E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκατομμύρια σε χρέη άφησε η Aretha Franklin

Δεν άφησε διαθήκη

Δημοσίευση 30/12/2018 | 10:44

Εκατομμύρια σε χρέη άφησε η Aretha Franklin

Οι διαχειριστές της περιουσίας της Aretha Franklin έχουν καταβάλει τουλάχιστον 3 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους στην Υπηρεσία Εσόδων των ΗΠΑ (Internal Revenue Service - IRS) από την ημέρα θανάτου της τον περασμένο Αύγουστο, όπως δήλωσε ο διαχειριστής της περιουσίας της τελευταίας βασίλισσας της σόουλ μουσικής Ντέιβιντ Μπέννετ.

Σύμφωνα με το Associated Press το IRS διεξάγει έλεγχο στην περιουσία της Franklin, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα το TMZ έγραψε ότι η Υπηρεσία Εσόδων ισχυρίζεται σε έγγραφα που κατέθεσε ότι η τραγουδίστρια οφείλει περισσότερα από 6,3 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους από το 2012 έως το 2018 και 1,5 εκατ. δολ. σε πρόστιμα.

Η Franklin πέθανε από καρκίνο του παγκρέατος τον Αύγουστο στο διαμέρισμά της στο Ντιτρόιτ. Ήταν 76 χρόνων.

Τα έγγραφα που υποβλήθηκαν σε δικαστήριο του Όκλαντ μετά το θάνατο της δεν ανέφεραν την αξία της περιουσίας της, η οποία μπορεί να ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια.

Η Franklin δεν άφησε διαθήκη. Δεν ήταν παντρεμένη και άφησε πίσω της τέσσερις γιους: τον Κλάρενς Φράνκλιν, τον Έντουαρντ Φράνκλιν, τον Κέκαλ Φράνκλιν και τον Τέντι Ρίτσαρντ. Η τραγουδίστρια είχε και στο παρελθόν οικονομικά προβλήματα καθώς είχε δεχτεί αγωγές από πιστωτές της κατά τις δεκαετίες του 1980 και του 1990.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τάκης Οικονομόπουλος

Αθλητικά Νέα Χτες
Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

Μετεωρίτης «φώτισε» τον ουρανό της Αττικής ‑ Πώς εξηγεί το φαινόμενο ο Θοδωρής Κολυδάς

Tech + Science Χτες
Η επιστημονική εξήγηση του φαινομένου από τον Θοδωρή Κολυδά

Θεσσαλονίκη: Νεκρό εντοπίστηκε μέλος πληρώματος πλοίου

Ελλάδα Χτες
Ο θάνατος του 45χρονου, που είχε την ειδικότητα του α’ μηχανικού, διαπιστώθηκε από ιατρό του Κέντρου Υγείας Νέστου

Τέλος στα διπλώματα οδήγησης ‑Τι αλλάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ελλάδα Χτες
Που αποσκοπεί το νέο αυτό μέτρο

Θεσσαλονίκη: «Μαμά, είσαι ο βράχος μου»‑ Συντετριμμένη η μητέρα των αδερφών του αιματηρού επεισοδίου

Ελλάδα Χτες
«Μαμά, είσαι ο βράχος μου», της είπε ο 23χρονος πριν το αιματηρό επεισόδιο

Καρυστιανού για ανακριτή Μπακαΐμη: «Σταματήστε να μπαζώνετε τη δικογραφία των Τεμπών»

Ελλάδα Χτες
Ολόκληρη η νεά ανάρτηση της κυρίας Καρυστιανού