E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Το σeξουαλικό σκάνδαλο, η παραίτηση και η απόπειρα στραγγαλισμού στο κρεβάτι

Δημοσίευση 21/12/2018 | 17:17

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τα συζυγικά «βάρη» που μπορεί να σηκώνει ένας παντρεμένος άνδρας, όμως φαίνεται πως και τα... εξωσυζυγικά βάρη είναι εξίσου δυσβάσταχτα. Ιδίως όταν κρύβονται σε βαλίτσες!

Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Έλιοτ Σπίτζερ συνήθιζε να «μπάζει» την Ρωσίδα ερωμένη του στο πολυτελές του διαμέρισμα στο Άπερ Ηστ Σάιντ που μοιραζόταν με την τότε σύζυγό του, στριμώχνοντάς την σε μια βαλίτσα, όπως εκμυστηρεύθηκε η ίδια η Ρωσίδα συνοδός στην New York Post.

«Με έβαζε σε μια μαύρη βαλίτσα και με έφερνε έτσι στο διαμέρισμά του, όταν έλειπε η γυναίκα του. Όταν ήμουν κλεισμένη μέσα, τα γόνατά μου βρίσκονταν στο πρόσωπό μου. Όταν ο θυρωρός προσφερόταν να τον βοηθήσει στο κουβάλημα, ο Σπίτζερ πάντα αρνιόταν» λέει σήμερα στην αμερικανική εφημερίδα η Σβετλάνα Τράβις Ζαχάροβα.

Η τακτική αυτή είχε χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 15 φορές από τον πολυεκατομμυριούχο Σπίτζερ, την εποχή που διατηρούσαν παράνομο δεσμό, το 2010.

Ο Σπίτζερ, ο οποίος εξελέγη στο πόστο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης το 2007, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του μόλις έναν χρόνο αργότερα, επειδή βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο με ιερόδουλες.

Όπως φαίνεται, το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον πολυεκατομμυριούχο, αφού δύο χρόνια αργότερα συνέχιζε τις εξωσυζυγικές ατασθαλίες με την εν λόγω Ρωσίδα συνοδό. Αυτή η σχέση συνεχίζει να βάζει σε μπελάδες τον Σπίτζερ ακόμα και σήμερα, αφού η γυναίκα κατηγορεί τον πολιτικό ότι είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια του σeξ και απειλούσε να τη σκοτώσει.

Η εν λόγω καταγγελία είχε διατυπωθεί για πρώτη φορά το 2016, ωστόσο δεν είχε φτάσει σε δίκη.

Η Σβετλάνα όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τον αγώνα, αφού πιστεύει ότι ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης πρέπει να τιμωρηθεί για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε.

Γι' αυτό εξάλλου προσέλαβε νέο δικηγόρο που θα επιδιώξει να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον πολυκατομμυριούχο στη NYP, η 28χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει πώς γνωρίστηκαν και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους. «Από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, καυχιόταν πόσο πλούσιος ήταν. Εγώ δυσκολευόμουν να τον πιστέψω, επειδή είχε τρύπες στα εσώρουχά του», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή, προσθέτοντας ότι σε κάθε ραντεβού του ο Σπίτζερ γκρίνιαζε για την γυναίκα του και τις άλλες ερωμένες του.

Σύμφωνα με τη νεαρή, ο λόγος που ο Σπίτζερ αναγκαζόταν να συνάπτει σχέσεις με ιερόδουλες ήταν επειδή του άρεσαν ακραία πράγματα στο σeξ, τα οποία δεν ήταν πρόθυμη να δοκιμάσει η γυναίκα του. Στα ραντεβού τους, χρησιμοποιούσαν συχνά ερωτικά βοηθήματα που αγόραζε η ίδια η Ρωσίδα, μετά από παραγγελία του πολιτικού.

Η γυναίκα καταγγέλλει επιπλέον ότι ο πελάτης-εραστής της τη ζήλευε παθολογικά, στον βαθμό που της τηλεφωνούσε περίπου 20 φορές την μέρα, πριν από τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Κάθε ραντεβού του ζευγαριού κόστιζε στον Σπίτζερ περίπου 5.000 δολάρια, ωστόσο συχνά ο πρώην πολιτικός «παρακρατούσε» την αμοιβή της Ρωσίδας, θέλοντας να την εκβιάσει να ξαναβρεθούν.

