ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βόμβα από Θεοχαρόπουλο: Προσπάθησαν να με «δωροδοκήσουν» για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολύ σοβαρή καταγγελία από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

 
Δημοσίευση 20/1/2019 | 20:29
Βόμβα από Θεοχαρόπουλο: Προσπάθησαν να με «δωροδοκήσουν» για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ισχυρίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ότι του προτάθηκαν ανταλλάγματα προκειμένου να καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο πρόεδρος του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατά την δευτερολογία του ανέφερε:

«Μου προτάθηκε να είμαι επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας αρκεί να καταψηφίσω την συμφωνία των Πρεσπών και η απάντηση μου ήταν αρνητική γιατί τα εθνικά θέματα δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σε καμία περίπτωση με πρόσκαιρα κομματικά οφέλη.

Από την άλλη, μου διαμηνύθηκε ότι αν η ΔΗΜΑΡ αποφασίσει το ΝΑΙ, θα υπάρξει διαγραφή. Είναι φανερό ότι ένα προοδευτικό δημοκρατικό κόμμα δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