E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι είδαν οι τηλεθεατές τα Χριστούγεννα

Ξένες ταινίες, ελληνικά σίριαλ και εορταστικά επεισόδια

Δημοσίευση 27/12/2018 | 15:14

Τι είδαν οι τηλεθεατές τα Χριστούγεννα

Μειωμένα τα νούμερα τηλεθέασης την περίοδο των Χριστουγέννων με τις ξένες ταινίες, τα ελληνικά σίριαλ και τα εορταστικά επεισόδια να κερδίζουν τις τηλεοπτικές μονομαχίες του διημέρου.
Τηλεθεάσεις ρεκόρ δεν σημειώθηκαν και μάλλον το τραπέζι “κράτησε” τους τηλεθεατές μακριά από τον καναπέ και από την τηλεόραση. Γι αυτό και τα νούμερα των εκπομπών, εορταστικών και μη ήταν αισθητά μειωμένα όπως φυσικά και τα ποσοστά των καναλιών.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων πρώτος σταθμός σε συνολική τηλεθέαση ήταν ο ΣΚΑΪ με 17,6% ενώ το ενδιαφέρον του δυναμικού κοινού 18 – 54 κέρδισε το Star με 14%. Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη νικητής ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό με ποσοστά 24,9% και 23,3% αντίστοιχα. Στην ψυχαγωγία επικράτησε «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 με 18,4% και 19,3% στο σύνολο και στο 18 – 54.

Το μεσημέρι το «Shopping Star» έκοψε πρώτο το νήμα με 19,4% και 18,2% ενώ στην απογευματινή ζώνη ο «Τροχός της τύχης» στο Star κατέκτησε το σύνολο ενώ το «Kitchen Lab» με τον Ακη Πετρετζίκη στον Alpha έφτασε το 15,6%.

Στα δελτία ειδήσεων ο Alpha διατήρησε την πρωτιά του με 23,8 στο σύνολο και 22,2% στο 18 – 54 και στο prime time απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ με 27,9% στο σύνολο και 20,2% στο δυναμικό. Στα ίδια ποσοστά στα νεανικά κοινά βρέθηκαν και οι σειρές του Alpha «Σόι» και «Μουρμούρα» τις οποίες οι φανατικοί τηλεθεατές τους δεν εγκατέλειψαν ούτε το βράδυ της Παραμονής.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο ΣΚΑΪ διατήρησε την πρωτιά του στο σύνολο με 14,8% και το Star στο 18 – 54 με 15,1%.

Η πρωινή ζώνη για πρώτη φορά ήταν υπόθεση Open καθώς απουσία των υπολοίπων ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών του ανταγωνισμού το νεοσύστατο κανάλι βρήκε τον χώρο να κατακτήσει νούμερα. Η εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 7.00» σημείωσε 24,3% στο σύνολο και 23,3% στο 18 – 54 ενώ το «Ευτυχείτε» 19,9% και 15,4% αντίστοιχα. Ωστόσο το «Happy Traveller» στον ΣΚΑΪ πήγε καλύτερα πετυχαίνοντας 17,1% και 18,5% αντίστοιχα. Το μεσημέρι οι ξένες ταινίες στο Star σημείωσαν ποσοστά κοντά στο 25% ενώ στα δελτία ειδήσεων δεν σημειώθηκε αλλαγή με τον Alpha να παραμένει πρώτος με 18,4% συνολικά και στο 18 – 54.

Τέλος, στο prime time της βραδιάς των Χριστουγέννων το τηλεοπτικό κοινό μοιράστηκε, επιλέγοντας ξένες ταινίες στον ΣΚΑΪ σε ποσοστό 17,8%, ελληνική ταινία στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 18,1%ελληνικά σίριαλ στον Alpha σε ποσοστό 18,4% και στο Star με ξένες ταινίες κοντά στο 13%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της άλλαξε τα πάντα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εκτόξευση της Σελίν Ντιόν

E-Daily 3.Left 15.06.2026
Πριν κατακτήσει τον κόσμο, ήταν ένα κορίτσι από πολύτεκνη οικογένεια - και ένας άνθρωπος πίστεψε στο ταλέντο της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Από την εκκλησία στη… θάλασσα: Η Δανάη Μπάρκα πήγε για βουτιές με το νυφικό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην παραλία ακόμα ντυμένη νύφη!

Γιώργος Κοψιδάς ‑ Μου είπαν: `Αν φύγεις τώρα, μπορεί σε μισή ώρα να έχεις πεθάνει`

E-Daily 3.Left Χτες
Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς.

Tyra Banks: Μηνύει το Netflix για συκοφαντική δυσφήμηση για ντοκιμαντέρ του America’s Next Top Model

E-Daily 3.Left Χτες
Στην αγωγή αναφέρεται ότι η πλατφόρμα χρησιμοποίησε επιλεκτικό μοντάζ ώστε να δοθεί η εντύπωση πως η Banks επέτρεψε εν γνώσει της τον βιασμό διαγωνιζόμενης

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για τον θρίαμβο των Νιου Γιορκ Νικς στο NBA

E-Daily 3.Left Χτες
Η ομάδα της Νέας Υόρκης κατέκτησε το πρωτάθλημα NBA μετά από 53 χρόνια

Η Αννα Δρούζα συγκλονίζει: «Μεγάλωσα χωρίς μητέρα ‑ Οι γονείς μου χώρισαν, έφυγε και με κράτησε ο πατέρας μου»

E-Daily 3.Left Χτες
«Αυτό που με ενδιέφερε είναι η Αριάδνη να είχε μητέρα», ανέφερε ακόμα η παρουσιάστρια για την κόρη της

Φαίη Σκορδά: Ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!

Τα τρυφερά λόγια της Βίκυ Σταυροπούλου στην πρώτη ανάρτηση για τον γάμο της κόρης της

E-Daily 3.Left Χτες
«Το πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής μου έζησε την πολυτιμότερη στιγμή της ζωής του!»