E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτό είναι το πιο όμορφο πρόσωπο για το 2018

Κάπου το έχετε ξαναδεί

Δημοσίευση 31/12/2018 | 08:53

Αυτό είναι το πιο όμορφο πρόσωπο για το 2018

Εκτοξεύτηκε στο φως της δημοσιότητας to 2007 σε ηλικία έξι ετών, όταν ανακηρύχθηκε ομόφωνα από τα διεθνή ΜΜΕ το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου».

Εντεκα χρόνια αργότερα, η Thylane Blondeau παραμένει εκτυφλωτικά όμορφη και ένας ακόμα τίτλος προστίθεται στο πλούσιο ιστορικό της.

Η 17χρονη Γαλλιδούλα, που εργάζεται ως μοντέλο, ανακηρύχθηκε το πιο όμορφο πρόσωπο της χρονιάς με βάση τη ετήσια λίστα με τα 100 ονόματα που εκδίδει ο οργανισμός Annual Independent Critics, τον οποίο ίδρυσε πριν από τρεις δεκαετίες ο Βρετανός κριτικός κινηματογράφου TC Candler.

Η συγκεκριμένη λίστα, που ξεκίνησε να εκδίδεται το 1990, περιλαμβάνει κάθε χρόνο τα πιο όμορφα γυναικεία πρόσωπα της σοουμπιζ που έχουν προκαλέσει αίσθηση. Χαρακτηριστικό της λίστας είναι ότι δεν περιορίζεται στα στάνταρ πρότυπα ομορφιάς, αλλά αναγνωρίζει την γοητεία της διαφορετικότητας, περιλαμβάνοντας στις υποψηφιότητες γυναίκες διαφόρων φυλών, εθνοτήτων και σωματότυπων.

Οι νικήτριες πλέον αναδεικνύονται μέσω ψηφοφορίας του κοινού στα social media.

H Thylane στα έξι της χρόνια

Στη δεύτερη λίστα με τα 100 ομορφότερα γυναικεία πρόσωπα για το 2018 είναι η Ταϊβανέζα τραγουδίστρια Chou Tzu-yu. Τρίτη στην κατάταξη είναι τo ισραηλινό μοντέλο Yael Shelbia ενώ στο Νο 4 βρίσκουμε την ηθοποιό Liza Soberano, που έχει ρίζες στις Φιλιππίνες και τις ΗΠΑ.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Thylane δήλωσε ενθουσιασμένη για την τιμή που της έγινε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι πρώτη στη λίστα. Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν» έγραψε στο ποστ της η εντυπωσιακή καλλονή, συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες like από τους followers της.

H 17χρονη σήμερα κοπέλα είχε κάνει πασαρέλα σε επίδειξη ου Jean Paul Gaultier σε ηλικία 4 ετών, ενώ στα 10 της έγινε το νεότερο μοντέλο που φωτογραφήθηκε ποτέ για την παρισινή Vogue, σε ένα editorial που προκάλεσε επικρίσεις επειδή έδειχνε το κοριτσάκι με βαρύ μέικ απ, να παίρνει σέξι πόζες. Έντεκα χρόνια μετά θεωρείται ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο, που συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Δείτε τα πιο όμορφα πρόσωπα της χρονιάς στο παρακάτω βίντεο

Δείτε φωτογραφίες από το Instagram της πανέμορφης Thylane

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost @taylortupy ・・・ @thylaneblondeau for Palladium Thanks so much @TaylorTupy 😍😍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thylane (@thylaneblondeau) στις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left Χτες
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left Χτες
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Τηλεθέαση Eurovision 2026: Τα ποσοστά που έπιασαν Akylas και Ferto

E-Daily 3.Left Χτες
Τα ποσοστά τηλεθέασης του Μεγάλου Τελικού

Eurovision 2026 – Δημήτρης Κοντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά τα προγνωστικά, η Dara από την Βουλγαρία κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2026 με το Bangaranga, το οποίο και υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Eurovision 2026: Ποια είναι η Dara με το Bangaranga που έφερε τη νίκη για τη Βουλγαρία

E-Daily 3.Left Χτες
Με αυτή τη νίκη, η Βουλγαρία σημείωσε μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες της στη Eurovision