E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του

Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια

Δημοσίευση 18/12/2018 | 15:30

Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του

Ελεύθερη πρόκειται να αφεθεί μια 36χρονη γυναίκα από την Αχαΐα, η οποία πριν από λίγα χρόνια, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς είχε χτυπήσει θανάσιμα το μόλις τριών μηνών βρέφος της, επειδή την ενοχλούσε με το κλάμα του.

Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη, αφού αναγνώρισε κάποια ελαφρυντικά με αποτέλεσμα να μπορεί να αφεθεί ελεύθερη, καθώς έχει εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές.

Τo ανατριχιαστικό έγκλημα, είχε σημειωθεί σε χωριό της Αχαΐας, το καλοκαίρι του 2013 από την τοξικομανή τότε μητέρα του άτυχου βρέφους. Το κλάμα του μωρού φαίνεται πως ενοχλούσε την μητέρα, η οποία το χτύπησε, με αποτέλεσμα το βρέφος να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα αβοήθητο.

Το νεκρό βρέφος, ανακάλυψε την επόμενη ημέρα όταν επέστρεψε στο σπίτι από δουλειές, ο σύντροφός της, ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται στην ζωή.

Μάλιστα, τότε στην κατάθεσή του, είχε ισχυριστεί ότι η μητέρα, είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του βρέφους στην κατάψυξη, κάτι που δεν προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Η μητέρα-δολοφόνος, η οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ισχυρίστηκε αρχικά στις αρχές ότι χτύπησε το μωρό με τα ίδια της τα χέρια, πιθανώς ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, και όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του, φέρεται να το έβαλε στην κατάψυξη.

Όταν, όμως, ο σύζυγός της, ο οποίος έλειπε, επέστρεψε στο σπίτι, εκείνη έβαλε το μωρό στην κούνια του για να φανεί ότι το μωρό πέθανε από παθολογικά αίτια. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί.

Λίγες ώρες αργότερα, η 31χρονη ομολόγησε το έγκλημα, δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της.

Η παιδοκτόνος έχει δύο ακόμα δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών τα οποία έχουν παραληφθεί προσωρινά και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πριν από έναν χρόνο είχε ζητηθεί η παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, η οποία επιλήφθηκε του θέματος αλλά αποχώρησε μετά από απειλές που δέχτηκε. Ακολούθησε νέα προσπάθεια τα δύο μεγαλύτερα παιδιά να πάνε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και αυτή έπεσε στο κενό για τον ίδιο λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Euroleague: Έχασε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός, δεύτερη ήττα από την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ και η σειρά σε πέμπτο ματς

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν ξανά από την Ισπανική ομάδα με 89-86 και η σειρά είναι στο 2-2

Ουκρανός βασάνιζε τους συγκρατούμενούς του σε φυλακή του Ντονέτσκ, κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Του είχε ανατεθεί να αποσπά ομολογίες -Τους χτυπούσε, τους έκανε βασανιστήρια, χρησιμοποιούσε σeξουαλική βία και άλλες απάνθρωπες, εξευτελιστικές πράξεις

Αμερικανικές δυνάμεις χτυπούν δύο ιρανικά τάνκερ που παραβίασαν τον αποκλεισμό ‑ Βίντεο της επίθεσης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Ουάσιγκτον έχει αναχαιτίσει συνολικά 4 πλοία για προσπάθεια παραβίασης των αμερικανικών περιορισμών

Ανακαλύφθηκε γιγαντιαίο ρουμπίνι 11.000 καρατιών ‑ Αξίζει εκατομμύρια

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ρουμπίνια που έχουν βρεθεί

Βόλος: Προφυλακιστέος ο επίδοξος ληστής που ξυλοκόπησε και χτύπησε με σίδερο 55χρονο

Ελλάδα Χτες
Προφυλακιστέος κρίθηκε 48χρονος στον Βόλο, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά 55χρονο στην πυλωτή πολυκατοικίας, σε περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο και οδήγησε στη σύλληψή του μήνες αργότερα

Θεσσαλονίκη: Λύκος εμφανίστηκε στα Μετέωρα ‑ Καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το άγριο ζώο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σπιτιού να κινείται στους δρόμους της περιοχής, πιθανότατα αναζητώντας τροφή ή κατεύθυνση προς πιο φυσικό περιβάλλον

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου με αυτισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια – «Ντρέπομαι, ντρέπομαι»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο νεαρός στην απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του

Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πτώση από πολυκατοικία 29χρονος στο Ρέθυμνο, πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
O νεαρός έμενε μαζί με τη σύντροφό του σε Airbnb στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και φέρεται να κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Κρήτη: Η ΑΑΔΕ στέλνει μαζικά ειδοποιητήρια και ζητά από αγρότες επιστροφές από επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕ

Ελλάδα Χτες
Μάλιστα η ΑΑΔΕ ζητά την άμεση καταβολή των επιστροφών από τους αγρότες