E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κανένα ίχνος του επιχειρηματία που απήγαγαν στον Πειραιά εδώ και 24 ώρες

Κανείς ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τις αρχές ή κάποιον από την οικογένεια

Δημοσίευση 28/12/2018 | 11:17

Κανένα ίχνος του επιχειρηματία που απήγαγαν στον Πειραιά εδώ και 24 ώρες

Σε γρίφο εξελίσσεται το θρίλερ της απαγωγής του επιχειρηματία στον Πειραιά καθώς έχουν περάσει 24 ώρες και δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Μέχρι στιγμής οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια προκειμένου να ζητήσουν λύτρα και δεν έχουν δώσει κανένα στίγμα για την αρπαγή του 51χρονου που έγινε το πρωί της Πέμπτης.   

Η αρπαγή έγινε όταν χθες λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί, ο επιχειρηματίας Ν.Μ. βγήκε από το σπίτι του κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά και τέσσερα άτομα φέρονται να τον πλησίασαν και να τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε γνωστό από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Το γεγονός πως κανείς ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τις αρχές ή κάποιον από την οικογένεια προβληματίζει τις αρχές που συνεχίζουν την έρευνα.   

Ο επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών, έχει εταιρία στην ακτή Ξαβέρη που εφοδιάζει κότερα αλλά και πρεσβείες. Ο πατέρας του απαχθέντος και ο θείος του είναι Έλληνες εξ Αιγύπτου. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και ξάδερφος του επιχειρηματία, Νίκος Μαυρίκος, μίλησε χθες για τις συνθήκες της απαγωγής.   

Αρχικά διέψευσε τις πληροφορίες πως στο παρελθόν υπήρξε και άλλη απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία ενώ αποκάλυψε πώς η δική του επιχείρηση ήταν εκείνη που κατά το παρελθόν είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης αλλά από λάθος.   Ο κος Μαυρίκος είπε πως ο επιχειρηματίας δεν έδειχνε να φοβάται για την ακεραιότητά του και την ασφάλειά του.   

Eνα από τα σενάρια που διερευνά η Αστυνομία εκτός από την απαγωγή για λύτρα, είναι το να υπάρχουν κίνητρα εκφοβισμού. Από το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετές ώρες από την εξαφάνιση του Ν.Μ. και δεν υπάρχει κάποια επικοινωνία με συγγενικά του πρόσωπα εκτιμάται πως μπορεί να υπάρχουν κίνητρα απειλής ή προσωπικά πίσω από την αρπαγή του, γράφει ο Eλεύθερος Τύπος.   

Οι αρχές κάνουν λόγο λόγο για κρίσιμη υπόθεση για την οποία απαιτείται ιδιαίτερα λεπτός χειρισμός. Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Το πόρισμα για την απόπειρα δολοφονίας ‑ Είδαν τον δράστη με τουφέκι 2 λεπτά πριν πυροβολήσει

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Οι εκθέσεις των αρχών καταδεικνύουν τρομακτικές αστοχίες των Μυστικών Υπηρεσιών

Ελεύθερο το ζευγάρι που ανέβηκε στο Empire State Building: Νέα στοιχεία για το πως ανέβηκαν στο κτίριο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ο πατέρας της Nikolau ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο και «το θέμα ήταν το performance»

Σάλος με τον Ρονάλντο: Το ψιθύρισμα πριν από το πέναλτι που άναψε φωτιές στα social media (vid)

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από την εκτέλεση πέναλτι απέναντι στην Κροατία έχει γίνει viral

Από τους χούλιγκαν στους υποδειγματικούς φιλάθλους: Η Αγγλία επιστρέφει στο Μεξικό 40 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Το καλοκαίρι του 1986, εκατοντάδες οπαδοί της Αγγλίας ταξίδεψαν στο Μεξικό κουβαλώντας τη φήμη της πιο βίαιης ποδοσφαιρικής εξέδρας

Νεκρός 25χρονος που παρασύρθηκε από αγροτικό ενώ έκανε τζόκινγκ στη Ρόδο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Το δυστύχημα έγινε στην περιοχή Αφάντου

Χαλάνδρι: Εγκεφαλικά νεκρός ο 17χρονος που έπεσε από μπαλκόνι μετά από κατανάλωση αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Συνελήφθη ο υπάλληλος περιπτέρου που τους πούλησε το αλκοόλ, αφού εκείνοι έδειξαν πλαστό δίπλωμα οδήγησης - Ο 17χρονος βρισκόταν με την οικογένειά του στη χώρα μας για διακοπές

Χαλάνδρι: Συνελήφθη υπάλληλος περιπτέρου που πούλησε αλκοόλ στον 17χρονο που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Προκειμένου μάλιστα να τους επιτραπεί η αγορά επέδειξαν πλαστό δίπλωμα οδήγησης - Το ατύχημα που οδήγησε στον σοβαρότατο τραυματισμό του 17χρονου συνέβη σήμερα τα ξημερώματα

Κρήτη: Επικίνδυνος οδηγός βυτιοφόρου «έπαιζε τα φώτα» και έκανε παράνομη προσπέραση κοντά στο αεροδρόμιο Χανίων, δείτε βίντεο

Ελλάδα 03.07.2026
Το βίντεο αποτυπώνει όσα γίνονται τόσο από την πίσω, όσο και από την μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου, πριν και μετά την προσπέραση

Πώς σκαρφάλωσε το ζευγάρι στην κορυφή του Εmpire State Building χωρίς να τους καταλάβει κανείς;

Κόσμος 03.07.2026
Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο μετά την ακρόαση στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, αντιμέτωπο με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που προβλέπουν ποινή έως επτά ετών.

Γάμοι, βαπτίσεις και δεξιώσεις στο ψηφιακό «ραντάρ» της ΑΑΔΕ

Οικονομία 03.07.2026
Ηλεκτρονική καταγραφή συναλλαγών και διασταυρώσεις με το myDATA για τον εντοπισμό αποκρυμμένων εσόδων