E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Με βiαζε και μου έλεγε πως ήταν κάτι που όλοι οι πατεράδες κάνουν στις κόρες τους»

Συγκλονιστική μαρτυρία κακοποιημένης κοπέλας

Δημοσίευση 14/1/2019 | 20:00

«Με βiαζε και μου έλεγε πως ήταν κάτι που όλοι οι πατεράδες κάνουν στις κόρες τους»

Συγκλονίζει η ιστορία μιας 18χρονης κοπέλας που μίλησε ανοιχτά για τον εφιάλτη που βίωσε επί 8 χρόνια από τον παiδόφιλο πατέρα της.

Μιλώντας στην Mirror, η Shannon Clifton αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την σeξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε από τον «αρρωστημένο» Shane Ray Clifton ο οποίος μάλιστα την άφησε δύο φορές έγκυο. Ο 36χρονος σήμερα πατέρας βρίσκεται στη φυλακή καθώς το 2015 κρίθηκε ένοχος για βiασμό και καταδικάστηκε σε 15ετή φυλάκιση από το δικαστήριο του Ντέρμπι.

Σήμερα, η 18χρονη, μητέρα και αδερφή ενός αγοριού που έφερε στον κόσμο στα 14 της και έδωσε για υιοθεσία, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή...

«Μου έκλεψε τη ζωή μου. Τη μετέτρεψε σε εφιάλτη από τον οποίο δεν μπορούσα να ξυπνήσω. Με βiαζε και με χτυπούσε για χρόνια. Φοβόμουν και πονούσα κάθε μέρα», περιγράφει στη Mirror και προσθέτει: «Μισώ τον πατέρα μου σήμερα, αλλά πάντα θα μου λείπει γιατί ήταν το μόνο πρόσωπο που είχα στην παιδική μου ηλικία».

Μέχρι τα πέντε της ζούσε μια ήρεμη και φυσιολογική οικογενειακή ζωή με «πάρτι γενεθλίων και ταξίδια αναψυχής με συγγενείς». Όλα όμως άλλαξαν όταν οι γονείς της χώρισαν και η Shannon πήγε να ζήσει με τον πατέρα της στον οποίο είχε αδυναμία.

«Πολύ γρήγορα άλλαξε. Μου φώναζε αν έκανα κάτι που δεν του άρεσε και μετά άρχισε να με χτυπά. Σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο βίαιος καθώς χρησιμοποιούσε σίδερο για να με κάψει, μου επιτέθηκε με σφυρί, με μαχαίρωσε και μου άνοιξε το κεφάλι».

 Ήταν έξι ετών όταν η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο άγρια.

«Με ξύπναγε τη νύχτα, με ανάγκαζε να ξαπλώνω στο πάτωμα με τη νυχτικιά μου, ερχόταν πάνω μου και απλά το έκανε. Αισθανόμουν τον χειρότερο πόνο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Ούρλιαζα ζητώντας του να σταματήσει, αλλά δεν το έκανε. Μετά ακουμπούσα εκεί αιμορραγώντας. Έκλαιγα με λυγμούς και κάποιες φορές δεν μπορούσα να αναπνεύσω». Οι βiασμοί είχαν γίνει πια κομμάτι της καθημερινότητάς της. «Μετά μου ζήταγε πάντα συγνώμη. Όταν τελείωνε, έπαιζα με τα παιχνίδια μου για να ξεχαστώ. Έλεγε πως ήταν κάτι που όλοι οι πατεράδες κάνουν στις κόρες τους, αλλά θα έπρεπε να το κρατήσω μυστικό. Με αγκάλιαζε και μου υποσχόταν πως δεν θα το ξαναέκανε. Αλλά πάντα το έκανε. Παρ' όλα αυτά εγώ τον αγαπούσα. Ήταν ό,τι είχα».

Μπορεί κάποιες φορές να τη βiαζε και τέσσερις φορές μέσα σε μια μέρα. «Με ανάγκαζε να κάνουμε σeξ ακόμα και στο δάσος. Το είχε βιντεοσκοπήσει μάλιστα και με έβαλε να το δω. Έκλαιγα, ήταν τόσο φριχτό», θυμάται.

Στα 16 της έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά με τη βοήθεια μιας ανάδοχης οικογένειας, έκανε μια νέα αρχή. Σήμερα νοικιάζει το δικό της διαμέρισμα και σπουδάζει εγκληματολογική ψυχολογία ελπίζοντας ότι θα τη βοηθήσει να κατανοήσει τα κίνητρα του πατέρα της.

«Ποτέ δεν θα μάθω γιατί ο πατέρας μου έκανε αυτά που έκανε, αλλά στόχος μου είναι να βοηθήσω άλλα θύματα κακοποίησης που διαβάζουν την προσωπική μου ιστορία, ώστε να μπορέσουν να βρουν τη βοήθεια που χρειάζονται», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Αλβανία ‑ Αισθητός στην Ελλάδα

Κόσμος Χτες
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κεντρική Αλβανία, 22 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ελμπασάν

Ιταλία: Έκρηξη σε τριώροφο κτίριο στη Βερόνα ‑ Έρευνα για επιζώντες

Κόσμος Χτες
Στο κτίριο κατοικούν τέσσερα άτομα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν βρίσκονταν στο κτίριο την ώρα της έκρηξης

Ιατρικό «θαύμα» στη Βρετανία: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό με μεταμόσχευση μήτρας από νεκρή δότρια

Κόσμος Χτες
Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην Ευρώπη

Καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία

Ελλάδα Χτες
Η δίκη ξεκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε με την έκδοση απόφασης μετά από πολλές αναβολές

Αλιμος: Αφησε το αμάξι του για να πάει στη λαϊκή και έπιασε φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Αλιμο τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες ενώ ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν στη λαϊκή αγορά

ΗΠΑ: Ένα εκατ. δολάρια αμοιβή για τον εντοπισμό της μητέρας της προσφέρει η Σαβάνα Γκάθρι

Κόσμος Χτες
Η μητέρα της, Νάνσι Γκάθρι, εξαφανίστηκε από το σπίτι της το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου, με τις αρχές να πιστεύουν ότι απήχθη

Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος 5 μηνών με μηνιγγίτιδα – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ελλάδα Χτες
Το βρέφος μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από τη Ζάκυνθο

Χαλκίδα: Ανήλικος οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με 13χρονο που οδηγούσε πατίνι

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε πιο σοβαρά ενώ ο 13χρονος, έλαβε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Μητέρα που είχε εξαφανιστεί πριν 24 χρόνια ζει νέα ζωή και εξηγεί γιατί έφυγε

Κόσμος Χτες
Η Αστυνομία της κομητείας Ρόκινγκχαμ ανακοίνωσε περαιτέρω πληροφορίες για την εξαφάνιση της Μισέλ, αναφέροντας ότι η σήμερα 62 ετών γυναίκα αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της

Αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς, ηττήθηκε 2‑0 σετ από τον Ουμπέρ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 6-4, 7-5 από τον Ούγκο Ουμπέρ

Αίγιο: «Δεν ήταν κανείς μπροστά μου όταν πυροβόλησα», λέει ο 46χρονος που τραυμάτισε τους ανήλικους

Ελλάδα Χτες
Ο 46χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από ένταση στα δικαστήρια

Ρωσία: «Γαλλία και Βρετανία θέλουν να δώσουν μυστικά πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία» – Απειλές Πούτιν για αντίποινα

Κόσμος Χτες
Η έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών «άνοιξε» μια επικίνδυνη κουβέντα στην επέτειο συμπλήρωσης 4 ετών από την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία