E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με διάσημο YouTuber που δήλωσε ότι «θα γίνει γκέι για ένα μήνα»!

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

Δημοσίευση 14/1/2019 | 11:34

Σάλος με διάσημο YouTuber που δήλωσε ότι «θα γίνει γκέι για ένα μήνα»!

Σε νέους μπελάδες βρέθηκε ο Logan Paul, που πέρυσι είχε προκαλέσει σάλο ανεβάζοντας ένα σοκαριστικό βίντεο στο YouTube, στο οποίο επιδείκνυε γελώντας το πτώμα ενός αυτόχειρα στο δάσος Αοκιγκαχάρα της Ιαπωνίας.

Παρά την διεθνή κατακραυγή που δέχτηκε τον περασμένο χρόνο για την προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί στυγνά τον θάνατο ενός ανθρώπου για τα views, ο διάσημος YouTuber εξακολουθεί να βγάζει εκατομμύρια μέσω της πλατφόρμας.

Ίσως γι' αυτό δεν έχει μάθει ακόμα να σκέφτεται πριν μιλήσει, και συνεχίζει να προκαλεί, τόσο με τις δηλώσεις όσο και με τις πράξεις του.

Ο πάμπλουτος YouTuber, που έχει πάνω από 19 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα, δήλωσε πρόσφατα στο podcast του «Impaulsive» ότι έχει πάρει ορισμένες αποφάσεις για τη νέα χρονιά.

Μεταξύ αυτών είναι να ακολουθήσει ένα αυστηρά vegan τρόπο ζωής για ολόκληρο τον Γενάρη, να τρέφεται μόνο με μπριζόλες και βότκα τον Φεβρουάριο, αλλά και να «γίνει γκέι» για ολόκληρο τον Μάρτιο.

«Θα είναι ο "αυστηρά αρσενικός" Μάρτιος. Θα επιχειρήσω να γίνω γκέι μόνο για έναν μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο 23χρονος προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Εκατοντάδες χρήστες έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «αηδιαστικά» τα λόγια του νεαρού YouTuber, επισημαίνοντας ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε επιλογή αλλά ούτε και «trend», που μπορεί να δοκιμάσει κανείς για τα views.

Πολλοί χρήστες επισήμαναν ότι οι «αδαείς» δηλώσεις του Logan Paul προσβάλλουν την κοινότητα LGBT και την μνήμη των χιλιάδων ομοφυλόφιλων που έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις ανά τον κόσμο λόγω της σεξουαλικής τους ταυτότητας.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο 23χρονος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη (όπως εξάλλου συνηθίζει να κάνει) μέσω Twitter, λέγοντας ότι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν ατυχείς. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο ευφυής Logan θα βρει τρόπο να εκμεταλλευτεί και αυτήν την αρνητική δημοσιότητα, αυξάνοντας τα εκατομμύριά του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μήνυμα που έστειλε ο χάκερ της Μαρίας Αντωνά στην Μπέττυ Μαγγίρα

Social 03.05.2024
Η ραδιοφωνική παραγωγός έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης καθώς παραβίασαν το προφίλ της στο Instagram

Τούρκος ηθοποιός αγόρασε το σχολείο του και το κατεδάφισε για να εκδικηθεί τους δασκάλους του

Παράξενα 03.05.2024
Ο Caglar Ertugrul φωτογραφήθηκε μπροστά από τα ερείπια του δημοτικού σχολείου του και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα Τουρκικά social media

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

TV Buzz 03.05.2024
Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Αλκη Κούρκουλο: «Είχαμε σχέση, ήταν η μεγάλη μου αγάπη!»

Tabloid 03.05.2024
Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Αλκη Κούρκουλο

«Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Tabloid 03.05.2024
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Eurovision 2024: Υποχωρεί η Ελλάδα στα στοιχήματα ‑ Ξανά στην κορυφή η Κροατία

Eurovision 03.05.2024
Οι εντυπώσεις μετά τη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στη συγκλονιστική εξομολόγηση της καλεσμένης της: «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

Tabloid 03.05.2024
Καμία άλλη επισήμανε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου με την Χριστίνα Βίδου να την σφίγγει στην αγκαλιά της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της ‑ Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Tabloid 03.05.2024
Η μητέρα μου είναι μπλεγμένη σε αυτό, γράφει η τραγουδίστρια στο Instagram

Επικός πιτσιρικάς «ξενέρωσε» με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο ‑ «Μου έφυγε η όρεξη τώρα»

Παράξενα 03.05.2024
Πριν καν φτάσει στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα... απογοητεύτηκε ένας πιτσιρικάς στο λιμάνι του Πειραιά μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.