E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι είδαν οι τηλεθεατές τα Χριστούγεννα

Ξένες ταινίες, ελληνικά σίριαλ και εορταστικά επεισόδια

Δημοσίευση 27/12/2018 | 15:14

Τι είδαν οι τηλεθεατές τα Χριστούγεννα

Μειωμένα τα νούμερα τηλεθέασης την περίοδο των Χριστουγέννων με τις ξένες ταινίες, τα ελληνικά σίριαλ και τα εορταστικά επεισόδια να κερδίζουν τις τηλεοπτικές μονομαχίες του διημέρου.
Τηλεθεάσεις ρεκόρ δεν σημειώθηκαν και μάλλον το τραπέζι “κράτησε” τους τηλεθεατές μακριά από τον καναπέ και από την τηλεόραση. Γι αυτό και τα νούμερα των εκπομπών, εορταστικών και μη ήταν αισθητά μειωμένα όπως φυσικά και τα ποσοστά των καναλιών.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων πρώτος σταθμός σε συνολική τηλεθέαση ήταν ο ΣΚΑΪ με 17,6% ενώ το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού 18 – 54 κέρδισε το Star με 14%. Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη νικητής ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό με ποσοστά 24,9% και 23,3% αντίστοιχα. Στην ψυχαγωγία επικράτησε «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με 18,4% και 19,3% στο σύνολο και στο 18 – 54.

Το μεσημέρι το «Shopping Star» έκοψε πρώτο το νήμα με 19,4% και 18,2% ενώ στην απογευματινή ζώνη ο «Τροχός της τύχης» στο Star κατέκτησε το σύνολο ενώ το «Kitchen Lab» με τον Ακη Πετρετζίκη στον Alpha έφτασε το 15,6%.

Στα δελτία ειδήσεων ο Alpha διατήρησε την πρωτιά του με 23,8 στο σύνολο και 22,2% στο 18 – 54 και στο prime time απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ με 27,9% στο σύνολο και 20,2% στο δυναμικό. Στα ίδια ποσοστά στα νεανικά κοινά βρέθηκαν και οι σειρές του Alpha «Σόι» και «Μουρμούρα» τις οποίες οι φανατικοί τηλεθεατές τους δεν εγκατέλειψαν ούτε το βράδυ της Παραμονής.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο ΣΚΑΪ διατήρησε την πρωτιά του στο σύνολο με 14,8% και το Star στο 18 – 54 με 15,1%.

Η πρωινή ζώνη για πρώτη φορά ήταν υπόθεση Open καθώς απουσία των υπολοίπων ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών του ανταγωνισμού το νεοσύστατο κανάλι βρήκε τον χώρο να κατακτήσει νούμερα. Η εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 7.00» σημείωσε 24,3% στο σύνολο και 23,3% στο 18 – 54 ενώ το «Ευτυχείτε» 19,9% και 15,4% αντίστοιχα. Ωστόσο το «Happy Traveller» στον ΣΚΑΪ πήγε καλύτερα πετυχαίνοντας 17,1% και 18,5% αντίστοιχα. Το μεσημέρι οι ξένες ταινίες στο Star σημείωσαν ποσοστά κοντά στο 25% ενώ στα δελτία ειδήσεων δεν σημειώθηκε αλλαγή με τον Alpha να παραμένει πρώτος με 18,4% συνολικά και στο 18 – 54.

Τέλος, στο prime time της βραδιάς των Χριστουγέννων το τηλεοπτικό κοινό μοιράστηκε, επιλέγοντας ξένες ταινίες στον ΣΚΑΪ σε ποσοστό 17,8%, ελληνική ταινία στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 18,1%ελληνικά σίριαλ στον Alpha σε ποσοστό 18,4% και στο Star με ξένες ταινίες κοντά στο 13%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το 2ο “Let’s Meet” Party του easy 97.2 φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας

Media 11.06.2026
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, η παρέα του easy 97.2 σου δίνει ραντεβού στη Γαλιάντρα στο Μεταξουργείο

Κλόε Καρντάσιαν: Παθιασμένα φιλιά στην παραλία με άγνωστο άντρα ανεβάζουν τη θερμοκρασία

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η φρέσκια διαφημιστική καμπάνια που έγινε αμέσως viral

Διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης έπεσε θύμα ληστείας

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Υπάρχουν σκληροί και άκαρδοι άνθρωποι εκεί έξω»

Κόρη Πάολας: «Κυκλοφορώ σαν αποτυχημένο υαλουρονικό»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Το τσίμπημα που της παραμόρφωσε το πρόσωπο

Γερονικολού για τα σχόλια επειδή δεν μαγειρεύει: «Το σπίτι είναι ευθύνη και των δύο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της μέσω Instagram, αντιδρώντας στα σχόλια που προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Θάνος Μπίρκος: Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε στο στρατό

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπνική άπνοια που αντιμετώπισε και την απρόσμενη στιγμή που την αποκάλυψε στη θητεία του.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με νέα σειρά

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η αγαπημένη σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left Χτες
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά