E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του

Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια

Δημοσίευση 18/12/2018 | 15:30

Πάτρα: Αποφυλακίζεται η 36χρονη που σκότωσε το μωρό της επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του

Ελεύθερη πρόκειται να αφεθεί μια 36χρονη γυναίκα από την Αχαΐα, η οποία πριν από λίγα χρόνια, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς είχε χτυπήσει θανάσιμα το μόλις τριών μηνών βρέφος της, επειδή την ενοχλούσε με το κλάμα του.

Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη, αφού αναγνώρισε κάποια ελαφρυντικά με αποτέλεσμα να μπορεί να αφεθεί ελεύθερη, καθώς έχει εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές.

Τo ανατριχιαστικό έγκλημα, είχε σημειωθεί σε χωριό της Αχαΐας, το καλοκαίρι του 2013 από την τοξικομανή τότε μητέρα του άτυχου βρέφους. Το κλάμα του μωρού φαίνεται πως ενοχλούσε την μητέρα, η οποία το χτύπησε, με αποτέλεσμα το βρέφος να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα αβοήθητο.

Το νεκρό βρέφος, ανακάλυψε την επόμενη ημέρα όταν επέστρεψε στο σπίτι από δουλειές, ο σύντροφός της, ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται στην ζωή.

Μάλιστα, τότε στην κατάθεσή του, είχε ισχυριστεί ότι η μητέρα, είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του βρέφους στην κατάψυξη, κάτι που δεν προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής υπόθεσης

Η μητέρα-δολοφόνος, η οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ισχυρίστηκε αρχικά στις αρχές ότι χτύπησε το μωρό με τα ίδια της τα χέρια, πιθανώς ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, και όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του, φέρεται να το έβαλε στην κατάψυξη.

Όταν, όμως, ο σύζυγός της, ο οποίος έλειπε, επέστρεψε στο σπίτι, εκείνη έβαλε το μωρό στην κούνια του για να φανεί ότι το μωρό πέθανε από παθολογικά αίτια. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία όταν ανακάλυψε τι είχε συμβεί.

Λίγες ώρες αργότερα, η 31χρονη ομολόγησε το έγκλημα, δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της.

Η παιδοκτόνος έχει δύο ακόμα δίδυμα παιδιά, ηλικίας 16 μηνών τα οποία έχουν παραληφθεί προσωρινά και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Πριν από έναν χρόνο είχε ζητηθεί η παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, η οποία επιλήφθηκε του θέματος αλλά αποχώρησε μετά από απειλές που δέχτηκε. Ακολούθησε νέα προσπάθεια τα δύο μεγαλύτερα παιδιά να πάνε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και αυτή έπεσε στο κενό για τον ίδιο λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατιμήσεις κατά 12% σε φρούτα και λαχανικά στα σούπερ μάρκετ κρατούν «ζωντανό» τον πληθωρισμό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε χαμηλό επταμήνου καταγράφεται ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ, ωστόσο, αξιοσημείωτες είναι οι ανατιμήσεις σε φρούτα και λαχανικά

Ναύπακτος: Μητέρα έσωσε την τελευταία στιγμή το παιδί της από αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κατάστημα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος πραγματικά σοκάρει

Θερμαϊκός: Νέα έξαρση φυτοπλαγκτόν καλύπτει τη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έχει καλυφθεί μεγάλο τμήμα του παραλιακού μετώπου

Η Δήλος βυθίζεται ένα εκατοστό τον χρόνο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελέτης

Καλαμάτα: Με GPS, κοριούς και ψεύτικα προφίλ παρακολουθούσε τη Βασιλική ο 41χρονος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ζητούσε καθημερινά και επίμονα από τον σύζυγό της έναν ειρηνικό χωρισμό

Πανζουρλισμός για Σπανούλη: Έπεσε το σάιτ της ΚΑΕ Αρης όταν ανακοινώθηκε ο «Kill Bill»!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο

Καλλιάνος ‑ Κακοκαιρία express και μετά 36άρια ‑ Ποιες περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μπόρες και καταιγίδες από την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να εκτοξεύεται από το Σάββατο

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάτα γνωστής εταιρείας ‑ Μην την καταναλώσετε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα δύο αδελφάκια βρίσκονται ακόμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας δίπλα τους ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα