E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κανένα ίχνος του επιχειρηματία που απήγαγαν στον Πειραιά εδώ και 24 ώρες

Κανείς ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τις αρχές ή κάποιον από την οικογένεια

Δημοσίευση 28/12/2018 | 11:17

Κανένα ίχνος του επιχειρηματία που απήγαγαν στον Πειραιά εδώ και 24 ώρες

Σε γρίφο εξελίσσεται το θρίλερ της απαγωγής του επιχειρηματία στον Πειραιά καθώς έχουν περάσει 24 ώρες και δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Μέχρι στιγμής οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια προκειμένου να ζητήσουν λύτρα και δεν έχουν δώσει κανένα στίγμα για την αρπαγή του 51χρονου που έγινε το πρωί της Πέμπτης.   

Η αρπαγή έγινε όταν χθες λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί, ο επιχειρηματίας Ν.Μ. βγήκε από το σπίτι του κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά και τέσσερα άτομα φέρονται να τον πλησίασαν και να τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε γνωστό από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Το γεγονός πως κανείς ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τις αρχές ή κάποιον από την οικογένεια προβληματίζει τις αρχές που συνεχίζουν την έρευνα.   

Ο επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών, έχει εταιρία στην ακτή Ξαβέρη που εφοδιάζει κότερα αλλά και πρεσβείες. Ο πατέρας του απαχθέντος και ο θείος του είναι Έλληνες εξ Αιγύπτου. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και ξάδερφος του επιχειρηματία, Νίκος Μαυρίκος, μίλησε χθες για τις συνθήκες της απαγωγής.   

Αρχικά διέψευσε τις πληροφορίες πως στο παρελθόν υπήρξε και άλλη απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία ενώ αποκάλυψε πώς η δική του επιχείρηση ήταν εκείνη που κατά το παρελθόν είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης αλλά από λάθος.   Ο κος Μαυρίκος είπε πως ο επιχειρηματίας δεν έδειχνε να φοβάται για την ακεραιότητά του και την ασφάλειά του.   

Eνα από τα σενάρια που διερευνά η Αστυνομία εκτός από την απαγωγή για λύτρα, είναι το να υπάρχουν κίνητρα εκφοβισμού. Από το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετές ώρες από την εξαφάνιση του Ν.Μ. και δεν υπάρχει κάποια επικοινωνία με συγγενικά του πρόσωπα εκτιμάται πως μπορεί να υπάρχουν κίνητρα απειλής ή προσωπικά πίσω από την αρπαγή του, γράφει ο Eλεύθερος Τύπος.   

Οι αρχές κάνουν λόγο λόγο για κρίσιμη υπόθεση για την οποία απαιτείται ιδιαίτερα λεπτός χειρισμός. Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα Χτες
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος Χτες
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα Χτες
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science Χτες
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα Χτες
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011