E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Εργοδότης κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη μαθητευόμενη

H 14χρονη αρνιόταν να πάει στη δουλειά

Δημοσίευση 20/12/2018 | 08:52

Βόλος: Εργοδότης κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη μαθητευόμενη

Για βιασμό και ασέλγεια κατά ανήλικης αλλοδαπής κοπέλας κατηγορείται ένας 50χρονος Βολιώτης, που διατηρεί επιχείρηση και στην οποία η νεαρή, εργαζόταν ως εκπαιδευόμενη με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Ο άνδρας ηλικίας 50 χρόνων κατηγορείται ότι για διάστημα μηνών ασελγούσε σε βάρος της μαθητευόμενης, αλλά φέρεται να μην σταμάτησε εκεί, αλλά να τη βίασε, ωστόσο, ο ίδιος το αρνείται.

Η Εισαγγελία Βόλου, αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, άσκησε δίωξη κατά του 50χρονου ελεύθερου επαγγελματία για βιασμό, αλλά και για κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14, αλλά όχι τα 18 χρόνια κατ’ εξακολούθηση, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις της παροχής υπηρεσιών του ανηλίκου στον δράστη, και της παράδοσης του δράστη μαθημάτων στο ανήλικο.

Οι δύο πράξεις είναι σε βαθμό κακουργήματος και ο άνδρας αναμένεται το επόμενο διάστημα να κληθεί στην κύρια ανάκριση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Η υπόθεση, που ξεκίνησε στο τέλος του 2017, γνωστοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2018, όταν οι γονείς της νεαρής αλλοδαπής κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία κατά του 50χρονου επιχειρηματία, οπότε και διατάχτηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν από τον κατηγορούμενο οι βαρύτατες αυτές πράξεις.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία, η οποία με τη σειρά της προχώρησε στην άσκηση των παραπάνω διώξεων κακουργηματικού χαρακτήρα αναφέρει το magnesianews.gr.

Δεν πήγαινε στη δουλειά
Οι γονείς της άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει, όταν η ανήλικη κοπέλα ξαφνικά σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά. Οι γονείς της θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει, με τον αδελφό της ανήλικης να αποκαλύπτει τελικά το μυστικό, που στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και η ίδια, δηλώνοντας ότι δίσταζε να καταγγείλει τον εκπαιδευτή της, επειδή φοβόταν.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο 50χρονος ασελγούσε εις βάρος της για αρκετό χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από τα τέλη του 2017 έως και το φθινόπωρο του 2018, ενώ ο βιασμός φέρεται να έγινε τον περσινό χειμώνα.

Ο άνδρας με το πρόσχημα της εκπαίδευσης, και της βελτίωσης των γνώσεων της για τη δουλειά, κατηγορείται ότι την καλούσε σε χώρους εκτός εργασίας και εκεί ασελγούσε κατά της ανήλικης, ενώ, κάποια στιγμή, τη βίασε.

Η ανήλικη αλλοδαπή, λίγο πάνω από 15 ετών, εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε ότι υπήρχαν ευρήματα που στοιχειοθετούσαν την απαγγελία κατηγοριών κατά του 50χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι διαζευγμένος και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις καταλογιζόμενες πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάτα γνωστής εταιρείας ‑ Μην την καταναλώσετε

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Τα δύο αδελφάκια βρίσκονται ακόμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας δίπλα τους ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα

ΗΠΑ: Νεκρή influencer σε ξενοδοχείο πολυτελείας ‑Κυκλοφορούσε γυμνή στο λόμπι ‑ Το ασυνήθιστο βίντεο

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Eίχε ταξιδέψει στη Βραζιλία προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

«Ξαναχτύπησε» ο Κάμελ στον Βόλο: Επίθεση σε βάρος του κατήγγειλε διερχόμενος πεζός στα Παλαιά

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές από παλαιότερες υποθέσεις και έχει απασχολήσει επανειλημμένα για παραβατική συμπεριφορά και επιθέσεις κυρίως σε βάρος γυναικών

Θεσσαλονίκη: «Προσέβαλε την προσωπικότητά μου και τον ανδρισμό μου» ‑ Στη φυλακή ο 38χρονος που σκότωσε τον πρώην πεθερό του

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 38χρονος μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα

Μεγάλη πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο – Σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Υδροφόρες του δήμου συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής

Παρίσι: Αναβλήθηκαν τα εγκαίνια της γιγαντιαίας «σπηλιάς» στην Pont Neuf μετά από ζημιές λόγω ισχυρών ανέμων, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το έργο, το οποίο επρόκειτο να ανοίξει για το κοινό στις 6 Ιουνίου και να παραμείνει προσβάσιμο για τρεις εβδομάδες, δεν θα υποδεχθεί επισκέπτες σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα