E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι είδαν οι τηλεθεατές τα Χριστούγεννα

Ξένες ταινίες, ελληνικά σίριαλ και εορταστικά επεισόδια

Δημοσίευση 27/12/2018 | 15:14

Τι είδαν οι τηλεθεατές τα Χριστούγεννα

Μειωμένα τα νούμερα τηλεθέασης την περίοδο των Χριστουγέννων με τις ξένες ταινίες, τα ελληνικά σίριαλ και τα εορταστικά επεισόδια να κερδίζουν τις τηλεοπτικές μονομαχίες του διημέρου.
Τηλεθεάσεις ρεκόρ δεν σημειώθηκαν και μάλλον το τραπέζι “κράτησε” τους τηλεθεατές μακριά από τον καναπέ και από την τηλεόραση. Γι αυτό και τα νούμερα των εκπομπών, εορταστικών και μη ήταν αισθητά μειωμένα όπως φυσικά και τα ποσοστά των καναλιών.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων πρώτος σταθμός σε συνολική τηλεθέαση ήταν ο ΣΚΑΪ με 17,6% ενώ το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού 18 – 54 κέρδισε το Star με 14%. Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη νικητής ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό με ποσοστά 24,9% και 23,3% αντίστοιχα. Στην ψυχαγωγία επικράτησε «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με 18,4% και 19,3% στο σύνολο και στο 18 – 54.

Το μεσημέρι το «Shopping Star» έκοψε πρώτο το νήμα με 19,4% και 18,2% ενώ στην απογευματινή ζώνη ο «Τροχός της τύχης» στο Star κατέκτησε το σύνολο ενώ το «Kitchen Lab» με τον Ακη Πετρετζίκη στον Alpha έφτασε το 15,6%.

Στα δελτία ειδήσεων ο Alpha διατήρησε την πρωτιά του με 23,8 στο σύνολο και 22,2% στο 18 – 54 και στο prime time απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ με 27,9% στο σύνολο και 20,2% στο δυναμικό. Στα ίδια ποσοστά στα νεανικά κοινά βρέθηκαν και οι σειρές του Alpha «Σόι» και «Μουρμούρα» τις οποίες οι φανατικοί τηλεθεατές τους δεν εγκατέλειψαν ούτε το βράδυ της Παραμονής.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο ΣΚΑΪ διατήρησε την πρωτιά του στο σύνολο με 14,8% και το Star στο 18 – 54 με 15,1%.

Η πρωινή ζώνη για πρώτη φορά ήταν υπόθεση Open καθώς απουσία των υπολοίπων ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών του ανταγωνισμού το νεοσύστατο κανάλι βρήκε τον χώρο να κατακτήσει νούμερα. Η εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 7.00» σημείωσε 24,3% στο σύνολο και 23,3% στο 18 – 54 ενώ το «Ευτυχείτε» 19,9% και 15,4% αντίστοιχα. Ωστόσο το «Happy Traveller» στον ΣΚΑΪ πήγε καλύτερα πετυχαίνοντας 17,1% και 18,5% αντίστοιχα. Το μεσημέρι οι ξένες ταινίες στο Star σημείωσαν ποσοστά κοντά στο 25% ενώ στα δελτία ειδήσεων δεν σημειώθηκε αλλαγή με τον Alpha να παραμένει πρώτος με 18,4% συνολικά και στο 18 – 54.

Τέλος, στο prime time της βραδιάς των Χριστουγέννων το τηλεοπτικό κοινό μοιράστηκε, επιλέγοντας ξένες ταινίες στον ΣΚΑΪ σε ποσοστό 17,8%, ελληνική ταινία στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 18,1%ελληνικά σίριαλ στον Alpha σε ποσοστό 18,4% και στο Star με ξένες ταινίες κοντά στο 13%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης