E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κανένα ίχνος του επιχειρηματία που απήγαγαν στον Πειραιά εδώ και 24 ώρες

Κανείς ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τις αρχές ή κάποιον από την οικογένεια

Δημοσίευση 28/12/2018 | 11:17

Κανένα ίχνος του επιχειρηματία που απήγαγαν στον Πειραιά εδώ και 24 ώρες

Σε γρίφο εξελίσσεται το θρίλερ της απαγωγής του επιχειρηματία στον Πειραιά καθώς έχουν περάσει 24 ώρες και δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Μέχρι στιγμής οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια προκειμένου να ζητήσουν λύτρα και δεν έχουν δώσει κανένα στίγμα για την αρπαγή του 51χρονου που έγινε το πρωί της Πέμπτης.   

Η αρπαγή έγινε όταν χθες λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί, ο επιχειρηματίας Ν.Μ. βγήκε από το σπίτι του κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά και τέσσερα άτομα φέρονται να τον πλησίασαν και να τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε γνωστό από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Το γεγονός πως κανείς ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τις αρχές ή κάποιον από την οικογένεια προβληματίζει τις αρχές που συνεχίζουν την έρευνα.   

Ο επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών, έχει εταιρία στην ακτή Ξαβέρη που εφοδιάζει κότερα αλλά και πρεσβείες. Ο πατέρας του απαχθέντος και ο θείος του είναι Έλληνες εξ Αιγύπτου. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και ξάδερφος του επιχειρηματία, Νίκος Μαυρίκος, μίλησε χθες για τις συνθήκες της απαγωγής.   

Αρχικά διέψευσε τις πληροφορίες πως στο παρελθόν υπήρξε και άλλη απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία ενώ αποκάλυψε πώς η δική του επιχείρηση ήταν εκείνη που κατά το παρελθόν είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης αλλά από λάθος.   Ο κος Μαυρίκος είπε πως ο επιχειρηματίας δεν έδειχνε να φοβάται για την ακεραιότητά του και την ασφάλειά του.   

Eνα από τα σενάρια που διερευνά η Αστυνομία εκτός από την απαγωγή για λύτρα, είναι το να υπάρχουν κίνητρα εκφοβισμού. Από το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετές ώρες από την εξαφάνιση του Ν.Μ. και δεν υπάρχει κάποια επικοινωνία με συγγενικά του πρόσωπα εκτιμάται πως μπορεί να υπάρχουν κίνητρα απειλής ή προσωπικά πίσω από την αρπαγή του, γράφει ο Eλεύθερος Τύπος.   

Οι αρχές κάνουν λόγο λόγο για κρίσιμη υπόθεση για την οποία απαιτείται ιδιαίτερα λεπτός χειρισμός. Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλειστό επ`αόριστον από τους αγρότες το τελωνείο του Προμαχώνα

Ελλάδα 04.12.2025
Οι αγρότες έχουν αποκλείσει και το τελωνείο των Ευζώνων

Η μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο ‑ Ενώνει τρεις ηπείρους και καλύπτει 20.000 χλμ

Κόσμος 04.12.2025
Η νέα πτήση της China Eastern Airlines θα διανύσει τη μισή περιφέρεια της Γης, από τη Σαγκάη μέχρι το Μπουένος Αιρες

Αγρότες: Να μπλοκάρουν το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εξετάζουν οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 04.12.2025
«Θέλουμε να κλείσουμε το αεροδρόμιο, αυτή είναι η απόφαση του κόσμου», επισημαίνουν αγροτοσυνδικαλιστές από τη Θεσσαλονίκη

Google Search 2025: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση στην Ελλάδα για το 2025

Ελλάδα 04.12.2025
Τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στην αναζήτηση της Google;

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Ελλάδα 04.12.2025
Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ίλιον: 89χρονος θώπευσε ανήλικη σε παιδική χαρά και της πρότεινε να συνευρεθούν έναντι αμοιβής

Ελλάδα 04.12.2025
Συνελήφθη ο υπερήλικας που φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη που καθόταν σε παγκάκι

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Κόσμος 04.12.2025
Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Ελλάδα 04.12.2025
Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Οικονομία 04.12.2025
Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών ‑Σε ποιες περιοχές υπάρχουν μπλόκα, οι επόμενες κινήσεις τους

Ελλάδα 04.12.2025
Oι αγρότες συνεχίζουν να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Ελλάδα 04.12.2025
Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.