E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Το σeξουαλικό σκάνδαλο, η παραίτηση και η απόπειρα στραγγαλισμού στο κρεβάτι

Δημοσίευση 21/12/2018 | 17:17

Έλιοτ Σπίτζερ: Ο πολυεκατομμυριούχος πολιτικός που έκρυβε τη Ρωσίδα ερωμένη του σε βαλίτσα

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τα συζυγικά «βάρη» που μπορεί να σηκώνει ένας παντρεμένος άνδρας, όμως φαίνεται πως και τα... εξωσυζυγικά βάρη είναι εξίσου δυσβάσταχτα. Ιδίως όταν κρύβονται σε βαλίτσες!

Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Έλιοτ Σπίτζερ συνήθιζε να «μπάζει» την Ρωσίδα ερωμένη του στο πολυτελές του διαμέρισμα στο Άπερ Ηστ Σάιντ που μοιραζόταν με την τότε σύζυγό του, στριμώχνοντάς την σε μια βαλίτσα, όπως εκμυστηρεύθηκε η ίδια η Ρωσίδα συνοδός στην New York Post.

«Με έβαζε σε μια μαύρη βαλίτσα και με έφερνε έτσι στο διαμέρισμά του, όταν έλειπε η γυναίκα του. Όταν ήμουν κλεισμένη μέσα, τα γόνατά μου βρίσκονταν στο πρόσωπό μου. Όταν ο θυρωρός προσφερόταν να τον βοηθήσει στο κουβάλημα, ο Σπίτζερ πάντα αρνιόταν» λέει σήμερα στην αμερικανική εφημερίδα η Σβετλάνα Τράβις Ζαχάροβα.

Η τακτική αυτή είχε χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 15 φορές από τον πολυεκατομμυριούχο Σπίτζερ, την εποχή που διατηρούσαν παράνομο δεσμό, το 2010.

Ο Σπίτζερ, ο οποίος εξελέγη στο πόστο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης το 2007, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του μόλις έναν χρόνο αργότερα, επειδή βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο με ιερόδουλες.

Όπως φαίνεται, το πάθημα δεν έγινε μάθημα στον πολυεκατομμυριούχο, αφού δύο χρόνια αργότερα συνέχιζε τις εξωσυζυγικές ατασθαλίες με την εν λόγω Ρωσίδα συνοδό. Αυτή η σχέση συνεχίζει να βάζει σε μπελάδες τον Σπίτζερ ακόμα και σήμερα, αφού η γυναίκα κατηγορεί τον πολιτικό ότι είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια του σeξ και απειλούσε να τη σκοτώσει.

Η εν λόγω καταγγελία είχε διατυπωθεί για πρώτη φορά το 2016, ωστόσο δεν είχε φτάσει σε δίκη.

Η Σβετλάνα όμως δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τον αγώνα, αφού πιστεύει ότι ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης πρέπει να τιμωρηθεί για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε.

Γι' αυτό εξάλλου προσέλαβε νέο δικηγόρο που θα επιδιώξει να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον πολυκατομμυριούχο στη NYP, η 28χρονη σήμερα κοπέλα περιγράφει πώς γνωρίστηκαν και τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους. «Από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, καυχιόταν πόσο πλούσιος ήταν. Εγώ δυσκολευόμουν να τον πιστέψω, επειδή είχε τρύπες στα εσώρουχά του», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή, προσθέτοντας ότι σε κάθε ραντεβού του ο Σπίτζερ γκρίνιαζε για την γυναίκα του και τις άλλες ερωμένες του.

Σύμφωνα με τη νεαρή, ο λόγος που ο Σπίτζερ αναγκαζόταν να συνάπτει σχέσεις με ιερόδουλες ήταν επειδή του άρεσαν ακραία πράγματα στο σeξ, τα οποία δεν ήταν πρόθυμη να δοκιμάσει η γυναίκα του. Στα ραντεβού τους, χρησιμοποιούσαν συχνά ερωτικά βοηθήματα που αγόραζε η ίδια η Ρωσίδα, μετά από παραγγελία του πολιτικού.

Η γυναίκα καταγγέλλει επιπλέον ότι ο πελάτης-εραστής της τη ζήλευε παθολογικά, στον βαθμό που της τηλεφωνούσε περίπου 20 φορές την μέρα, πριν από τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Κάθε ραντεβού του ζευγαριού κόστιζε στον Σπίτζερ περίπου 5.000 δολάρια, ωστόσο συχνά ο πρώην πολιτικός «παρακρατούσε» την αμοιβή της Ρωσίδας, θέλοντας να την εκβιάσει να ξαναβρεθούν.

