E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Super League ξανά μετά από έναν μήνα

Η αποχή των διαιτητών αλλάζουν τα δεδομένα

Δημοσίευση 20/12/2018 | 16:02

Super League ξανά μετά από έναν μήνα

Οι διαιτητές της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου έδειξαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αποχή, μετά τη χθεσινή επίθεση στον συνάδελφό τους, Θανάση Τζήλο, έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. Έτσι, η 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League δεν θα πραγματοποιηθεί στις προγραμματισμένες ημερομηνίες (22-23 Δεκεμβρίου), όπως αρχικά επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ και επισημοποίησε με αντίστοιχη ανακοίνωση η διοργανώτρια Αρχή.

Αυτό σημαίνει ότι η μπάλα στα γήπεδα της Super League θα τσουλήσει ξανά το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου του νέου έτους, εκτός εάν γίνει κάποια... έκπληξη από πλευράς υπευθύνων και τα ματς της αναβληθείσας αγωνιστικής μπουν κάπου ενδιάμεσα. Αν και το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει αυτήν τη στιγμή πολλές πιθανότητες.

Η κορυφαία κατηγορία στο ποδόσφαιρο της χώρας θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα, σχεδόν ενός μήνα (τεσσάρων εβδομάδων), καθώς η 14η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15-17 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θερινές εκπτώσεις 2025: Ανοικτά αύριο τα καταστήματα – Τι πρέπει να ξέρετε πριν βγείτε για ψώνια

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων τα καταστήματα λειτουργούν προαιρετικά με ωράριο 11:00–20:00, ενώ οι έμποροι εκτιμούν συνολικό τζίρο έως 7,4 δισ. ευρώ για φέτος.

Σε γυναίκα ανήκει η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη: Τι αποκάλυψαν οι πρώτες έρευνες

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Την ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε άστεγος σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ευελπίδων - την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό Κορίνθου‑Τριπόλεως: Φορτηγό «εισέβαλε» στο αντίθετο ρεύμα

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Τριμελής οικογένεια απεγκλωβίστηκε από το διαλυμένο ΙΧ και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Κυψέλη: Πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Τη βαλίτσα ανακάλυψε άστεγος στην οδό Ευελπίδων

Λορέντζο Καριέρε: Θλίψη στο τελευταίο αντίο – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά με ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Ιωάννου στο Παλαιό Ψυχικό

Τροχαίο στη Σταυρούπολη: Σοκαριστικό βίντεο από τον θάνατο του 23χρονου μοτοσικλετιστή

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ο 25χρονος οδηγός του ΙΧ και ο νεαρός μοτοσικλετιστής κινούνταν και οι δύο με πράσινο φανάρι στη διασταύρωση της Λεωφόρου Μίκη Θεοδωράκη.

ΑΑΔΕ: Ποιοι μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 72 δόσεις και πώς υποβάλλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ανοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 σε έως 72 μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστο ποσό τα 30 ευρώ.

Απόκοσμη Μόσχα: Χάθηκε ο ήλιος από τον μαύρο καπνό μετά τις ουκρανικές επιθέσεις με drones

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Επτά νεκροί και 24 τραυματίες μετά την ουκρανική επίθεση με drones που έπληξε κέντρο logistics και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην περιφέρεια της Μόσχας.

Ο 20χρονος Μέσι κρατούσε αγκαλιά τον βρεφούλη Γιαμάλ το 2007 σε καμπάνια ‑ και αύριο οι δύο τους θα αντιμετωπιστούν στον τελικό του Μουντιάλ 2026.

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ποιος μαθηματικός υπολόγισε τι κρύβει η ιστορική φωτογραφία Μέσι-Γιαμάλ πριν από 19 χρόνια;

Πρόωρη συνταξιοδότηση: Ποιοι ασφαλισμένοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τα «παράθυρα» του 2025

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Από την «δεκαετία του ΟΓΑ» έως την κάλυψη εισφορών για ανέργους από τη ΔΥΠΑ - όλες οι διαθέσιμες επιλογές για όσους θέλουν να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε σύγκρουση με ΙΧ

E-Daily 2.TopNews 18.07.2026
Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη μετά τη μοιραία σύγκρουση στη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Voucher για παιδικούς σταθμούς: Ποιοι δικαιούχοι εξαιρούνται από τα εισοδηματικά κριτήρια

Ελλάδα 18.07.2026
Νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση αναπροσαρμόζει τα όρια εισοδήματος και διευρύνει τον κύκλο των δικαιούχων από το σχολικό έτος 2026-2027.