Πυροβολισμοί σε διαμέρισμα στον Αγιο Δημήτριο
Έτοιμα να επέμβουν τα ΕΚΑΜ
Δημοσίευση 6/1/2019 | 20:24

Oι πυροβολισμοί ακούγονται από τη μία το μεσημέρι οπότε ο 60χρονος άνδρας οπλισμένος και σε κατάσταση μέθης επιχείρησε να μπει στο σπίτι της ανηψιάς του - Η κοπέλα δεν του άνοιξε και κατάφερε να απομακρυνθεί από την οικία
Συναγερμός έχει σημάνει στον Άγιο Δημήτριο, καθώς σύμφωνα με αναφορές πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα στην οδό Αιόλου 10.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ένας 60χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης και οπλισμένος επιχείρησε να μπει στο σπίτι της ανηψιάς του. Εκείνη δεν του άνοιξε και τότε ο ο 60χρονος άνδρας πυροβόλησε την πόρτα.
οι ίδιες πληροφορίες αναφέρεουν ότι η κοπέλα παρά το γεγονός ότι ο 60χρονος άνδρας είχε κλειδώσει το γκαράζ και την εξώπορτα, κατάφερε να φύγει από την οικία και να απομακρυνθεί.
Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο για πρώτη φορά χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, όμως δεν απάντησε κανείς και αποχώρησαν.
Λίγο αργότερα ακούστηκε και άλλος πυροβολισμός, αναστατώνοντας την γειτονιά.
Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα και έχουν περικυκλώσει το ακίνητο, εντός του οποίου βρίσκεται ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος, όπως περιγράφεται, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με τον άνδρα, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του.
Ακόμη δεν είναι σαφές εάν μαζί με τον ένοπλο άντρα υπάρχει και άλλο άτομο στο διαμέρισμα ή εάν έχει προκληθεί κάποιος τραυματισμός από τους πυροβολισμούς.