Το Φλεβάρη του 2016, ο δεσμός τους έφτασε στο τέλος του, όταν η Ρωσίδα τηλεφώνησε στην αστυνομία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν, καταγγέλοντας ότι ο Σπίτζερ προσπάθησε να την στραγγαλίσει στο κρεβάτι επειδή εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σeξ. Ο πρώην πολιτικός απείλησε την νεαρή κοπέλα ότι θα έβαζε να την σκοτώσουν, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την οποία αρνείται κατηγορηματικά ο ίδιος ο Σπίτζερ.

Το κατά πόσον η μαρτυρία της 28χρονης είναι έγκυρη τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού η ίδια η Σβετλάνα είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για εκβιασμό του πολυεκατομυριούχου.

Μετά από το διαζύγιο από τη σύζυγό του το 2013, ο εκατομμυριούος διατηρεί σήμερα δεσμό με την επιχειρηματία Ροξάνα Γκιράντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία: Εικόνες ντροπής σε αγώνα ακαδημιών, ξύλο μεταξύ των παικτών και εισβολή στο γήπεδο από τις μητέρες τους

Κόσμος 13.01.2026
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε αγώνα της 4ης κατηγορίας νέων (!) στην Γρανάδα, με συμπλοκή των ποδοσφαιριστών, στην οποία ενεπλάκησαν και οι μητέρες τους

Πέθανε η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή

Ελλάδα 13.01.2026
Η τραγωδία που την σημάδεψε

Σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου

Ελλάδα 13.01.2026
Συνολικά 25 εκπρόσωποι από τα μπλόκα και τις οργανώσεις που έχουν ταχθεί υπέρ της συνέχισης του διαλόγου θα λάβουν μέρος

Δύο ελληνόκτητα τάνκερ δέχθηκαν επίθεση με drones στη Μαύρη Θάλασσα

Ελλάδα 13.01.2026
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες για την επίθεση

Στο 2,6% σκαρφάλωσε ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο: Αυξήσεις «φωτιά» στις τιμές των τροφίμων

Οικονομία 13.01.2026
Με ρυθμό 3,6% κινήθηκε ο πληθωρισμός τροφίμων

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης: Πώς ανθρώπινα μέλη πωλούνται νόμιμα για χιλιάδες ευρώ στις Ηνωμένες Πολιτείες

Κόσμος 13.01.2026
Στις Ηνωμένες Πολιτείες επιτρέπεται η αποκόμιση κέρδους από την παροχή σορών χωρίς άδεια

Η Κίνα παρουσίασε το πρώτο «σεληνιακό ρολόι» στον κόσμο

Tech + Science 13.01.2026
Η χρονομέτρηση στη Σελήνη παύει να είναι θεωρητικό ζήτημα

Ένας σπουδαίος δάσκαλος: Το Σάββατο απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας, τη Δευτέρα τον αποθέωσε το σχολείο

Αθλητικά Νέα 13.01.2026
Με την επιστροφή του στην τάξη, γνώρισε την αποθέωση από τους μαθητές του

«Η μεγαλύτερη σφαγή στη σύγχρονη ιστορία του Ιράν»: Αναφορές για οργανωμένες δολοφονίες πολιτών με εντολή Χαμενεΐ

Κόσμος 13.01.2026
Δολοφονίες πολιτών το διήμερο 8 και 9 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο Iran International

Ξεκινά σήμερα η εκδίκαση της έφεση της Μαρίν Λεπέν – Κρίνεται το πολιτικό της μέλλον

Κόσμος 13.01.2026
Στο εδώλιο σήμερα για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης

Τζαν Γιαμάν: «Ο τουρκικός τύπος μου φέρεται πάντα άσχημα» ‑ Αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός ηθοποιός

Κόσμος 13.01.2026
Η πρώτη ανάρτηση μετά τη σύλληψή του «Φτερωτού Θεού» στο πλαίσιο έρευνας για ναρκωτικά

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: «Πουλούσε τα πράγματά της»

Ελλάδα 13.01.2026
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών