E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι είδαν οι τηλεθεατές τα Χριστούγεννα

Ξένες ταινίες, ελληνικά σίριαλ και εορταστικά επεισόδια

Δημοσίευση 27/12/2018 | 15:14

Τι είδαν οι τηλεθεατές τα Χριστούγεννα

Μειωμένα τα νούμερα τηλεθέασης την περίοδο των Χριστουγέννων με τις ξένες ταινίες, τα ελληνικά σίριαλ και τα εορταστικά επεισόδια να κερδίζουν τις τηλεοπτικές μονομαχίες του διημέρου.
Τηλεθεάσεις ρεκόρ δεν σημειώθηκαν και μάλλον το τραπέζι “κράτησε” τους τηλεθεατές μακριά από τον καναπέ και από την τηλεόραση. Γι αυτό και τα νούμερα των εκπομπών, εορταστικών και μη ήταν αισθητά μειωμένα όπως φυσικά και τα ποσοστά των καναλιών.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων πρώτος σταθμός σε συνολική τηλεθέαση ήταν ο ΣΚΑΪ με 17,6% ενώ το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού 18 – 54 κέρδισε το Star με 14%. Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη νικητής ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό με ποσοστά 24,9% και 23,3% αντίστοιχα. Στην ψυχαγωγία επικράτησε «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με 18,4% και 19,3% στο σύνολο και στο 18 – 54.

Το μεσημέρι το «Shopping Star» έκοψε πρώτο το νήμα με 19,4% και 18,2% ενώ στην απογευματινή ζώνη ο «Τροχός της τύχης» στο Star κατέκτησε το σύνολο ενώ το «Kitchen Lab» με τον Ακη Πετρετζίκη στον Alpha έφτασε το 15,6%.

Στα δελτία ειδήσεων ο Alpha διατήρησε την πρωτιά του με 23,8 στο σύνολο και 22,2% στο 18 – 54 και στο prime time απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ με 27,9% στο σύνολο και 20,2% στο δυναμικό. Στα ίδια ποσοστά στα νεανικά κοινά βρέθηκαν και οι σειρές του Alpha «Σόι» και «Μουρμούρα» τις οποίες οι φανατικοί τηλεθεατές τους δεν εγκατέλειψαν ούτε το βράδυ της Παραμονής.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο ΣΚΑΪ διατήρησε την πρωτιά του στο σύνολο με 14,8% και το Star στο 18 – 54 με 15,1%.

Η πρωινή ζώνη για πρώτη φορά ήταν υπόθεση Open καθώς απουσία των υπολοίπων ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών του ανταγωνισμού το νεοσύστατο κανάλι βρήκε τον χώρο να κατακτήσει νούμερα. Η εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 7.00» σημείωσε 24,3% στο σύνολο και 23,3% στο 18 – 54 ενώ το «Ευτυχείτε» 19,9% και 15,4% αντίστοιχα. Ωστόσο το «Happy Traveller» στον ΣΚΑΪ πήγε καλύτερα πετυχαίνοντας 17,1% και 18,5% αντίστοιχα. Το μεσημέρι οι ξένες ταινίες στο Star σημείωσαν ποσοστά κοντά στο 25% ενώ στα δελτία ειδήσεων δεν σημειώθηκε αλλαγή με τον Alpha να παραμένει πρώτος με 18,4% συνολικά και στο 18 – 54.

Τέλος, στο prime time της βραδιάς των Χριστουγέννων το τηλεοπτικό κοινό μοιράστηκε, επιλέγοντας ξένες ταινίες στον ΣΚΑΪ σε ποσοστό 17,8%, ελληνική ταινία στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 18,1%ελληνικά σίριαλ στον Alpha σε ποσοστό 18,4% και στο Star με ξένες ταινίες κοντά στο 13%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι σημαίνει η φράση «6‑7» που ανέφερε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του

Media 08.04.2026
Το διαδίκτυο έχει γεμίσει βιντεάκια και memes με το «6-7» - Τι σημαίνει και πώς χρησιμοποιείται;

«Προσγειωσούλα... αβαβά, ήρθατε ατσαλάκωτοι»: Ο viral Έλληνας πιλότος ξαναχτυπά ‑ Δείτε βίντεο

Social 08.04.2026
Γέλια και χειροκροτήματα μετά το τέλος της «διαφορετικής» ανακοίνωσης του πιλότου

Δέσποινα Βανδή: Τρόλαρε θαυμαστή της σε συναυλία και έγινε viral ‑ «Αμα το πλήρωνες εσύ, θα σου έλεγα»

Tabloid 08.04.2026
Η απίστευτη στιχομυθία μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του θαμώνα του μαγαζιού σημειώθηκε το 2025 αλλά έγινε viral πριν από μερικές μόλις ημέρες

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ανέβασε βίντεο από το meeting της εταιρείας της ‑ Η εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις

Social 08.04.2026
Η επιχειρηματίας δοκίμασε το νέο trend, φορώντας ένα μαύρο oversized σακάκι σαν φόρεμα

Η τόπλες φωτογραφία της Έμιλι Ραταϊκόφσκι από το ταξίδι της στην Ιαπωνία με τον Ρομέν Γαβρά

Social 08.04.2026
Το μοντέλο ταξίδεψε στο Τόκιο με τον σκηνοθέτη και μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram

Κάρλα Μπρούνι: Η εμφάνιση της συζύγου του Νικολά Σαρκοζί που προβλημάτισε

Tabloid 08.04.2026
Το πρώην μοντέλο και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας βρέθηκε στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η έφεση του συζύγου της για την υπόθεση της Λιβύης και για την οποία έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 08.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Εξαιτίας του χάλασε ο γάμος της: Ο παίκτης reality που οδήγησε στο χωρισμό ‑ «Τους είδα σε ραντεβού»

Tabloid 08.04.2026
Από φήμες σε σχέση; Η εμφάνιση που επιβεβαιώνει τα πάντα

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Σε σκηνή με τον Θανάση Αλευρά του έφυγε το δόντι και το κολλήσαμε ...»

Tabloid Χτες
Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά δεν μπορούσα, συμπλήρωσε η ηθοποιός

Ο πρίγκιπας των ονείρων! Αυτός είναι ο νέος πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος εργένης

Tabloid Χτες
O νεαρός πρίγκιπας είναι 16ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Αρπάχτηκαν on air Αρναούτογλου‑Λιανός: «Σ’ αρέσει να διχάζεις» ‑«Δεν έχεις μάθει τον αντίλογο»

Tabloid Χτες
Αγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη ραδιοφωνική εκπομπή τους στον Sfera