκαν στο αεροσκάφος. Πάντως, όσο περνούν οι ώρες οι πιθανότητες να βρεθούν ζωντανοί οι δύο άνδρες μειώνονται δραματικά, καθώς η συντριβή του αεροπλάνου θεωρείται πλέον σίγουρη από την πλειοψηφία των διεθνών ΜΜΕ.

Η πρώην φιλενάδα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, που μόλις είχε υπογράψει στην Κάρντιφ με συμβόλαιο ρεκόρ ύψους 17 εκατ. ευρώ, εξέφρασε αμφιβολίες στο Twitter ότι πρόκειται για αεροπορικό δυστύχημα.

«Ερευνήστε την μαφία του ποδοσφαίρου, δεν πιστεύω ότι αυτό που συνέβη ήταν δυστύχημα», έγραψε αρχικά η Berenice Schkair, μοντέλο από τη Γαλλία.

«Θέλω να ξυπνήσω και να δω ότι όλα αυτά ήταν απλώς ένας εφιάλτης. Παρακαλώ να γίνει έρευνα επειδή δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα και βρίσκω απαράδεκτο ότι σταμάτησαν το ψάξιμο λόγω κακοκαιρίας, από τη στιγμή που είχαν βρεθεί συντρίμμια στο νερό», συμπλήρωσε σε δεύτερη ανάρτηση το μοντέλο, για να συνεχίζει λέγοντας «δεν το πιστεύω ό,τι χάνεται πολύτιμος χρόνος». «Νιώθω τελείως ανίσχυρη, ζω έναν εφιάλτη» σχολίασε η νεαρή γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για το χαμένο αεροσκάφος, που διεκόπη εχθές το βράδυ λόγω κακοκαιρίας, ξεκίνησε ξανά σήμερα το πρωί, εστιάζοντας σε μια συγκεκριμένη περιοχή του Στενού της Μάγχης όπου πιστεύεται ότι κατέπεσε το αεροσκάφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Τσαλίκης: Όταν ήρθαμε εδώ δεν είχαμε τίποτα

Media 04.10.2025
Ο τραγουδιστής βρέθηκε στη γειτονία, όπου έζησε με τη Δώρα Δημητροπούλου μετά τις σπουδές τους στο Βουκουρέστι

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»