E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Οι λεπτομέρειες της φρίκης σοκάρουν

Δημοσίευση 19/12/2018 | 15:06

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Ένας άνδρας που του δόθηκε το προσωνύμιο «Πολωνός Γιόζεφ Φριτζλ» καταδικάστηκε σε 25ετή κάθειρξη, επειδή κρατούσε φυλακισμένη τη γυναίκα του σε ένα σκοτεινό κελάρι και την υπέβαλε σε σεξουαλική κακοποίηση για χρόνια.

Σε ένα μικρό χωριό της βόρειας Πολωνίας, ο Mariusz Sz βασάνιζε για τέσσερα χρόνια τη γυναίκα του, μεταξύ του 2006 και του 2010, κρατώντας κλειδωμένη μάλιστα στο σκοτεινό δωμάτιο για δύο από αυτά τα χρόνια.

Το θύμα, του οποίου η ταυτότητα δεν δημοσιοποιήθηκε, είχε υποστεί ξυλοδαρμούς, είχε υποβληθεί στο μαρτύριο της ασιτίας και είχε επανειλημμένα πέσει θύμα βιασμού. Αποκορύφωμα του σαδισμού ήταν ο εξαναγκασμός της να φάει με τη βία σάντουιτς γεμάτα με το σπέρμα του συζύγου της, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη Mirror, διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ο ισχυρισμός ότι οι δύο αδελφοί του Mariusz Sz., καθώς και ένας φίλος τους, τον «συνέδραμαν» στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στην αρχική δικαστική απόφαση του Ιουνίου του 2017, η πρόεδρος δήλωσε ότι το θύμα «ήταν φυλακισμένο σε ένα κρύο, σκοτεινό κελάρι, στο οποίο ήταν στερημένο από τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις φυσικές του ανάγκες και να προσέχει την προσωπική του υγιεινή, κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες».

Η δικαστής πρόσθεσε επίσης ότι η σύζυγος του κατηγορουμένου υποβλήθηκε σε ασιτία και εξαναγκάστηκε να τρώει τα γεύματά της γονατιστή με δεμένα τα χέρια.

«Τα γεύματα προετοιμάζονταν με τρόπο που της αφαιρούσαν κάθε αίσθηση αξιοπρέπειας. Η γυναίκα εξαναγκαζόταν να τρώει ψωμί ανακατεμένο με νερό και το σπέρμα του κατηγορουμένου» τόνισε.

Υπήρξαν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Mariusz Sz. «νοίκιαζε» τη γυναίκα του περίπου για 5 ευρώ, επιτρέποντας σε τυχαίους άνδρες να τη βιάζουν αβοήθητη με μία σακούλα στο κεφάλι της.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι είναι οι άνδρες που τη βίασαν και η αστυνομική έρευνα για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τελικά η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από το κελάρι και ειδοποίησε τη μητέρα της, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε δηλώσεις της τόνισε ότι φοβόταν για την ασφάλεια των δύο κορών της – από τις οποίες η μία είναι μόλις τεσσάρων ετών – που φέρεται να έχουν πέσει και αυτές θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Πολωνικά Μέσα αναφέρουν ότι η καταγγελία της γυναίκας αγνοήθηκε τρεις φορές από την αστυνομία, πριν να ξεκινήσει έρευνα.

Η φρικιαστική υπόθεση ομοιάζει με αυτή του Γιόζεφ Φριτζλ, ενός Αυστριακού συνταξιούχου ο οποίος για 24 χρόνια κρατούσε την κόρη του φυλακισμένη σε ένα υπόγειο και τη βίαζε επανειλημμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Αθωώθηκε πατέρας που κοιμήθηκε δίπλα στην 9χρονη κόρη του – Τον είχε μηνύσει η πρώην σύζυγός του

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Καταπέλτης ο δικηγόρος για την εργαλειοποίηση των παιδιών

«Έφυγε» ο άνθρωπος που συνέδεσε τις Μικρές Κυκλάδες – Θλίψη για τον Γιάννη Σκοπελίτη

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Βαθιά συγκίνηση στην Αμοργό και ακύρωση εκδήλωσης

Χαλκιδική: Ένοχοι και οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Το τραγικό δυστύχημα είχε σημειωθεί το 2024 στο Πευκοχώρι

Οι ΗΠΑ μπλοκάρουν την πρόσβαση αλλοδαπών στα δύο κορυφαία μοντέλα AI της Anthropic

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η αμερικανική κυβέρνηση διέταξε την Anthropic να αναστείλει την πρόσβαση στα μοντέλα Fable 5 και Mythos 5, επικαλούμενη λόγους εθνικής ασφάλειας - Αφορά κυβερνήσεις, εταιρείες ακόμη και τους χρήστες

Πατέρας δικάστηκε και αθωώθηκε γιατί αποκοιμήθηκε δίπλα στην 9χρονη κόρη του, τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών τον απάλλαξε από την κατηγορία της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας – Τι υποστήριξε η υπεράσπιση

Διευθυντής εστιατορίου σώζει κοριτσάκι που κρέμεται από το μπαλκόνι

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Αγνωστο πώς το παιδί βρέθηκε να κρέμεται στο κενό

Αγοράκι έκανε τρύπα σε ένα από τα πιο γνωστά έργα του Ρενέ Μαγκρίτ

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ένα απρόσμενο περιστατικό σε μουσείο της Ιερουσαλήμ

Κλειστές οι πόρτες των ΑΕΙ για 9 στα 10 παιδιά από χαμηλά στρώματα

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η έκθεση του ΙΟΒΕ αποκαλύπτει πώς η παραπαιδεία, οι «καλές» σχολές και οι χαμηλοί μισθοί συντηρούν τις κοινωνικοοικονομικές ανισότητες στην Ελλάδα

Ανω Λιόσια: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα ρεύματος – Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες

Ελλάδα 13.06.2026
Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά και διερευνώνται

Νέα κτηνωδία στην Κοζάνη: Νεκρή αρκούδα από πυροβολισμούς στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα 13.06.2026
Το άτυχο ζώο βρέθηκε νεκρό έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς στον λαιμό και την πλάτη