E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απαγωγή Μαυρίκου: Η «σιωπή» των δραστών ανησυχεί τις Αρχές

Δεν έχει σημειωθεί ακόμη καμία επαφή για λύτρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/12/2018 | 12:35

Απαγωγή Μαυρίκου: Η «σιωπή» των δραστών ανησυχεί τις Αρχές

Η «σιωπή» των απαγωγέων, δύο ολόκληρα 24ωρα μετά την αρπαγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου από το διαμέρισμά του στον Πειραιά, προκαλεί ανησυχία στις Αρχές, αφού ακόμα δεν έχει γίνει καμία επαφή εκ μέρους των δραστών για να ζητήσουν λύτρα.

Ο επιχειρηματίας απήχθη το πρωί της περασμένης Πέμπτης, λίγο πριν από τις 09.00, όταν βγήκε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους. Οι τέσσερις δράστες λειτούργησαν αστραπιαία. Επιασαν χειροπόδαρα το θύμα τους και το πέταξαν σε ένα μπλε τζιπάκι, προτού καλά καλά προλάβει να αντιδράσει. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την Αστυνομία με ελάχιστα στοιχεία για να λύσουν τον γρίφο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν το επαγγελματικό περιβάλλον του 51χρονου επιχειρηματία, τις μεγάλες συμφωνίες που έκανε τους τελευταίους μήνες αλλά και τις οικονομικές του συναλλαγές, αναζητώντας το κλειδί που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της κινηματογραφικής αρπαγής στην «καρδιά» του Πειραιά.

Επίσης στο μικροσκόπιό τους έχει μπει το υλικό από τις κάμερες αλλά και οι καταθέσεις των μαρτύρων που ίσως δώσουν κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα των δραστών, ή τα κίνητρά τους.

Τα δύο τελευταία 24ωρα, μέλη της οικογένειας του Νίκου Μαυρίκου περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο σε περίπτωση που οι δράστες επιχειρήσουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς του ανθρώπους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσκόπηση‑σοκ για ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: Τι ποσοστά λαμβάνουν όλα τα κόμματα

Ελλάδα 08.02.2025
Η υπόθεση των Τεμπών αξιολογείται το δεύτερο πλέον σημαντικότερο πρόβλημα μετά την ακρίβεια

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος

Ελλάδα 08.02.2025
Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του

Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις – Τα πρόστιμα και η έκπτωση

Οικονομία 08.02.2025
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την προσυμπλήρωση των φετινών φορολογικών δηλώσεων των πολιτών θα πρέπει να αποστείλουν έως τις 28 Φεβρουαρίου

Πατριός τράνταξε μέχρι θανάτου 22 μηνών αγοράκι γιατί τον ενοχλούσε το κλάμα του

Κόσμος 08.02.2025
Το ταρακούνησε τόσο δυνατά που ο εγκέφαλός του αποκολλήθηκε μέσα στο κρανίο του, αποφάνθηκε ο ιατροδικαστής - Καταδικάστηκε σε ισόβια

Πιερία: Οι αντιφάσεις που «έκαψαν» την 34χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της

Ελλάδα 08.02.2025
Πώς την «στρίμωξε» η Αγγελική Νικολούλη

«Σου άρεσε που σου χάιδεψα τα στήθη; – Είμαι ακόμα κ…» – Τα σοκαριστικά μηνύματα του καθηγητή από την Καβάλα στην 16χρονη

Ελλάδα 08.02.2025
Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε σε έναν φορητό υπολογιστή και σε ένα αποθηκευτικό μέσο (usb stick) υλικό παιδικής πορνογραφίας