E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Το σeξουαλικό σκάνδαλο, η παραίτηση και η απόπειρα στραγγαλισμού στο κρεβάτι

Δημοσίευση 21/12/2018 | 17:17

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τα συζυγικά «βάρη» που μπορεί να σηκώνει ένας παντρεμένος άνδρας, όμως φαίνεται πως και τα... εξωσυζυγικά βάρη είναι εξίσου δυσβάσταχτα. Ιδίως όταν κρύβονται σε βαλίτσες!

Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Έλιοτ Σπίτζερ συνήθιζε να «μπάζει» την Ρωσίδα ερωμένη του στο πολυτελές του διαμέρισμα στο Άπερ Ηστ Σάιντ που μοιραζόταν με την τότε σύζυγό του, στριμώχνοντάς την σε μια βαλίτσα, όπως εκμυστηρεύθηκε η ίδια η Ρωσίδα συνοδός στην New York Post.

«Με έβαζε σε μια μαύρη βαλίτσα και με έφερνε έτσι στο διαμέρισμά του, όταν έλειπε η γυναίκα του. Όταν ήμουν κλεισμένη μέσα, τα γόνατά μου βρίσκονταν στο πρόσωπό μου. Όταν ο θυρωρός προσφερόταν να τον βοηθήσει στο κουβάλημα, ο Σπίτζερ πάντα αρνιόταν» λέει σήμερα στην αμερικανική εφημερίδα η Σβετλάνα Τράβις Ζαχάροβα.

Η τακτική αυτή είχε χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 15 φορές από τον πολυεκατομμυριούχο Σπίτζερ, την εποχή που διατηρούσαν παράνομο δεσμό, το 2010.

Ο Σπίτζερ, ο οποίος εξελέγη στο πόστο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης το 2007, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του μόλις έναν χρόνο αργότερα, επειδή βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο με ιερόδουλες.

Όπως φαίνεται, το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον πολυεκατομμυριούχο, αφού δύο χρόνια αργότερα συνέχιζε τις εξωσυζυγικές ατασθαλίες με την εν λόγω Ρωσίδα συνοδό. Αυτή η σχέση συνεχίζει να βάζει σε μπελάδες τον Σπίτζερ ακόμα και σήμερα, αφού η γυναίκα κατηγορεί τον πολιτικό ότι είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια του σeξ και απειλούσε να τη σκοτώσει.

Η εν λόγω καταγγελία είχε διατυπωθεί για πρώτη φορά το 2016, ωστόσο δεν είχε φτάσει σε δίκη.

Η Σβετλάνα όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τον αγώνα, αφού πιστεύει ότι ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης πρέπει να τιμωρηθεί για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε.

Γι' αυτό εξάλλου προσέλαβε νέο δικηγόρο που θα επιδιώξει να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον πολυκατομμυριούχο στη NYP, η 28χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει πώς γνωρίστηκαν και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους. «Από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, καυχιόταν πόσο πλούσιος ήταν. Εγώ δυσκολευόμουν να τον πιστέψω, επειδή είχε τρύπες στα εσώρουχά του», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή, προσθέτοντας ότι σε κάθε ραντεβού του ο Σπίτζερ γκρίνιαζε για την γυναίκα του και τις άλλες ερωμένες του.

Σύμφωνα με τη νεαρή, ο λόγος που ο Σπίτζερ αναγκαζόταν να συνάπτει σχέσεις με ιερόδουλες ήταν επειδή του άρεσαν ακραία πράγματα στο σeξ, τα οποία δεν ήταν πρόθυμη να δοκιμάσει η γυναίκα του. Στα ραντεβού τους, χρησιμοποιούσαν συχνά ερωτικά βοηθήματα που αγόραζε η ίδια η Ρωσίδα, μετά από παραγγελία του πολιτικού.

