E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Το σeξουαλικό σκάνδαλο, η παραίτηση και η απόπειρα στραγγαλισμού στο κρεβάτι

Δημοσίευση 21/12/2018 | 17:17

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τα συζυγικά «βάρη» που μπορεί να σηκώνει ένας παντρεμένος άνδρας, όμως φαίνεται πως και τα... εξωσυζυγικά βάρη είναι εξίσου δυσβάσταχτα. Ιδίως όταν κρύβονται σε βαλίτσες!

Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Έλιοτ Σπίτζερ συνήθιζε να «μπάζει» την Ρωσίδα ερωμένη του στο πολυτελές του διαμέρισμα στο Άπερ Ηστ Σάιντ που μοιραζόταν με την τότε σύζυγό του, στριμώχνοντάς την σε μια βαλίτσα, όπως εκμυστηρεύθηκε η ίδια η Ρωσίδα συνοδός στην New York Post.

«Με έβαζε σε μια μαύρη βαλίτσα και με έφερνε έτσι στο διαμέρισμά του, όταν έλειπε η γυναίκα του. Όταν ήμουν κλεισμένη μέσα, τα γόνατά μου βρίσκονταν στο πρόσωπό μου. Όταν ο θυρωρός προσφερόταν να τον βοηθήσει στο κουβάλημα, ο Σπίτζερ πάντα αρνιόταν» λέει σήμερα στην αμερικανική εφημερίδα η Σβετλάνα Τράβις Ζαχάροβα.

Η τακτική αυτή είχε χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 15 φορές από τον πολυεκατομμυριούχο Σπίτζερ, την εποχή που διατηρούσαν παράνομο δεσμό, το 2010.

Ο Σπίτζερ, ο οποίος εξελέγη στο πόστο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης το 2007, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του μόλις έναν χρόνο αργότερα, επειδή βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο με ιερόδουλες.

Όπως φαίνεται, το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον πολυεκατομμυριούχο, αφού δύο χρόνια αργότερα συνέχιζε τις εξωσυζυγικές ατασθαλίες με την εν λόγω Ρωσίδα συνοδό. Αυτή η σχέση συνεχίζει να βάζει σε μπελάδες τον Σπίτζερ ακόμα και σήμερα, αφού η γυναίκα κατηγορεί τον πολιτικό ότι είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια του σeξ και απειλούσε να τη σκοτώσει.

Η εν λόγω καταγγελία είχε διατυπωθεί για πρώτη φορά το 2016, ωστόσο δεν είχε φτάσει σε δίκη.

Η Σβετλάνα όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τον αγώνα, αφού πιστεύει ότι ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης πρέπει να τιμωρηθεί για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε.

Γι' αυτό εξάλλου προσέλαβε νέο δικηγόρο που θα επιδιώξει να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον πολυκατομμυριούχο στη NYP, η 28χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει πώς γνωρίστηκαν και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους. «Από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, καυχιόταν πόσο πλούσιος ήταν. Εγώ δυσκολευόμουν να τον πιστέψω, επειδή είχε τρύπες στα εσώρουχά του», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή, προσθέτοντας ότι σε κάθε ραντεβού του ο Σπίτζερ γκρίνιαζε για την γυναίκα του και τις άλλες ερωμένες του.

Σύμφωνα με τη νεαρή, ο λόγος που ο Σπίτζερ αναγκαζόταν να συνάπτει σχέσεις με ιερόδουλες ήταν επειδή του άρεσαν ακραία πράγματα στο σeξ, τα οποία δεν ήταν πρόθυμη να δοκιμάσει η γυναίκα του. Στα ραντεβού τους, χρησιμοποιούσαν συχνά ερωτικά βοηθήματα που αγόραζε η ίδια η Ρωσίδα, μετά από παραγγελία του πολιτικού.

Η γυναίκα καταγγέλλει επιπλέον ότι ο πελάτης-εραστής της τη ζήλευε παθολογικά, στον βαθμό που της τηλεφωνούσε περίπου 20 φορές την μέρα, πριν από τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Κάθε ραντεβού του ζευγαριού κόστιζε στον Σπίτζερ περίπου 5.000 δολάρια, ωστόσο συχνά ο πρώην πολιτικός «παρακρατούσε» την αμοιβή της Ρωσίδας, θέλοντας να την εκβιάσει να ξαναβρεθούν.

