E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοβαρό ατύχημα για τον συνθέτη Νότη Μαυρουδή

Μοιράστηκε την περιπέτειά του στο προφίλ του στο Facebook

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/12/2018 | 08:27

Σοβαρό ατύχημα για τον συνθέτη Νότη Μαυρουδή

Ατύχημα είχε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Νότης Μαυρουδής στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος έπεσε σε πεζοδρόμιο και έσπασε τον γοφό του. Ο συνθέτης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και υποβλήθηκε σε αρθροπλαστική ισχίου.

Ο ίδιος περιέγραψε την περιπέτειά του στο προφίλ του στο Facebook, κάνοντας λόγο για κακές κατασκευές, ξηλωμένες πλάκες και καταστροφές από παρκαρισμένα αυτοκίνητα που έχουν γίνει «ο φόβος και ο τρόμος των πεζών».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νότη Μαυρουδή έχει ως εξής:

Ήρθε η στιγμή που θέλω να το πω και δημόσια· απ’ όσο γνωρίζω εξακολουθεί βεβαίως η έννοια του πεζοδρομίου να σημαίνει χώρος του πεζού, του περιπατητή. Όμως γνωρίζουμε όλοι μας πως τα πεζοδρόμια της ελληνικής επικράτειας, όλων των δήμων, είναι μια ακραία τριτοκοσμική πραγματικότητα!

Ξηλωμένες πλάκες, κακές κατασκευές, καταστροφές από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, δενδροφυτεύσεις άνευ σχεδίου και προοπτικής, έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος ενός ολόκληρου κόσμου (γυναίκες με τα καροτσάκια των μωρών τους, ηλικιωμένοι, άνθρωποι με ειδικές ανάγκες κλπ).

Σε ένα τέτοιο πεζοδρόμιο στο Παλαιό Φάληρο, στις 10/12, σκόνταψα, έπεσα και τσακίστηκα σπάζοντας το δεξιό γοφό μου. Οι συνέπειες: ΚΑΤ, άμεση επέμβαση με ολική αρθροπλαστική ισχίου, μεταγγίσεις αίματος, επίπονες φυσικοθεραπείες, ενέσεις, αρτηριακές παροχές, οροί, νοσοκομειακό περιβάλλον, ιατρικό προσωπικό ευτυχώς πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει

Ένα περιβάλλον καθόλου συμβατό με τις μέρες των Χριστουγέννων, ξεκίνησε από τα προβληματικά μας πεζοδρόμια τα οποία στην χώρα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ αλλά για πάσης άλλης χρήσης ιδιότητες. Τα πεζοδρόμια είναι ο ακαταλληλότερος τόπος για τον πολίτη. Είναι η ντροπή των δήμων, των υπουργείων, των πόλεων και της δήθεν «προστασίας» του πολίτη, ο οποίος δικαιούται —οπωσδήποτε—τουλάχιστον— να περπατά με ασφάλεια.

Η άτυχη δική μου στιγμή, είναι μια από τις τόσες (αμέτρητες) καθημερινές περιπτώσεις που καταλήγουν σε νοσοκομεία, φάρμακα, χειρουργεία, θεραπείες και τα συν αυτώ.

Λέω λοιπόν στους αναγνώστες μου, πως η… αποχή μου από τις αναρτήσεις μου για μεγάλο διάστημα, οφείλεται σε αυτή την άθλια πεζοδρομιακή μας κατάσταση, η οποία με έχει περιορίσει στο στενό και στενάχωρο πλαίσιο ενός κρεβατιού…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στις ΗΠΑ: Influencer δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της αφού τον κατήγγειλε για παιδοφιλία στο TikTok

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η 43χρονη Sara Gilson έπεσε νεκρή στην Οκλαχόμα λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά τη δημόσια καταγγελία της, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά

Νεκρός από πυρά αστυνομικών ο δράστης της επίθεσης στο Pride του Βερολίνου: Τον βρήκαν σε κήπο και επιτέθηκε με μαχαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για ισλαμιστική τρομοκρατική ενέργεια - Ο 21χρονος ήταν ήδη γνωστός εδώ και καιρό στις γερμανικές Αρχές

Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 29χρονος εντοπίστηκε με radar στα Μέγαρα να υπερβαίνει κατά 78 χλμ/ώρα το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση.

Πέταξε ο Τεντόγλου: Ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 8.66μ. στο Βόλο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο φέτος, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τσάτουμα που έμενε αδιάσπαστο από το 2007.

Δημοσκόπηση Marc: Πάνω από 30% η ΝΔ με 14 μονάδες διαφορά από την ΕΛΑΣ – Κατακρήμνιση ΣΥΡΙΖΑ στο 1,3%

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη με 30,8%, ο Μητσοτάκης πρώτος στην καταλληλότητα και σχεδόν δύο στους τρεις πολίτες εκτιμούν ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Έκρηξη σε πετρελαιοφόρο στα Στενά του Ορμούζ μετά από πρόσκρουση σε νάρκη

Κόσμος Χτες
Το δεξαμενόπλοιο είχε παρεκκλίνει από την καθορισμένη ιρανική διαδρομή διέλευσης, ενώ παραμένουν άγνωστες η ταυτότητά του και η έκταση των ζημιών.

Σουδανός εισέβαλε στο τούνελ του Μετρό φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπαρ» και συνελήφθη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατέβηκε στις γραμμές του Μετρό στην Αγία Παρασκευή και προχωρούσε πεζός προς Χαλάνδρι - Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κλωτσώντας τους και φτύνοντάς τους

Γαλλία: Η φωτιά απέχει 15 χλμ. από το Μπορντό – 240 σπίτια κάηκαν και εξετάζεται πλήρης εκκένωση

Κόσμος Χτες
Πάνω από 220.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στην περιοχή, ενώ η πυρκαγιά στη Ζιρόντ καταγράφεται ως μία από τις μεγαλύτερες στη Γαλλία από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Καιρός Αύγουστος: Τι δείχνουν οι Ιταλοί μετεωρολόγοι για την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ενώ η δυτική Ευρώπη προετοιμάζεται για ισχυρό καύσωνα, η Ελλάδα αναμένεται να παραμείνει εκτός του πυρήνα της ζέστης στις αρχές Αυγούστου.

Φωτιά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης: Εκκένωση στο Μουσικό Σχολείο – Μήνυμα 112

Ελλάδα Χτες
Σαράντα πυροσβέστες, 12 οχήματα και επτά εναέρια μέσα επιχειρούν στην περιοχή, όπου ενεργοποιήθηκε και Ανακριτικό Κλιμάκιο για διερεύνηση εμπρησμού.

Ρίγη συγκίνησης στην απονομή: Η Εθνική Πόλο έγραψε ιστορία στο World Cup

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Εθνική ανδρών πόλο νίκησε 15-14 την Ουγγαρία στον τελικό του World Cup στην Αυστραλία και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της.

Αννα Φόνσου: Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το «Σπίτι του Ηθοποιού» διέψευσε τις φήμες και αποκάλυψε την αληθινή αιτία της νοσηλείας της.