Η γυναίκα καταγγέλλει επιπλέον ότι ο πελάτης-εραστής της τη ζήλευε παθολογικά, στον βαθμό που της τηλεφωνούσε περίπου 20 φορές την μέρα, πριν από τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Κάθε ραντεβού του ζευγαριού κόστιζε στον Σπίτζερ περίπου 5.000 δολάρια, ωστόσο συχνά ο πρώην πολιτικός «παρακρατούσε» την αμοιβή της Ρωσίδας, θέλοντας να την εκβιάσει να ξαναβρεθούν.

Το Φλεβάρη του 2016, ο δεσμός τους έφτασε στο τέλος του, όταν η Ρωσίδα τηλεφώνησε στην αστυνομία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν, καταγγέλοντας ότι ο Σπίτζερ προσπάθησε να την στραγγαλίσει στο κρεβάτι επειδή εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σeξ. Ο πρώην πολιτικός απείλησε την νεαρή κοπέλα ότι θα έβαζε να την σκοτώσουν, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την οποία αρνείται κατηγορηματικά ο ίδιος ο Σπίτζερ.

Το κατά πόσον η μαρτυρία της 28χρονης είναι έγκυρη τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού η ίδια η Σβετλάνα είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για εκβιασμό του πολυεκατομυριούχου.

Μετά από το διαζύγιο από τη σύζυγό του το 2013, ο εκατομμυριούος διατηρεί σήμερα δεσμό με την επιχειρηματία Ροξάνα Γκιράντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάτι: Ρίγη συγκίνησης στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 104 θύματα ‑ 8 χρόνια από την εθνική τραγωδία

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Συγγενείς, επιζώντες και εκπρόσωποι της Πολιτείας απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς της καταστροφικής πυρκαγιάς

Λάρισα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο άνδρας με εγκαύματα

Ελλάδα 23.07.2026
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Λάρισας

Σταύρος Γεωργίου: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του καθ` ομολογίαν δολοφόνου του

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Οδηγήθηκε σε ανακριτή και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα

Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρή βρέθηκε 55χρονη μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής

Τραμπ: «Εξετάζω μαζική επίθεση κατά του Ιράν – Είμαι έτοιμος να ξαναρχίσω τον πόλεμο»

Ελλάδα 23.07.2026
Αμερικανοί αξιωματούχοι διευκρινίζουν ότι δεν έχουν εκδοθεί νέες εντολές προς τις ένοπλες δυνάμεις και δεν υπάρχει καθορισμένο χρονοδιάγραμμα

Νεκρή γυναίκα στην Ανω Σύρο – Βρέθηκε μαχαιρωμένη

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο που φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση έχει τεθεί υπό κράτηση

Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Χανιά ‑ Με σοβαρά εγκαύματα ο ιδιοκτήτης

Ελλάδα 23.07.2026
Η έκρηξη σημειώθηκε σε εργαστήριο που δραστηριοποιείται στην επισκευή πολυεστερικών σκαφών

Χειροπέδες σε 64χρονη γιαγιά: Έκλεβε λίρες και κοσμήματα από τον εγγονό της

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Γιαγιά στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη επειδή φέρεται να έκλεψε χρυσές λίρες και κοσμήματα από τον 31χρονο εγγονό της.

Ζάκυνθος: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος ασθενής με ύποπτα σύμπτωμα λεπτοσπείρωσης

Ελλάδα 23.07.2026
Εστάλησαν δείγματα στο ΑΧΕΠΑ για εργαστηριακή επιβεβαίωση

Στη Θεσσαλονίκη ο Τολιόπουλος για να υπογράψει στον Αρη, δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα 23.07.2026
Φωτογραφήθηκε με φίλους της ομάδας στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αλλά δεν έκανε καμία δήλωση, καθώς πρέπει να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ

Ρεκόρ πτωχεύσεων και μαζικές απολύσεις: Ανησυχητικά σήματα για την οικονομία της Γερμανίας

E-Daily 2.TopNews 23.07.2026
Χρόνια αστάθειας για τη γερμανική οικονομία - η προβλεπόμενη ανάκαμψη για φέτος αναμένεται να φέρει μόλις μικρή ανάπτυξη