E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πουλάει τα φορεμένα της στρινγκ σε φετιχιστές για να βοηθάει αδέσποτες γάτες

Αλληλεπιδρά με money slaves, που «εξιτάρονται» όταν τους εκμεταλλεύονται οικονομικά

Δημοσίευση 20/12/2018 | 09:18

Πουλάει τα φορεμένα της στρινγκ σε φετιχιστές για να βοηθάει αδέσποτες γάτες

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 60.000 λιρών (περίπου 67.000 ευρώ) εξασφαλίζει ετησίως μια 33χρονη από το Μπρίστολ της Βρετανίας, πουλώντας τα χρησιμοποιημένα της εσώρουχα και τις κάλτσες της σε φετιχιστές που βρίσκει μέσω του διαδικτύου.

Η Raven Nix κατέφυγε σε αυτόν τον ομολουμένως αντισυμβατικό τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων λόγω των υπέρογκων εξόδων με τα οποία έχει επιβαρυνθεί τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας της αγάπης της για τα ζώα.

Η 33χρονη πουλάει κάθε της χρησιμοποιημένο στρινγκ (όσο πιο πολύ φορεμένο, τόσο το καλύτερο) έναντι τουλάχιστον 20 ευρώ. Μεταξύ των προϊόντων που παρέχει προς πώληση είναι ακόμα φορεμένες κάλτσες αλλά και βάζα με τα ούρα της, τα οποία συλλέγει κατά παραγγελία.

Πέρα από τα αλλόκοτα προϊόντα που διαθέτει μέσω διαδικτύου, η Raven γυρίζει τολμηρά βίντεο, επίσης κατά παραγγελία. Η πιο προσοδοφόρα και ξεκούραστη όμως ασχολία της είναι η αλληλεπίδρασή της με τους λεγόμενους «money slaves», φετιχιστές που ικανοποιούνται σεξουαλικά όταν αισθάνονται ότι πέφτουν θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης.

Τα συγκεκριμένα άτομα, όπως εξηγεί η Βρετανίδα στην Daily Mail, απλώς καταθέτουν χρήματα στον λογαριασμό της όταν τους δίνει την εντολή, και δεν ζητούν τίποτα για αντάλλαγμα.

Αυτό το διάστημα, η 33χρονη αξιοποιεί τα έσοδά της φροντίζοντας τουλάχιστον 11 γάτες που βρήκε στο δρόμο και το κατοικίδιο κουνελάκι της.

«Όταν βρίσκω έξω ένα αβοήθητο ζωάκι, απλά το παίρνω σπίτι. Ζω μόνη μου και λατρεύω τις γάτες, έχω τρέλα μαζί τους. Δεν μπορώ να αντισταθώ στην παρόρμηση να βοηθήσω ένα ζώο που με χρειάζεται», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 23.01.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 23.01.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Ευθύμης Ζησάκης: Απαντά για το αν θα υπάρξει συνέχεια με τον Αρη και τη Μπέλα στο «Σόι σου»»

Tabloid Χτες
Μίλησε για όλα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της δίκης κατά της Daily Mail ‑ «Υπήρχαν μικρόφωνα … με άκουγαν»

Tabloid Χτες
Η 60χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, είναι μεταξύ των επτά διασημοτήτων, που έχουν προσφύγει δικαστικά κατά της Associated Newspapers Ltd (ANL)

Ευθύμης Ζησάκης για το «Το Σόι σου»: Η σειρά έχει αυτή την επιτυχία λόγω των σχέσεών μας

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει από το σίριαλ το 2018, αλλά επανήλθε

Viral o Τσέχος πρωθυπουργός: Aγόρασε υδρόγειο για να δει που βρίσκεται η... Γροιλανδία

Social Χτες
Αρκετοί χρήστες στα social media χλεύσαν τον δισεκατομμυριούχο πρωθυπουργό της χώρας, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε την υδρόγειο σφαίρα 617 ευρώ

Ντιέγκο Κόστα κατά Κόντε: «Είναι πάντα θυμωμένος με μια μούρη μέχρι το πάτωμα, μάλλον δεν κάνει σeξ στο σπίτι!»

Media Χτες
Ο έμπειρος φορ θυμήθηκε το επεισοδιακό διαζύγιο με την Τσέλσι, αποθέωσε τον Μουρίνιο και «στόλισε» τον Ιταλό τεχνικό

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν είμαι καμιά απεγνωσμένη να γυρίσω δουλειά στις 15 μέρες μετά τη γέννα

Tabloid Χτες
Είμαι λίγο παραδοσιακή, έχω και τη γιαγιά που θα μου πει «μην τυχόν και γυρίσεις πριν τις 40 μέρες» ανέφερε η παρουσιάστρια

Τζώνη Θεοδωρίδης: Αποκάλυψε την άγνωστη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

Tabloid Χτες
Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Αλκμήνη