E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του

Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια

Δημοσίευση 18/12/2018 | 15:30

Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του

Ελεύθερη πρόκειται να αφεθεί μια 36χρονη γυναίκα από την Αχαΐα, η οποία πριν από λίγα χρόνια, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς είχε χτυπήσει θανάσιμα το μόλις τριών μηνών βρέφος της, επειδή την ενοχλούσε με το κλάμα του.

Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη, αφού αναγνώρισε κάποια ελαφρυντικά με αποτέλεσμα να μπορεί να αφεθεί ελεύθερη, καθώς έχει εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές.

Τo ανατριχιαστικό έγκλημα, είχε σημειωθεί σε χωριό της Αχαΐας, το καλοκαίρι του 2013 από την τοξικομανή τότε μητέρα του άτυχου βρέφους. Το κλάμα του μωρού φαίνεται πως ενοχλούσε την μητέρα, η οποία το χτύπησε, με αποτέλεσμα το βρέφος να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα αβοήθητο.

Το νεκρό βρέφος, ανακάλυψε την επόμενη ημέρα όταν επέστρεψε στο σπίτι από δουλειές, ο σύντροφός της, ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται στην ζωή.

Μάλιστα, τότε στην κατάθεσή του, είχε ισχυριστεί ότι η μητέρα, είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του βρέφους στην κατάψυξη, κάτι που δεν προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Η μητέρα-δολοφόνος, η οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ισχυρίστηκε αρχικά στις αρχές ότι χτύπησε το μωρό με τα ίδια της τα χέρια, πιθανώς ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, και όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του, φέρεται να το έβαλε στην κατάψυξη.

Όταν, όμως, ο σύζυγός της, ο οποίος έλειπε, επέστρεψε στο σπίτι, εκείνη έβαλε το μωρό στην κούνια του για να φανεί ότι το μωρό πέθανε από παθολογικά αίτια. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί.

Λίγες ώρες αργότερα, η 31χρονη ομολόγησε το έγκλημα, δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της.

Η παιδοκτόνος έχει δύο ακόμα δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών τα οποία έχουν παραληφθεί προσωρινά και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πριν από έναν χρόνο είχε ζητηθεί η παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, η οποία επιλήφθηκε του θέματος αλλά αποχώρησε μετά από απειλές που δέχτηκε. Ακολούθησε νέα προσπάθεια τα δύο μεγαλύτερα παιδιά να πάνε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και αυτή έπεσε στο κενό για τον ίδιο λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρωσία: Προειδοποιεί Ευρώπη και Ελλάδα να μην φιλοξενήσουν γαλλικά βομβαρδιστικά με πυρηνικά όπλα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε τον Μάρτιο σχέδια επέκτασης του πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας του

Γαλλία: 40 χρόνια μετά το Τσερνόμπιλ η ραδιενέργεια εντοπίζεται σε γάλα, τυριά και κρέας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Αρχή πυρηνικής ασφάλειας και ακτινοπροστασίας της Γαλλίας

Πέθανε ο Ντιν Ταβουλάρης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Έλληνας πίσω από τον «Νονό» και το «Αποκάλυψη Τώρα»

Ιράν: Ενεργοποιήθηκαν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στην Τεχεράνη

Κόσμος Χτες
Το ιρανικό πρακτορείο Mehr μεταδίδει ότι τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας που «εμπλέκονται με εχθρικούς στόχους», ενεργοποιήθηκαν στην Τεχεράνη

Έκανε μπάνιο με τους φακούς επαφής και έχασε την όρασή της μέσα σε λίγες μέρες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το καθημερινό λάθος με τους φακούς επαφής που μπορεί να σε τυφλώσει, όπως δυστυχώς συνέβη σε μία νεαρή Αμερικανίδα

Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος 14 ημερών

Ελλάδα Χτες
Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας από τη γέννησή του

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τράκτορα – Ένας σοβαρά τραυματίας

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σοβαρά τραυματισμένος

Μυστήριο στον πλανήτη Αρη: Βράχος που θυμίζει κρανίο δεινοσαύρου «τρελαίνει» το διαδίκτυο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Perseverance της NASA φωτογράφισε «κρανίο» στον Κόκκινο Πλανήτη

Κεφαλονιά: «Δεν είχε σχέση με ναρκωτικά η Μυρτώ, ούτε ποτό δεν έπινε», λέει ο σύντροφός της 19χρονης

Ελλάδα Χτες
Ο σύντροφος της Μυρτούς κατέθεσε στην ανακρίτρια για τα γεγονότα της νύχτας πριν τον θάνατό της, με την κατάθεσή του να θεωρείται κρίσιμη για την υπόθεση

Ποιος ράπερ είναι αντιμέτωπος ακόμη και με θανατική ποινή για τον διαμελισμό 14χρονης

Κόσμος Χτες
Η 14χρονη Σελέστε Ρίβας Ερνάντεζ πέθανε από πολλαπλά διαμπερή τραύματα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως ανθρωποκτονία από το ιατροδικαστικό γραφείο του Λος Αντζελες

Θρίαμβος της Πρεβολαράκη! Εξασφάλισε το ασημένιο και πάει για νέο χρυσό στο Ευρωπαϊκό πάλης

Αθλητικά Νέα Χτες
Η Μαρία Πρεβολαράκη προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον θρόνο της.

Τροχαίο στη Λιοσίων: Στη φυλακή ο 16χρονος που παρέσυρε την ανήλικη

Ελλάδα Χτες
Τι υποστήριξε στην απολογία του