E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έρανος για 20χρονο που κοιμήθηκε στο τιμόνι και κατέστρεψε τρεις πανάκριβες Ferrari

Μετά το ατύχημα ο άτυχος 20χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη

Δημοσίευση 20/12/2018 | 14:05

Έρανος για 20χρονο που κοιμήθηκε στο τιμόνι και κατέστρεψε τρεις πανάκριβες Ferrari

Ένας νεαρός από την Ταϊβαν, που δούλευε όλη νύχτα για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του, αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έπεσε πάνω σε τρεις Ferrari, προκαλώντας ζημιές 340.000 ευρώ!

Μετά το ατύχημα ο άτυχος 20χρονος δεν μπορούσε να πιστέψει τι συνέβη και σκεφτόταν ότι είναι αδύνατον να καταφέρει να ξεπληρώσει τους ιδιοκτήτες.

Όμως, όταν η ιστορία του έγινε γνωστή, πολύς κόσμος έσπευσε να βοηθήσει τον νεαρό. Όπως αναφέρει το BBC, πολλοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν με το τοπικό αστυνομικό τμήμα και προσφέρθηκαν να του δώσουν χρήματα.

Οι Αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό και ήδη έχουν συγκεντρωθεί 24.000 δολάρια! 

Ο 20χρονος είναι μέλος μονογονεϊκής οικογένειας και παράτησε το κολέγιο για να βοηθήσει τη μητέρα του στο οικογενειακό μαγαζί για να τα βγάλουν πέρα.

Την Κυριακή δούλευε νυχτερινή βάρδια σε ένα εστιατόριο και τελείωσε περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Επιστρέφοντας σπίτι είδε ότι η μητέρα του ήταν άρρωστη και έτσι αποφάσισε να τη βοηθήσει με μία διανομή που έπρεπε να γίνει το πρωί. Έτσι γύρω στις 5.30 το πρωί, εξαντλημένος αποκοιμήθηκε και έπεσε πάνω στα πολυτελή αυτοκίνητα.

Η σύμπτωση της ύπαρξης τριών Ferrari σε ένα σημείο την ίδια ώρα οφείλεται στο ότι είχαν συνάντηση οι ιδιοκτήτες τους για μία βόλτα στην πόλη! 

Στο άκουσμα της είδησης πολλοί κάλεσαν τους ιδιοκτήτες των Ferrari να συγχωρήσουν τον νεαρό και να μην απαιτήσουν να πληρώσει τις ζημιές. Όμως, ένας από αυτούς δήλωσε ότι εργάστηκε σκληρά για να αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο και για αυτό θέλει να αποζημιωθεί.

Πάντως, ο Λιν δήλωσε ότι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ήταν πολύ ευγενικοί μαζί του και μάλιστα του πρότειναν να πληρώσει τον λογαριασμό σε δόσεις. «Λυπάμαι πολύ που χτύπησα τα αυτοκίνητα. Παρότι θα χρειαστώ αρκετό καιρό, έκανα λάθος και πρέπει να πληρώσω», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»