E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απαγωγή Μαυρίκου: Η «σιωπή» των δραστών ανησυχεί τις Αρχές

Δεν έχει σημειωθεί ακόμη καμία επαφή για λύτρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/12/2018 | 12:35

Απαγωγή Μαυρίκου: Η «σιωπή» των δραστών ανησυχεί τις Αρχές

Η «σιωπή» των απαγωγέων, δύο ολόκληρα 24ωρα μετά την αρπαγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου από το διαμέρισμά του στον Πειραιά, προκαλεί ανησυχία στις Αρχές, αφού ακόμα δεν έχει γίνει καμία επαφή εκ μέρους των δραστών για να ζητήσουν λύτρα.

Ο επιχειρηματίας απήχθη το πρωί της περασμένης Πέμπτης, λίγο πριν από τις 09.00, όταν βγήκε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους. Οι τέσσερις δράστες λειτούργησαν αστραπιαία. Επιασαν χειροπόδαρα το θύμα τους και το πέταξαν σε ένα μπλε τζιπάκι, προτού καλά καλά προλάβει να αντιδράσει. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την Αστυνομία με ελάχιστα στοιχεία για να λύσουν τον γρίφο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν το επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες αλλά και τις οικονομικές του συναλλαγές, αναζητώντας το κλειδί που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της κινηματογραφικής αρπαγής στην «καρδιά» του Πειραιά.

Επίσης στο μικροσκόπιό τους έχει μπει το υλικό από τις κάμερες αλλά και οι καταθέσεις των μαρτύρων που ίσως δώσουν κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα των δραστών, ή τα κίνητρά τους.

Τα δύο τελευταία 24ωρα, μέλη της οικογένειας του Νίκου Μαυρίκου περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο σε περίπτωση που οι δράστες επιχειρήσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς του ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με μηνύσεις απειλεί η δασκάλα από το Λουτράκι που κατήγγειλε τον 6χρονο μαθητή για θωπεία

Ελλάδα Χτες
Η 55χρονη εικαστικός παραμένει εκτός σχολείων μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ

Κυρανάκης: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ φταίνε τα μπλόκα και οι αγροτικές κινητοποιήσεις

Πολιτική Χτες
Προκλητικές δηλώσεις από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών εναντίον των δυναμικών αγροτικών κινητοποιήσεων που η κυβέρνηση αντιμετώπισε με αστυνομική βία.

«Φραπές»: Θα πάω στην Εξεταστική, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Θα τρέχουν πολλοί

Ελλάδα Χτες
Ο Γιώργος Ξυλούρης ή «Φραπές», αφού έγινε «λαγός» στην Εξεταστική, τώρα απειλεί με «αποκαλύψεις» στις 11 Δεκεμβρίου - «Όλα νόμιμα» επιμένει για τα λαχεία ο Ανδρέας Στρατάκης ή «Χασάπης»

Χαλκιδική: Νεκρός 79χρονος που καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου

Ελλάδα Χτες
Ο άτυχος άνδρας δε φαίνεται να ήταν επαγγελματίας υλοτόμος, αλλά να επιχείρησε να κόψει ξύλα για προσωπική χρήση

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει την χώρα από Τετάρτη ‑ «Χαμηλό που μπορεί να είναι επικίνδυνο»

Καιρός Χτες
Ποιες ημέρες θα επηρεαστεί από την κακοκαιρία και η Αττική

Θεσσαλονίκη: Έφτασε στην πόλη η Ολυμπιακή Φλόγα – Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Η διαδρομή που θα ακολουθήσει η Ολυμπιακή Φλόγα

Σάλος στη Νότια Κορέα: Χάκαραν χιλιάδες κάμερες ασφαλείας για υλικό «ερωτικής εκμετάλλευσης»

Κόσμος Χτες
Περισσότερες από 120.000 κάμερες ασφαλείας (IP), που συνδέονται με το διαδίκτυο, έγιναν στόχος δραστών - Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Η Αθήνα αντιμετωπίζει τη χειρότερη λειψυδρία τριών δεκαετιών μετά τη μεγάλη μείωση αποθεμάτων νερού

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις νεότερες μετρήσεις, ο Μόρνος έχει χάσει περισσότερο από το 40% των αποθεμάτων του σε διάστημα δύο ετών!

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στραγγιστό γιαούρτι που περιείχε ακατάλληλη ουσία

Ελλάδα Χτες
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι

Έλληνες χόρεψαν συρτάκι στην Αγία Σοφία ‑ «Πρόκληση και προσβολή» βλέπουν οι Τούρκοι

Κόσμος Χτες
Πολλά τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αρχικά πως το βίντεο επρόκειτο για προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Αυτή είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για αγορά εξοχικής κατοικίας

Κόσμος Χτες
Έρευνα αποκάλυψε ποια χώρα προτιμούν οι Βρετανοί για την αγορά εξοχικής κατοικίας