E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευθύμης Ζησάκης: «Συγνώμη. Έχω τους δαίμονες μου»

Απολογήθηκε στην συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δημοσίευση 18/1/2019 | 16:51

Ευθύμης Ζησάκης: «Συγνώμη. Έχω τους δαίμονες μου»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Ευθύμης Ζησάκης μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σχετικά με τη συμμετοχή (κι απομάκρυνσή του) από την παράσταση Toc-Toc, λόγω... ασυνέπειας.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show και παραχώρησε μία άκρως ειλικρινή και εξομολογητική συνέντευξη.

"Δικαίως τα λένε. Έχω φτάσει λίγο μετά τα 30 και έχω μπει σε μια διαδικασία να σκεφτώ σοβαρά κάποια πράγματα. Εγώ για πολύ καιρό δέχτηκα το θετικό, ήρθε η στιγμή να δεχτώ το αρνητικό και όχι άδικα. Θα πω μια φράση, ότι ο καθένας έχει τους δαίμονές του. Εγώ είχα την τύχη και την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά. Προέκυψαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου που δεν τα είχα φανταστεί. Κάποιες φορές είναι δύσκολο τα πράγματα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα από όσο έχεις δουλέψει ή έχεις ορίσει να πηγαίνουν. Αυτό δεν ξέρω αν λέγεται «την είδα» ή κάτι άλλο…", είπε, προσθέτοντας: "Θέλω μέσα από αυτό το βήμα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη, όχι με ηττοπάθεια, το κεφάλι μου είναι πολύ ψηλά!".

Και συνέχισε: "Είμαι σίγουρος ότι πλήγωσα, στενοχώρησα και απογοήτευσα κάποιους ανθρώπους. Ο καθένας έχει το προσωπικό του όνειρο και φιλοδοξίες, δεν μπορεί κανένας Ζησάκης, επειδή έχει τους δαίμονές του να του αποδιοργανώνει τη δουλειά. Ζητώ συγνώμη και συνάμα ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ανέχτηκαν κάποια λάθη που δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα δεχτούν".

Ωστόσο δεν ήταν το μόνο που δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτέρως και τις δύο παραγωγές για την ανοχή τους και την συμπεριφορά τους απέναντί μου», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Εν συνεχεία ο Γρηγόρης τον ρώτησε αν υπάρχει όνομα για τους δαίμονές του. «Τα έβαλα με τον εαυτό μου. Προέκυψε κάτι στη ζωή μου που μου έδειξε ότι δεν έχω προσωπικότητα. Προέκυψε κάτι που δεν το περίμενα και έχει να κάνει με προσωπικό… Μπήκα στη διαδικασία να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα. Κατάλαβα ξαφνικά ότι δεν έχω μάθει να παίρνω επιλογές. Κάποια πράγματα είχαν έρθει εύκολα, είχαν έρθει χωρίς κόπο και δεν είχα μάθει να δεχτώ το κόστος. Τότε ήρθε το δίλημμα. Απ’ τη μία ήταν ο Ευθύμης που μπορεί να αγαπήσει κάτι και από την άλλη ένας Ευθύμης που δεν μπορεί να αγαπήσει αλλά πρέπει να ακούσει τον κόσμο και τι πρέπει. Εγώ δεν κατάφερα να το διαχειριστώ αυτό! Αυτό το πράγμα με έβαλε σε μία διαδικασία να το αντιμετωπίσω», δήλωσε.

Κι έκανε λόγο για τα πάθη του: «Ευάλωτος σε πάθη έχω νιώσει. Πότε μέχρι πρίν από δύο χρόνια. Εγώ ήμουν αθλητής μία ζωή, κάπνισα στα 26 μου. Ποτό δεν έπινα ποτέ στη ζωή μου, τίποτα άλλο δεν έχω ασχοληθεί ποτέ στη ζωή. Έχω κάνει τουλάχιστον δύο ομιλίες σε κέντρα με παιδιά τα οποία έχουν πρόβλημα … Ως παράδειγμα τα πιο παλιά χρόνια. Τα πάθη προκύπτουν, όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι λείπει από τον εαυτό σου και το πολεμάς. Για αυτό ονομάζεται δαίμονας!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories Χτες
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Προχτές
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013