Το Φλεβάρη του 2016, ο δεσμός τους έφτασε στο τέλος του, όταν η Ρωσίδα τηλεφώνησε στην αστυνομία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν, καταγγέλοντας ότι ο Σπίτζερ προσπάθησε να την στραγγαλίσει στο κρεβάτι επειδή εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σeξ. Ο πρώην πολιτικός απείλησε την νεαρή κοπέλα ότι θα έβαζε να την σκοτώσουν, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, την οποία αρνείται κατηγορηματικά ο ίδιος ο Σπίτζερ.

Το κατά πόσον η μαρτυρία της 28χρονης είναι έγκυρη τίθεται υπό αμφισβήτηση, αφού η ίδια η Σβετλάνα είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για εκβιασμό του πολυεκατομυριούχου.

Μετά από το διαζύγιο από τη σύζυγό του το 2013, ο εκατομμυριούος διατηρεί σήμερα δεσμό με την επιχειρηματία Ροξάνα Γκιράντ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το TikTok επιστρέφει στις ΗΠΑ μετά την παρέμβαση Τραμπ – «Τον ευχαριστούμε»

Tech + Science Χτες
Θα συνεργαστούμε με τον πρόεδρο Τραμπ για μια μακροπρόθεσμη λύση που θα διατηρήσει το TikTok στις ΗΠΑ», πρόσθεσε η εταιρεία

Τι είπε στη μαραθώνια απολογία της η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

Ελλάδα Χτες
«Είχα μιλήσει στην πεθερά μου το 2016»

Τέλος εποχής για γνωστό smartphone ‑ Ο κατασκευαστής λέει αντίο στη δημοφιλή μάρκα

Tech + Science Χτες
Αθόρυβα η παραγωγή των smartphones της πιο γνωστής μάρκας παγκοσμίως έχει σταματήσει

Καταργήθηκε η υποχρέωση προσκόμισης φωτοαντιγράφου ταυτότητας ‑ Ο νέος τρόπος υποβολής

Ελλάδα Χτες
Καταργήθηκε η προσκόμιση φωτοαντιγράφου ταυτότητας

Ηγουμενίτσα: Μηχανική βλάβη σε πλοίο κατά τη διάρκεια δρομολογίου από τη Βενετία

Ελλάδα Χτες
Η κατάσταση του καιρού στην περιοχή είναι ήπια, με νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3-4 μποφόρ

Σύρος: Βρέθηκε σορός σε προχωρημένη σήψη

Ελλάδα Χτες
Διατάχθηκε η διενέργεια vεκρoψίας - vεκρoτoμής

Αλιμος: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε μαθητές Λυκείου με αυτοσχέδια γκλοπ ‑ Βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα Χτες
H επiθεση σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πλατεία Καραϊσκάκη

Απελευθερώθηκαν οι τρεις πρώτες όμηροι της Χαμάς – Τις παρέλαβε ασθενοφόρο του Ερυθρού Σταυρού

Κόσμος Χτες
Ελικόπτερα της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας βρισκόταν στο σημείο για τις τρεις Ισραηλινές, για να τις μεταφέρουν σε νοσοκομεία

Σάλος με νεαρό που έφτυσε και έβριζε άγαλμα ήρωα του 1821

Ελλάδα Χτες
«Θα το σκουπίσω, θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη» λέει ο ίδιος

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ

Ελλάδα Χτες
Ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια της δεκαετίας του `60 και ηχογράφησε περισσότερα από 1500 τραγούδια

Tap2ride στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής – Πώς η τραπεζική κάρτα μπορεί να αντικαταστήσει τα εισιτήρια

Ελλάδα Χτες
Συγκεκριμένα, οι επιβάτες που χρησιμοποιούν μέσα μεταφοράς αρμοδιότητας ΟΑΣΑ θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν το εισιτήριό τους ανέπαφα

«Λευκός καπνός» για πρώτη φορά στη Γάζα: Συμφωνήθηκε η πολυπόθητη εκεχειρία

Κόσμος Χτες
Το ανακοίνωσε ο Νετανιάχου, ενώ λίγο νωρίτερα η Χαμάς παρέδωσε με καθυστέρηση τη λίστα των ομήρων