E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

My Style Rocks: Ποια είναι η 50χρονη κληρονόμος που μπήκε στο παιχνίδι;

Αγαπά πολύ τη μόδα και έχει δικό της blog

Δημοσίευση 19/12/2018 | 16:44

My Style Rocks: Ποια είναι η 50χρονη κληρονόμος που μπήκε στο παιχνίδι;

Μετά την αποχώρηση της Έλλης Γελεβεσάκη από το Gala της περασμένης Παρασκευής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την είσοδο μιας νέας παίκτριας, η οποία συμπλήρωσε την 11άδα των κοριτσιών του «My Style Rocks«. Ο λόγος για την Νίνα Παπαϊωάννου, η οποία είναι γνωστή κοσμική κυρία της Αθήνας, κληρονόμος και επιχειρηματίας. Αγαπά πολύ τη μόδα και έχει δικό της blog, μέσα από το οποίο συμβουλεύει τις γυναίκες των 40+ για το styling, την ομορφιά την διακόσμηση και τα ταξίδια. Ακόμα είναι μητέρα δυο παιδιών (28 και 27 ετών), ενώ μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ Αθήνας, Καλιφόρνιας και Λονδίνου.

«Στα 50 και, μπήκα ως διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι τηλεοπτικό σόου My Style Rocks στην Ελλάδα. Συναγωνίζομαι μερικές απίθανες 20 και κάτι χρόνων γυναίκες, αλλά το στυλ έχει να κάνει πάντα με την ομορφιά σε κάθε ηλικία, την προσωπικότητα και τα ρούχα», γράφει χαρακτηριστικά σε τελευταία της ανάρτηση.

Η ίδια, μάλιστα, περιγράφει τον εαυτό της και τη ζωή της: : «Είμαι επιχειρηματίας όλη μου τη ζωή. Πάντα προσπαθώ να κάνω κάτι καινούργιο. Κέρδισα τα πρώτα μου χρήματα στην 6η δημοτικού πουλώντας χαριτωμένες τσάντες που έπλεκα για να διασκεδάζω. Έγιναν τόσο αγαπητές που έπρεπε να δουλεύω σκληρά για την παραγωγή τους και δεν το διασκέδαζα πλέον. Στη δεκαετία των 20 ξεκίνησα μία εταιρία με παραγγελίες μέσω mail. Μαζί με μία από τις καλύτερές μου φίλες πετύχαμε και βγάλαμε καλά χρήματα. Έπειτα όμως, με την απόκτηση των παιδιών και τα διαζύγιά μας δεν μπορούσαμε να αναπτύξουμε την επιχείρηση. Πάνω από όλα , όμως, το πιο προκλητικό μου επάγγελμα ήταν σε μία από τις σημαντικές εταιρίες εισαγωγών αυτοκινήτων Fiat, εκείνη του πατέρα μου».

Δες τις φωτογραφίες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία