E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Οι λεπτομέρειες της φρίκης σοκάρουν

Δημοσίευση 19/12/2018 | 15:06

Φρίκη: Κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη, τη «νοίκιαζε» σε βιαστές και την τάιζε αηδιαστικά σάντουιτς

Ένας άνδρας που του δόθηκε το προσωνύμιο «Πολωνός Γιόζεφ Φριτζλ» καταδικάστηκε σε 25ετή κάθειρξη, επειδή κρατούσε φυλακισμένη τη γυναίκα του σε ένα σκοτεινό κελάρι και την υπέβαλε σε σεξουαλική κακοποίηση για χρόνια.

Σε ένα μικρό χωριό της βόρειας Πολωνίας, ο Mariusz Sz βασάνιζε για τέσσερα χρόνια τη γυναίκα του, μεταξύ του 2006 και του 2010, κρατώντας κλειδωμένη μάλιστα στο σκοτεινό δωμάτιο για δύο από αυτά τα χρόνια.

Το θύμα, του οποίου η ταυτότητα δεν δημοσιοποιήθηκε, είχε υποστεί ξυλοδαρμούς, είχε υποβληθεί στο μαρτύριο της ασιτίας και είχε επανειλημμένα πέσει θύμα βιασμού. Αποκορύφωμα του σαδισμού ήταν ο εξαναγκασμός της να φάει με τη βία σάντουιτς γεμάτα με το σπέρμα του συζύγου της, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με τη Mirror, διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης ο ισχυρισμός ότι οι δύο αδελφοί του Mariusz Sz., καθώς και ένας φίλος τους, τον «συνέδραμαν» στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Στην αρχική δικαστική απόφαση του Ιουνίου του 2017, η πρόεδρος δήλωσε ότι το θύμα «ήταν φυλακισμένο σε ένα κρύο, σκοτεινό κελάρι, στο οποίο ήταν στερημένο από τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις φυσικές του ανάγκες και να προσέχει την προσωπική του υγιεινή, κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες».

Η δικαστής πρόσθεσε επίσης ότι η σύζυγος του κατηγορουμένου υποβλήθηκε σε ασιτία και εξαναγκάστηκε να τρώει τα γεύματά της γονατιστή με δεμένα τα χέρια.

«Τα γεύματα προετοιμάζονταν με τρόπο που της αφαιρούσαν κάθε αίσθηση αξιοπρέπειας. Η γυναίκα εξαναγκαζόταν να τρώει ψωμί ανακατεμένο με νερό και το σπέρμα του κατηγορουμένου» τόνισε.

Υπήρξαν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Mariusz Sz. «νοίκιαζε» τη γυναίκα του περίπου για 5 ευρώ, επιτρέποντας σε τυχαίους άνδρες να τη βιάζουν αβοήθητη με μία σακούλα στο κεφάλι της.

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι είναι οι άνδρες που τη βίασαν και η αστυνομική έρευνα για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τελικά η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από το κελάρι και ειδοποίησε τη μητέρα της, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε δηλώσεις της τόνισε ότι φοβόταν για την ασφάλεια των δύο κορών της – από τις οποίες η μία είναι μόλις τεσσάρων ετών – που φέρεται να έχουν πέσει και αυτές θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Πολωνικά Μέσα αναφέρουν ότι η καταγγελία της γυναίκας αγνοήθηκε τρεις φορές από την αστυνομία, πριν να ξεκινήσει έρευνα.

Η φρικιαστική υπόθεση ομοιάζει με αυτή του Γιόζεφ Φριτζλ, ενός Αυστριακού συνταξιούχου ο οποίος για 24 χρόνια κρατούσε την κόρη του φυλακισμένη σε ένα υπόγειο και τη βίαζε επανειλημμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Bομβα Παπαπέτρου: Σταματάει το μπάσκετ σε ηλικία 31 ετών

Αθλητικά Νέα 22.06.2025
Δείτε την ανάρτησή του

Χίος: Πυρκαγιά σε τρία μέτωπα ‑ Εκκενώθηκαν έξι χωριά

Ελλάδα 22.06.2025
Όλες οι εξελίξεις από το πύρινο μέτωπο στη Χίο

Βίντεο με αμερικανική υπερβόμβα να χτυπά πυρηνική εγκατάσταση

Κόσμος 22.06.2025
Παγκόσμιο σοκ από το χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν

Πέθανε ο Τζακ Μπετς, ο ηθοποιός του «Spider‑Man» και βετεράνος των spaghetti western

Κόσμος 22.06.2025
Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 19 Ιουνίου σε ηλικία 96 ετών

Ισραήλ: Τουλάχιστον 86 τραυματίες από την ιρανική πυραυλική επίθεση σε Τελ Αβίβ και Χάιφα

Κόσμος 22.06.2025
Με βομβαρδισμούς στο δυτικό Ιράν απάντησαν οι Ισραηλινοί

Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης – Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του

Ελλάδα 22.06.2025
Συγκλονισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες και οι συνεργάτες του στο Δήμο

Διάγγελμα Τραμπ: Εξαλείψαμε πλήρως τους στόχους στο Ιράν ‑ Για 40 χρόνια λένε «θάνατο στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ»

Κόσμος 22.06.2025
«Το Ιράν, ο νταής της Μέσης Ανατολής, πρέπει τώρα να κάνει ειρήνη. Αν δεν το κάνει, οι μελλοντικές επιθέσεις θα είναι πολύ μεγαλύτερες και πολύ πιο εύκολες»

Fox News: Με έξι βόμβες bunker‑buster «χτύπησαν» οι ΗΠΑ το Φορντό

Κόσμος 22.06.2025
Δημοσιογράφος του αμερικανικού μέσου επικαλείται τον Τραμπ και δίνει λεπτομέρειες για τις επιθέσεις στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

Οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο: Βομβάρδισαν με bunker‑busters τα πυρηνικά εργοστάσια σε Φορντό, Νατάνζ, Ισφαχάν

Κόσμος 22.06.2025
Ο Τραμπ ανακοίνωσε λίγο πριν τις 3, αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν

Για τρομοκρατική επίθεση κατά Ισραηλινών στην Κύπρο που αποτράπηκε, κάνει λόγο ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ

Ελλάδα 22.06.2025
Ο υπουργός Γκίντεον Σάαρ δεν διευκρινίζει τι είδους επίθεση ήταν αυτή ή πότε σχεδιαζόταν