Το Φλεβάρη του 2016, ο δεσμός τους έφτασε στο τέλος του, όταν η Ρωσίδα τηλεφώνησε στην αστυνομία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν, καταγγέλοντας ότι ο Σπίτζερ προσπάθησε να την στραγγαλίσει στο κρεβάτι επειδή εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σeξ. Ο πρώην πολιτικός απείλησε την νεαρή κοπέλα ότι θα έβαζε να την σκοτώσουν, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την οποία αρνείται κατηγορηματικά ο ίδιος ο Σπίτζερ.

Το κατά πόσον η μαρτυρία της 28χρονης είναι έγκυρη τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού η ίδια η Σβετλάνα είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για εκβιασμό του πολυεκατομυριούχου.

Μετά από το διαζύγιο από τη σύζυγό του το 2013, ο εκατομμυριούος διατηρεί σήμερα δεσμό με την επιχειρηματία Ροξάνα Γκιράντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρότες: Αιφνιδιαστική κινητοποίηση στο κέντρο της πόλης ‑ Βίντεο

Ελλάδα Χτες
Από το μπλόκο του Ε65 – Λόγγου, αγρότες πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έφοδο στο κέντρο των Τρικάλων, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα διαφωνίας με τη διαδικασία της συνάντησης

Βόλος: Αγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο ταξί στο κέντρο της πόλης

Ελλάδα Χτες
«Ήταν σαν να χτύπησε την οροφή σκεπάρνι, θα μπορούσε να τραυματιστεί άνθρωπος», κατήγγειλε ο οδηγός, μετά την επίθεση

Μητσοτάκης για αγρότες: Βελτιώσεις σε πετρέλαιο και ρεύμα – «Δε θα ανεχθούμε εκβιασμούς από μειοψηφίες»

Ελλάδα Χτες
Τρεισίμη ώρες διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων, στο Μέγαρο Μαξίμου

Ισπανία: Πρώην υπάλληλοι του Χούλιο Ιγκλέσιας τον κατηγορούν για βιασμούς και σeξουαλικές επιθέσεις

Κόσμος Χτες
Δύο πρώην υπάλληλοι του Χούλιο Ιγκλέσιας τον καταγγέλλουν για βιασμούς και σeξουαλικές επιθέσεις

Πέθανε Ολυμπιονίκης του snowboard ‑ Παγιδεύτηκε από χιονοστιβάδα: «Η ζωή του ήταν πολύ σύντομη»

Κόσμος Χτες
Νεκρός ο θρύλος του snowboard Ueli Kestenholz - Ο 50χρονος Ολυμπιονίκης άφησε την τελευταία του πνοή στην κοιλάδα Lötschental, βυθίζοντας στο πένθος την Ελβετία

Θρίλερ στον Πύργο: Επιτέθηκε στη σύζυγό του με μαχαίρι και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Ελλάδα Χτες
Για 45 λεπτά ο σύζυγός της κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε να βαλει τελος στη ζωή του

Απόπειρα δολοφονίας γυναίκας δικαστή μέσα σε δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης από τον πρώην σύζυγό της

Κόσμος Χτες
Της έσωσε τη ζωή ένας κρατούμενος που αφόπλισε τον δράστη πριν πυροβολήσει ξανά εναντίον της

Μόσχα: «Οι απειλές των ΗΠΑ προς το Ιράν είναι απαράδεκτες»

Κόσμος Χτες
Μια νέα επίθεση στην Τεχεράνη θα είχε καταστροφικές συνέπειες» εκτιμά η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας

Βίντεο δείχνει την 16χρονη Λόρα που αγνοείται στην περιοχή του Ζωγράφου

Ελλάδα Χτες
Εξαφανισμένη για πέμπτη ημέρα η 16χρονη - Βρέθηκε η τσάντα της στην περιοχή του Ζωγράφου