E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

My Style Rocks: Ποια είναι η 50χρονη κληρονόμος που μπήκε στο παιχνίδι;

Αγαπά πολύ τη μόδα και έχει δικό της blog

Δημοσίευση 19/12/2018 | 16:44

My Style Rocks: Ποια είναι η 50χρονη κληρονόμος που μπήκε στο παιχνίδι;

Μετά την αποχώρηση της Έλλης Γελεβεσάκη από το Gala της περασμένης Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την είσοδο μιας νέας παίκτριας, η οποία συμπλήρωσε την 11άδα των κοριτσιών του «My Style Rocks«. Ο λόγος για την Νίνα Παπαϊωάννου, η οποία είναι γνωστή κοσμική κυρία της Αθήνας, κληρονόμος και επιχειρηματίας. Αγαπά πολύ τη μόδα και έχει δικό της blog, μέσα από το οποίο συμβουλεύει τις γυναίκες των 40+ για το styling, την ομορφιά την διακόσμηση και τα ταξίδια. Ακόμα είναι μητέρα δυο παιδιών (28 και 27 ετών), ενώ μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ Αθήνας, Καλιφόρνιας και Λονδίνου.

«Στα 50 και, μπήκα ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι τηλεοπτικό σόου My Style Rocks στην Ελλάδα. Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα», γράφει χαρακτηριστικά σε τελευταία της ανάρτηση.

Η ίδια, μάλιστα, περιγράφει τον εαυτό της και τη ζωή της: : «Είμαι επιχειρηματίας όλη μου τη ζωή. Πάντα προσπαθώ να κάνω κάτι καινούργιο. Κέρδισα τα πρώτα μου χρήματα στην 6η δημοτικού πουλώντας χαριτωμένες τσάντες που έπλεκα για να διασκεδάζω. Έγιναν τόσο αγαπητές που έπρεπε να δουλεύω σκληρά για την παραγωγή τους και δεν το διασκέδαζα πλέον. Στη δεκαετία των 20 ξεκίνησα μία εταιρία με παραγγελίες μέσω mail. Μαζί με μία από τις καλύτερές μου φίλες πετύχαμε και βγάλαμε καλά χρήματα. Έπειτα όμως, με την απόκτηση των παιδιών και τα διαζύγιά μας δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση. Πάνω από όλα , όμως, το πιο προκλητικό μου επάγγελμα ήταν σε μία από τις σημαντικές εταιρίες εισαγωγών αυτοκινήτων Fiat, εκείνη του πατέρα μου».

Δες τις φωτογραφίες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κιμ Καρντάσιαν: Διακοπές με τα παιδιά της και τον Λιούις Χάμιλτον στο Τόκιο

Tabloid Χτες
Η παρουσία του οδηγού της Formula 1 επιβεβαιώνει τις αναφορές που θέλουν τους δύο να έχουν αναπτύξει στενότερη σχέση

Το νέο βίντεο της Τούνη με τα «επιτεύγματά» της προκαλεί αντιδράσεις ‑ «Έτσι νιώθω που έχω καταφέρει όλα αυτά στα 32 μου»

Tabloid Χτες
«Η μισή Ελλάδα με μισεί γιατί δεν έχει καταφέρει όσα εγώ στα 32 μου», αναφέρει στη δημοσίευση