E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κανένα ίχνος του επιχειρηματία που απήγαγαν στον Πειραιά εδώ και 24 ώρες

Κανείς ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τις αρχές ή κάποιον από την οικογένεια

Δημοσίευση 28/12/2018 | 11:17

Κανένα ίχνος του επιχειρηματία που απήγαγαν στον Πειραιά εδώ και 24 ώρες

Σε γρίφο εξελίσσεται το θρίλερ της απαγωγής του επιχειρηματία στον Πειραιά καθώς έχουν περάσει 24 ώρες και δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Μέχρι στιγμής οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια προκειμένου να ζητήσουν λύτρα και δεν έχουν δώσει κανένα στίγμα για την αρπαγή του 51χρονου που έγινε το πρωί της Πέμπτης.   

Η αρπαγή έγινε όταν χθες λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί, ο επιχειρηματίας Ν.Μ. βγήκε από το σπίτι του κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά και τέσσερα άτομα φέρονται να τον πλησίασαν και να τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε γνωστό από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Το γεγονός πως κανείς ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τις αρχές ή κάποιον από την οικογένεια προβληματίζει τις αρχές που συνεχίζουν την έρευνα.   

Ο επιχειρηματίας, πατέρας τριών παιδιών, έχει εταιρία στην ακτή Ξαβέρη που εφοδιάζει κότερα αλλά και πρεσβείες. Ο πατέρας του απαχθέντος και ο θείος του είναι Έλληνες εξ Αιγύπτου. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και ξάδερφος του επιχειρηματία, Νίκος Μαυρίκος, μίλησε χθες για τις συνθήκες της απαγωγής.   

Αρχικά διέψευσε τις πληροφορίες πως στο παρελθόν υπήρξε και άλλη απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία ενώ αποκάλυψε πώς η δική του επιχείρηση ήταν εκείνη που κατά το παρελθόν είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης αλλά από λάθος.   Ο κος Μαυρίκος είπε πως ο επιχειρηματίας δεν έδειχνε να φοβάται για την ακεραιότητά του και την ασφάλειά του.   

Eνα από τα σενάρια που διερευνά η Αστυνομία εκτός από την απαγωγή για λύτρα, είναι το να υπάρχουν κίνητρα εκφοβισμού. Από το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετές ώρες από την εξαφάνιση του Ν.Μ. και δεν υπάρχει κάποια επικοινωνία με συγγενικά του πρόσωπα εκτιμάται πως μπορεί να υπάρχουν κίνητρα απειλής ή προσωπικά πίσω από την αρπαγή του, γράφει ο Eλεύθερος Τύπος.   

Οι αρχές κάνουν λόγο λόγο για κρίσιμη υπόθεση για την οποία απαιτείται ιδιαίτερα λεπτός χειρισμός. Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε τροχονόμο στην Αττική Οδό για να αποφύγει έλεγχο

Ελλάδα 11.12.2025
Όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του, πάτησε γκάζι για να ξεφύγει

Δεκαοκτώ παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα από το σπέρμα του δότη με το καρκινικό γονιδίωμα

Ελλάδα 11.12.2025
Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το σπέρμα του συγκεκριμένου ανθρώπου από κλινική στη χώρα μας ήταν το 2017

Νέες φωτιές στις φήμες για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: Αγόρασε οκταώροφο κτήριο στη Νέα Υόρκη

Αθλητικά Νέα 11.12.2025
Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Clarkson Avenue 111 στο Prospect Lefferts Gardens στο Μπρούκλιν και πουλήθηκε έναντι 14.1 εκατομμυρίων δολαρίων

Ο Χάαλαντ δεν πανηγύρισε απέναντι στη Ρεάλ, αλλά έκανε μία κίνηση με άρωμα… Ελλάδας

Αθλητικά Νέα 11.12.2025
«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να περπατήσω σαν τον Αχιλλέα»

Eurovision 2026: Ντόμινο αποχωρήσεων λόγω Ισραήλ ‑ Ποιες χώρες μένουν εκτός διαγωνισμού

Eurovision 11.12.2025
Πριν λίγες ώρες η Ισλανδία προστέθηκε στη λίστα των χωρών που θα μποϊκοτάρουν τον επερχόμενο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision

Ανήλικος έκαψε το γήπεδο της φινλανδικής Χάκα λίγες εβδομάδες μετά τον υποβιβασμό

Αθλητικά Νέα 11.12.2025
Εικόνες... σοκ από την ιστορική καμένη εξέδρα του σταδίου

Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική μετά από χρόνια

Πολιτισμός 11.12.2025
Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου

Επικαλείται δικαίωμα σιωπής ο «Φραπές» – Δεν θα απαντήσει σε καμιά ερώτηση

Ελλάδα 11.12.2025
Ο Κρητικος αγροτοσυνδικαλιστής προσήλθε στην Επιτροπή

Δεκάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας σε γυμνάσιο – Έκλεισε προληπτικά το σχολείο

Ελλάδα 11.12.2025
Οι μαθητές εμφάνισαν διάρροια, εμετούς και πυρετό

«Ήταν η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου» – Συγκλόνισε στο Ευρωκοινοβούλιο 11χρονος από την Ουκρανία

Κόσμος 11.12.2025
Η διερμηνέας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και σταμάτησε να μιλά