E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Όταν δήλωσα ότι «δεν πάω με θείες» εννοούσα τις γυναίκες που είναι παραιτημένες»

««Πάω» με μικρές για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα «πάω;»»

Δημοσίευση 14/1/2019 | 14:39

«Όταν δήλωσα ότι «δεν πάω με θείες» εννοούσα τις γυναίκες που είναι παραιτημένες»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος εξήγησε τη δήλωση του ««Πάω» με μικρές για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα «πάω;»» αλλά και αποκάλυψε στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου ότι είναι μόνος του εδώ και λίγο καιρό!

Ο ηθοποιός εξήγησε: «Το είπα με την έννοια της θείας, του ανθρώπου που είναι παραιτημένος. Θεία δεν εννοώ ούτε τη θεία Μάρω στο τραγούδι του Σαββόπουλου, ούτε τη θεία σέξι Λόλα του Καρβέλα, ούτε τη μούσα του Καρβέλα τη Βίσση που είναι σαν 20 χρονών παιδί, ούτε την κυρία Παπαδοπούλου που κατά σώμα είναι 20 χρονών και στο μυαλό είναι ποιήτρια, ούτε τη μούσα μου που γράφω ένα σενάριο και το έχω εμπνευστεί από την κυρία Μιμή Ντενίση που είναι θεία κατά τα άλλα, ούτε από την κυρία Γαλάνη που είναι ένας ερωτεύσιμος άνθρωπος, ούτε από την κυρία Στάη, ούτε από χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων Ελληνίδων ή ξένων. Δεν έχω τέτοια κολλήματα με ηλικίες. Έχω την άποψη ότι σε αυτή τη ζωή κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει, αρκεί να μην ενοχλήσει δεύτερη συνείδηση. Το «θεία» είναι η παραίτηση.»!

Και στη συνέχεια απάντησε στη Σοφία Βόσσου που ενοχλήθηκε με τη δήλωσή του αυτή και την ατάκα περί «θείας»!

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε: «Η Σοφία τσαμπουκαλεύτηκε… κάτι έγινε; Να πω λοιπόν στην αγαπητή μου Σοφία με την οποία έχουμε μια καλή σχέση. Με την οποία δεν έχουμε υπάρξει φίλοι, με κόρη της έχουμε υπάρξει φίλοι και έχω τραγουδήσει μαζί με την Ερασμία που είναι μια καταπληκτική τραγουδίστρια, αλλά έχουμε αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό με τη Σοφία. Έχω την αίσθηση ότι δεν κατάλαβε το χιούμορ μου. Δεν το κατάλαβε. Με μια δυνάμει συγκυρία θα μπορούσα να είμαι και με τη Σοφία τώρα γιατί είναι μια ερωτεύσιμη γυναίκα, μια γυναικάρα και μια καλλιτέχνιδα μεγάλη. Δεν έχω τέτοια προβλήματα»!
Δείτε το βίντεο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»