E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Το σeξουαλικό σκάνδαλο, η παραίτηση και η απόπειρα στραγγαλισμού στο κρεβάτι

Δημοσίευση 21/12/2018 | 17:17

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τα συζυγικά «βάρη» που μπορεί να σηκώνει ένας παντρεμένος άνδρας, όμως φαίνεται πως και τα... εξωσυζυγικά βάρη είναι εξίσου δυσβάσταχτα. Ιδίως όταν κρύβονται σε βαλίτσες!

Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Έλιοτ Σπίτζερ συνήθιζε να «μπάζει» την Ρωσίδα ερωμένη του στο πολυτελές του διαμέρισμα στο Άπερ Ηστ Σάιντ που μοιραζόταν με την τότε σύζυγό του, στριμώχνοντάς την σε μια βαλίτσα, όπως εκμυστηρεύθηκε η ίδια η Ρωσίδα συνοδός στην New York Post.

«Με έβαζε σε μια μαύρη βαλίτσα και με έφερνε έτσι στο διαμέρισμά του, όταν έλειπε η γυναίκα του. Όταν ήμουν κλεισμένη μέσα, τα γόνατά μου βρίσκονταν στο πρόσωπό μου. Όταν ο θυρωρός προσφερόταν να τον βοηθήσει στο κουβάλημα, ο Σπίτζερ πάντα αρνιόταν» λέει σήμερα στην αμερικανική εφημερίδα η Σβετλάνα Τράβις Ζαχάροβα.

Η τακτική αυτή είχε χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 15 φορές από τον πολυεκατομμυριούχο Σπίτζερ, την εποχή που διατηρούσαν παράνομο δεσμό, το 2010.

Ο Σπίτζερ, ο οποίος εξελέγη στο πόστο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης το 2007, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του μόλις έναν χρόνο αργότερα, επειδή βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο με ιερόδουλες.

Όπως φαίνεται, το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον πολυεκατομμυριούχο, αφού δύο χρόνια αργότερα συνέχιζε τις εξωσυζυγικές ατασθαλίες με την εν λόγω Ρωσίδα συνοδό. Αυτή η σχέση συνεχίζει να βάζει σε μπελάδες τον Σπίτζερ ακόμα και σήμερα, αφού η γυναίκα κατηγορεί τον πολιτικό ότι είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια του σeξ και απειλούσε να τη σκοτώσει.

Η εν λόγω καταγγελία είχε διατυπωθεί για πρώτη φορά το 2016, ωστόσο δεν είχε φτάσει σε δίκη.

Η Σβετλάνα όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τον αγώνα, αφού πιστεύει ότι ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης πρέπει να τιμωρηθεί για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε.

Γι' αυτό εξάλλου προσέλαβε νέο δικηγόρο που θα επιδιώξει να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον πολυκατομμυριούχο στη NYP, η 28χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει πώς γνωρίστηκαν και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους. «Από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, καυχιόταν πόσο πλούσιος ήταν. Εγώ δυσκολευόμουν να τον πιστέψω, επειδή είχε τρύπες στα εσώρουχά του», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή, προσθέτοντας ότι σε κάθε ραντεβού του ο Σπίτζερ γκρίνιαζε για την γυναίκα του και τις άλλες ερωμένες του.

Σύμφωνα με τη νεαρή, ο λόγος που ο Σπίτζερ αναγκαζόταν να συνάπτει σχέσεις με ιερόδουλες ήταν επειδή του άρεσαν ακραία πράγματα στο σeξ, τα οποία δεν ήταν πρόθυμη να δοκιμάσει η γυναίκα του. Στα ραντεβού τους, χρησιμοποιούσαν συχνά ερωτικά βοηθήματα που αγόραζε η ίδια η Ρωσίδα, μετά από παραγγελία του πολιτικού.

Η γυναίκα καταγγέλλει επιπλέον ότι ο πελάτης-εραστής της τη ζήλευε παθολογικά, στον βαθμό που της τηλεφωνούσε περίπου 20 φορές την μέρα, πριν από τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Κάθε ραντεβού του ζευγαριού κόστιζε στον Σπίτζερ περίπου 5.000 δολάρια, ωστόσο συχνά ο πρώην πολιτικός «παρακρατούσε» την αμοιβή της Ρωσίδας, θέλοντας να την εκβιάσει να ξαναβρεθούν.

