E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

15χρονος σκοτώθηκε όταν το αλεξίπτωτό δεν άνοιξε μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Φίλος του βιντεοσκόπησε το περιστατικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/12/2018 | 22:48

15χρονος σκοτώθηκε όταν το αλεξίπτωτό δεν άνοιξε μπροστά στα μάτια της μητέρας του

Ένα 15χρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο στην Ουκρανία, όταν το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε ποτέ κατά την πτώση του από ένα ψηλό κτίριο. Το τρομακτικό βίντεο που τράβηξε φίλος του, δείχνει τον Bogdan Firsov που πέφτει από τον 14ο όροφο στην ανατολική ουκρανική πόλη Makiivka.

Οι ενήλικες που στέκονταν εκεί, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του, παρακολουθούσαν τον έφηβο και, μάλιστα, τον ενθάρρυναν την ώρα που προετοιμαζόταν να πηδήξει και να δοκιμάσει το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτό του.

Ένας παρατηρητής από το πλήθος είπε: "Ένα πλήθος ανθρώπων ήταν εκεί και κανείς δεν προσπάθησε να τον σταματήσει. Μόνο φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν. Οι άνθρωποι δεν είναι πλέον άνθρωποι, έχουν χάσει κάθε κοινή λογική."

"Συνέβη ακριβώς μπροστά στα μάτια μου. Το αγόρι πήδηξε με αλεξίπτωτο. Πέταξε κάτω και χτύπησε το έδαφος με την πλάτη του. Ήταν πραγματικά τρομακτικό", πρόσθεσε.

Το βίντεο τον δείχνει με τα χέρια απλωμένα στην κορυφή του κτιρίου. Καθώς πέφτει, ένα αλεξίπτωτο είναι ορατό, αλλά δεν ανοίγει σωστά κατά τη διάρκεια της πτώσης από τα 140 πόδια.

Η μητέρα του, της οποίας το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ήταν τόσο σοκαρισμένη από τον θάνατο του 15χρονου, που αρνήθηκε να εγκαταλείψει το σημείο όπου έγινε το τραγικό περιστατικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social 21.01.2026
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid 21.01.2026
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid 21.01.2026
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social 21.01.2026
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατηγορεί δημόσια τη μητέρα του, Βικτόρια: Ποτέ δεν με συμπάθησε

Tabloid 21.01.2026
Η Τάλια Στορμ δηλώνει «ομάδα Μπρούκλιν» και περιγράφει περιστατικά από τη σχέση τους

Marseaux: Η απάντησή της στην Εύη Δρούτσα για το απαράδεκτο σχόλιο για το σώμα της

Tabloid 21.01.2026
Η στιχουργός σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας λέγοντας ότι «δεν έχει το υπέροχο σώμα για να το βγάλει έξω»

Στο νοσοκομείο ο Πασχάλης Τερζής

Tabloid 21.01.2026
Στο νοσοκομείο τον συνόδευσαν η σύζυγός του και ένας φίλος

Αλλος άνθρωπος: Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα έκοψε αγορέ τα μαλλιά της

Tabloid 21.01.2026
Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη αλλαγή