E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Οι λεπτομέρειες της φρίκης σοκάρουν

Δημοσίευση 19/12/2018 | 15:06

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Ένας άνδρας που του δόθηκε το προσωνύμιο «Πολωνός Γιόζεφ Φριτζλ» καταδικάστηκε σε 25ετή κάθειρξη, επειδή κρατούσε φυλακισμένη τη γυναίκα του σε ένα σκοτεινό κελάρι και την υπέβαλε σε σεξουαλική κακοποίηση για χρόνια.

Σε ένα μικρό χωριό της βόρειας Πολωνίας, ο Mariusz Sz βασάνιζε για τέσσερα χρόνια τη γυναίκα του, μεταξύ του 2006 και του 2010, κρατώντας κλειδωμένη μάλιστα στο σκοτεινό δωμάτιο για δύο από αυτά τα χρόνια.

Το θύμα, του οποίου η ταυτότητα δεν δημοσιοποιήθηκε, είχε υποστεί ξυλοδαρμούς, είχε υποβληθεί στο μαρτύριο της ασιτίας και είχε επανειλημμένα πέσει θύμα βιασμού. Αποκορύφωμα του σαδισμού ήταν ο εξαναγκασμός της να φάει με τη βία σάντουιτς γεμάτα με το σπέρμα του συζύγου της, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη Mirror, διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ο ισχυρισμός ότι οι δύο αδελφοί του Mariusz Sz., καθώς και ένας φίλος τους, τον «συνέδραμαν» στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στην αρχική δικαστική απόφαση του Ιουνίου του 2017, η πρόεδρος δήλωσε ότι το θύμα «ήταν φυλακισμένο σε ένα κρύο, σκοτεινό κελάρι, στο οποίο ήταν στερημένο από τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις φυσικές του ανάγκες και να προσέχει την προσωπική του υγιεινή, κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες».

Η δικαστής πρόσθεσε επίσης ότι η σύζυγος του κατηγορουμένου υποβλήθηκε σε ασιτία και εξαναγκάστηκε να τρώει τα γεύματά της γονατιστή με δεμένα τα χέρια.

«Τα γεύματα προετοιμάζονταν με τρόπο που της αφαιρούσαν κάθε αίσθηση αξιοπρέπειας. Η γυναίκα εξαναγκαζόταν να τρώει ψωμί ανακατεμένο με νερό και το σπέρμα του κατηγορουμένου» τόνισε.

Υπήρξαν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Mariusz Sz. «νοίκιαζε» τη γυναίκα του περίπου για 5 ευρώ, επιτρέποντας σε τυχαίους άνδρες να τη βιάζουν αβοήθητη με μία σακούλα στο κεφάλι της.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι είναι οι άνδρες που τη βίασαν και η αστυνομική έρευνα για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τελικά η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από το κελάρι και ειδοποίησε τη μητέρα της, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε δηλώσεις της τόνισε ότι φοβόταν για την ασφάλεια των δύο κορών της – από τις οποίες η μία είναι μόλις τεσσάρων ετών – που φέρεται να έχουν πέσει και αυτές θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Πολωνικά Μέσα αναφέρουν ότι η καταγγελία της γυναίκας αγνοήθηκε τρεις φορές από την αστυνομία, πριν να ξεκινήσει έρευνα.

Η φρικιαστική υπόθεση ομοιάζει με αυτή του Γιόζεφ Φριτζλ, ενός Αυστριακού συνταξιούχου ο οποίος για 24 χρόνια κρατούσε την κόρη του φυλακισμένη σε ένα υπόγειο και τη βίαζε επανειλημμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιερέας προτείνει… «κοινωνική κάθαρση» για τον Βινίσιους μετά την επίμαχη χειρονομία

Αθλητικά Νέα 24.12.2025
O Πατέρας Ανχελ, μιλώντας στο ραδιόφωνο στην εκπομπή «El Larguero», αναφέρθηκε στην επίμαχη χειρονομία του Βραζιλιάνου προς τον Αλόνσο και στην αντικατάστασή του

Οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης βγήκαν στους δρόμους για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Κόσμος 24.12.2025
«Είναι τεράστια η συγκίνηση που νιώθουμε να βλέπουμε την ελληνική μας ομογένεια ενωμένη»

Αγνοείται πυροσβέστης στις Σέρρες – Έφυγε από το σπίτι και δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Ελλάδα 24.12.2025
Ο 45χρονος αγνοείται από το πρωί της Τρίτης, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ: Οι 10 περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία

Καιρός 24.12.2025
Το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΜΥ εξέδωσε νέα ανακοίνωση με «πορτοκαλί προειδοποίηση» λόγω της κακοκαιρίας

Μελόνι: Ηταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά μην ανησυχείτε η επόμενη θα είναι χειρότερη

Κόσμος 24.12.2025
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός αστειεύτηκε μιλώντας στους συνεργάτες της πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων

87χρονη εργάζεται σε δύο δουλειές για 10 ευρώ την ώρα: «Δεν μπορώ ακόμη να συνταξιοδοτηθώ»

Ελλάδα 24.12.2025
Στα 87 της, η Ρεβέκκα συνεχίζει να εργάζεται σε δύο δουλειές στη Νέα Ορλεάνη για μόλις 10 ευρώ την ώρα, προσπαθώντας να αποπληρώσει χρέη και να καλύψει βασικά έξοδα

Θεσσαλονίκη: Οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε στο λιμάνι

Ελλάδα 24.12.2025
Το πυρομαχικό εντοπίστηκε στον 6ο προβλήτα κατά τη διάρκεια εργασιών στον βυθό

Πορτογαλία: 13χρονος μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ‑ Δράστης ο πρώην σύντροφος της μητέρας του

Κόσμος 24.12.2025
Ένας 13χρονος Βρετανός φέρεται να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Πορτογαλία . Βασικός ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του ο οποίος λίγο μετά έδωσε τέλος στη ζωή του

Κορυφώνεται η έξοδος των Χριστουγέννων με τα τρακτέρ στην άκρη των δρόμων

Ελλάδα 24.12.2025
Ήδη από τις 6:00 το πρωί, το ρεύμα ανόδου της Εθνικής Οδού προς Λαμία θύμιζε ποτάμι αυτοκινήτων