Το Φλεβάρη του 2016, ο δεσμός τους έφτασε στο τέλος του, όταν η Ρωσίδα τηλεφώνησε στην αστυνομία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν, καταγγέλοντας ότι ο Σπίτζερ προσπάθησε να την στραγγαλίσει στο κρεβάτι επειδή εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σeξ. Ο πρώην πολιτικός απείλησε την νεαρή κοπέλα ότι θα έβαζε να την σκοτώσουν, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την οποία αρνείται κατηγορηματικά ο ίδιος ο Σπίτζερ.

Το κατά πόσον η μαρτυρία της 28χρονης είναι έγκυρη τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού η ίδια η Σβετλάνα είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για εκβιασμό του πολυεκατομυριούχου.

Μετά από το διαζύγιο από τη σύζυγό του το 2013, ο εκατομμυριούος διατηρεί σήμερα δεσμό με την επιχειρηματία Ροξάνα Γκιράντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος τα Airbnb στη Βαρκελώνη: «Μέσα σε έναν χρόνο θα δείτε τη νέα Boquería»

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
«Mόνο τυχαία δεν είναι» η αλλαγή στάσης, σχολιάζει ο Guardian - Τα μέτρα για τον υπερτουρισμό

Καιρός ‑ Μαρουσάκης: Έρχεται νέο τριήμερο έντονης αστάθειας, τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Ο άστατος καιρός θα μας «συντροφεύει» μέχρι κα το τέλος του μήνα, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο

Ηράκλειο: Κατασκευάστηκε «η μεγαλύτερη κρητική λύρα στον κόσμο»

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Χρειάστηκε 6 μήνες για να ολοκληρωθεί!

Oδηγός λεωφορείου γρονθοκόπησε 15χρονο με αναπηρία επειδή δεν είχε εισιτήριο»

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
Η αστυνομία επεξεργάζεται το βιντεοληπτικό υλικό για να ανασυνθέσει την ακριβή ακολουθία των γεγονότων

Συναγερμός στη Λιθουανία για πιθανή επίθεση από drones: Σε καταφύγια πρόεδρος και πρωθυπουργός

E-Daily 2.TopNews 20.05.2026
«Αεροπορικός συναγερμός! Μεταβείτε αμέσως σε καταφύγιο»

Νέα Υόρκη: Πάρκαρε, άνοιξε την πόρτα, έπεσε σε ανοικτό υπόνομο και σκοτώθηκε

Κόσμος 20.05.2026
Τραγικός θάνατος για μια 56χρονη στο Μανχάταν

Αρμενία: Κατασκευάζεται άγαλμα του Ιησού που θα φτάνει τα 77 μέτρα

Κόσμος 20.05.2026
Το έργο ανεγείρεται στο όρος Χάτις κοντά στο Γερεβάν και χρηματοδοτείται από τον Αρμένιο δισεκατομμυριούχο Γκαγκίκ Τσαρουκιάν

Ανατροπή στην ιστορία της Ιαπωνίας: Νέα ανάλυση DNA αποκαλύπτει «κρυφό» πρόγονο

Κόσμος 20.05.2026
Νέα γενετική έρευνα στην Ιαπωνία αποκαλύπτει μια άγνωστη προγονική ομάδα και DNA Νεάντερταλ που συνδέεται με σύγχρονες ασθένειες

Έμπολα: «Σκάβουμε τάφους και θάβουμε νεκρούς χωρίς γάντια»

Κόσμος 20.05.2026
Συναγερμός καθώς εξαπλώνεται η επιδημία

Αφγανιστάν: Χρεωμένος πατέρας πουλάει τις 7χρονος κόρες του για σκλάβες ‑ Σκληρό βίντεο

Κόσμος 20.05.2026
Το BBC επισημαίνει ότι η επιλογή να πωληθούν τα κορίτσια αντί για τα αγόρια σχετίζεται με πολιτισμικούς παράγοντες