E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προσποιήθηκε ότι παίρνει κοκαΐνη στον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ και δεν ξαναείδε την οικογένειά του

Έχουν περάσει οκτώ μήνες

Δημοσίευση 31/12/2018 | 09:10

Προσποιήθηκε ότι παίρνει κοκαΐνη στον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ και δεν ξαναείδε την οικογένειά του

Ένας Βρετανός τουρίστας δημοσίευσε βίντεο που προσποιούνταν ότι παίρνει κοκαΐνη στον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ, ωστόσο από τις απειλές που δέχεται δεν μπορεί να δει την οικογένειά του.

Ο 35χρονος δεν φανταζόταν ποτέ πως ένα... αστείο βιντεάκι θα του προκαλέσει τόσο κακό στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, όταν μιλάμε για τον «Βασιλιά» της κοκαΐνης όλα είναι πιθανά και δεν είναι να παίζεις με το όνομα «Πάμπλο Εσκομπάρ».

Ο Βρετανός τουρίστας που ζούσε στην Κολομβία με τη γυναίκα και τα δίδυμα παιδάκια του από το 2017 επισκέφτηκε τον τάφο του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Εκεί, είχε την ιδέα να κάνει πως παίρνει κοκαΐνη κι έπειτα πόσταρε το βίντεο που πήρε γρήγορα δημοσιότητα.

Τότε, άρχισαν τα δύσκολα. Ο ίδιος δέχτηκε τόσες απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του που αναγκάστηκε ν' αφήσει την χώρα!

«Μέχρι και ο πρόεδρος με ανέφερε στην τηλεόραση, ενώ η αστυνομία είπε πως δεν είμαι ασφαλής. Ήμουν σε ένα μπαρ στο Μεδεγίν όταν προβλήθηκε το βίντεο στην τηλεόραση. Οι ντόπιοι έγιναν έξαλλοι! Άρχισα να κράζω κι εγώ, αφού δεν κατάλαβαν ότι είμαι εγώ. Πήγα σπίτι γρήγορα, άλλαξα την αμφίεση μου, ξύρισα το κεφάλι μου και έφυγα από την πόλη».

Ο άνδρας προσπάθησε να κρυφτεί στην Μποκοτά. Η αστυνομία, ωστόσο, τον εντόπισε και τον οδήγησε με συνοπτικές διαδικασίες στο αεροδρόμιο. Εκεί, του έδωσαν χαρτιά που ανέφεραν πως δεν μπορεί να επιστρέψει στην χώρα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οκτώ μήνες μετά δεν έχει δει την οικογένειά του και φωνάζει πως: «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο, το έχω μετανιώσει τόσο πολύ. Μου γράφουν πως θα με βρουν και θα μου βγάλουν το δέρμα ζωντανό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το άγνωστο περιστατικό: Η στιγμή που όλα άλλαξαν στο παλάτι ‑ Τι συνέβη ανάμεσα σε Meghan, William και Kate

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το βασιλικό τραπέζι που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Τι απέγινε η Soleil Moon Frye

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το κορίτσι που έγινε διάσημο στα 7 του

Ιωάννα Τούνη: «Αν το να είσαι βασίλισσα του real estate, κουκλάρα και πετυχημένη είναι έγκλημα, συλλάβετέ με»

Tabloid Χτες
«Δηλώνω ένοχη, αξιότιμο δικαστήριο», έγραψε χιουμοριστικά η influencer στη λεζάντα της ανάρτησής της

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με Κάτια Ζυγούλη και Ρένα Μόρφη στη Σίφνο ‑ Μια αξέχαστη στιγμή με μοναδική θέα

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί με τη γυναίκα του και συναντήθηκε με τη συνάδελφό του για βόλτα στο κάστρο

Η Κέλλυ Κελεκίδου παρακολούθησε συναυλία του Μπρούνο Μαρς στο Μιλάνο και βγήκε φωτογραφία μαζί του

Tabloid Χτες
«Υπάρχουν βραδιές που τις ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και μένουν για πάντα στην καρδιά σου», έγραψε η τραγουδίστρια

Η Ρένια Λουιζίδου ντύνεται μοναχή και αποκαλύπτει τον νέο της ρόλο

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στα «Φόνοι στο καμπαναριό» αλλά και στο «Σόι σου», με διπλό ρόλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

Social Χτες
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

Social Χτες
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left Χτες
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left Χτες
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.