E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του

Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια

Δημοσίευση 18/12/2018 | 15:30

Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του

Ελεύθερη πρόκειται να αφεθεί μια 36χρονη γυναίκα από την Αχαΐα, η οποία πριν από λίγα χρόνια, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς είχε χτυπήσει θανάσιμα το μόλις τριών μηνών βρέφος της, επειδή την ενοχλούσε με το κλάμα του.

Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη, αφού αναγνώρισε κάποια ελαφρυντικά με αποτέλεσμα να μπορεί να αφεθεί ελεύθερη, καθώς έχει εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές.

Τo ανατριχιαστικό έγκλημα, είχε σημειωθεί σε χωριό της Αχαΐας, το καλοκαίρι του 2013 από την τοξικομανή τότε μητέρα του άτυχου βρέφους. Το κλάμα του μωρού φαίνεται πως ενοχλούσε την μητέρα, η οποία το χτύπησε, με αποτέλεσμα το βρέφος να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα αβοήθητο.

Το νεκρό βρέφος, ανακάλυψε την επόμενη ημέρα όταν επέστρεψε στο σπίτι από δουλειές, ο σύντροφός της, ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται στην ζωή.

Μάλιστα, τότε στην κατάθεσή του, είχε ισχυριστεί ότι η μητέρα, είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του βρέφους στην κατάψυξη, κάτι που δεν προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Η μητέρα-δολοφόνος, η οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ισχυρίστηκε αρχικά στις αρχές ότι χτύπησε το μωρό με τα ίδια της τα χέρια, πιθανώς ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, και όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του, φέρεται να το έβαλε στην κατάψυξη.

Όταν, όμως, ο σύζυγός της, ο οποίος έλειπε, επέστρεψε στο σπίτι, εκείνη έβαλε το μωρό στην κούνια του για να φανεί ότι το μωρό πέθανε από παθολογικά αίτια. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί.

Λίγες ώρες αργότερα, η 31χρονη ομολόγησε το έγκλημα, δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της.

Η παιδοκτόνος έχει δύο ακόμα δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών τα οποία έχουν παραληφθεί προσωρινά και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πριν από έναν χρόνο είχε ζητηθεί η παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, η οποία επιλήφθηκε του θέματος αλλά αποχώρησε μετά από απειλές που δέχτηκε. Ακολούθησε νέα προσπάθεια τα δύο μεγαλύτερα παιδιά να πάνε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και αυτή έπεσε στο κενό για τον ίδιο λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΟΦ: Απαγορεύει συμπλήρωμα διατροφής

Ελλάδα 20.01.2026
Το προϊόν, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, περιέχει φυτική ουσία που δεν είναι εγκεκριμένη για τρόφιμα

Ένας χρόνος Τραμπ: Τα 25 πράγματα που άλλαξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Κόσμος 20.01.2026
Έναν χρόνο μετά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, η εικόνα της Αμερικής και του κόσμου έχει αλλάξει δραματικά. To Politico συνόψισε τις 25 μεγάλες αλλαγές που έφερε η εκλογή του 47ου προέδρου των ΗΠΑ

Η Ευρώπη προτιμά τον σεβασμό, όχι τους νταήδες, λέει ο Μακρόν

Κόσμος 20.01.2026
Παράθυρο για χρήση «εμπορικού μπαζούκα» κατά των ΗΠΑ

Λαβρόφ: Η Βρετανία, η μοναδική χώρα στον κόσμο που αυτοαποκαλείται «Μεγάλη»... πρέπει να σταματήσει αυτό

Κόσμος 20.01.2026
Η προηγούμενη χώρα που αυτοαποκαλούνταν «μεγάλη» ήταν η «Μεγάλη Σοσιαλιστική Λαϊκή Λιβυκή Αραβική Τζαμαχιρία» υπό τον Μουάμαρ Καντάφι, είπε ο Λαβρόφ - «Όμως δεν υφίσταται πλέον»

Πάγωσε τεχνητή λίμνη στην Ανω Βροντού Σερρών, δείτε βίντεο

Ελλάδα 20.01.2026
Στο ορεινό χωριό, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.060 μέτρων, ο υδράργυρος έδειχνε -11 βαθμούς Κελσίου

Καμτσάτκα: Ρεκόρ 30ετίας ‑ Πάνω από 4 μέτρα χιόνι, «θάφτηκαν» ολόκληρες γειτονιές

Κόσμος 20.01.2026
Ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε συναγερμό, καθώς έχουν κλείσει σχολεία και επιχειρήσεις και οι περισσότεροι αναγκάζονται να απέχουν από τις εργασίες τους.

Κλειστά τα σχολεία αύριο στην Αττική, με απόφαση της Περιφέρειας

Ελλάδα 20.01.2026
Ισχυρά φαινόμενα από το μεσημέρι της Τετάρτης

Έρχονται νέες μειώσεις φόρων: Οι βασικές μεταρρυθμίσεις για το 2026

Οικονομία 20.01.2026
«Η μεταρρυθμιστική πολιτική θα συνεχιστεί» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης

Λωρίδα της Γάζας: Το Ισραήλ δίνει εντολή εκκένωσης για πρώτη φορά μετά την έναρξη της εκεχειρίας

Κόσμος 20.01.2026
«Η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο των IDF. Πρέπει να απομακρυνθείτε αμέσως», ήταν το μήνυμα στα φυλλάδια

Ελλάδα: Έχει τον μεγαλύτερο πληθωρισμό κρεάτων στην ευρωζώνη

Οικονομία 20.01.2026
Πληθωρισμός ελαιολάδου για το μοσχαρίσιο κρέας και θλιβερή πρωτιά στις ανατιμήσεις - Θλιβερή η εικόνα και στον τομέα των γαλακτοκομικών

Τέλος το άσυλο για Παλαιστίνιο που ταυτοποιήθηκε σε βίντεο της Χαμάς ‑ Η αντίδραση του Θάνου Πλεύρη

Ελλάδα 20.01.2026
Οι ελληνικές αρχές έκριναν ότι η παρουσία του στη χώρα συνιστά άμεσο κίνδυνο λόγω των δεσμών του με την ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης